Wszystko inne, czego nie można zakwalifikować do żadnego z podanych działów. Na przykład: kilka objawów, dotyczących ogółu zachowań chorobowych, czy niewydolność kilku organów, obejmujących zarówno wewnętrzne, jak i zewnętrzne.
To jest dobry dział, jeśli nie wiesz gdzie możesz umieścić swój post - by najlepiej pasował.
Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Moja 5 miesięczna szczurka jest już w samej końcówce ciąży, wczoraj myślałam że 'to już' bo krwawiła odrobinkę z pochwy tj. zauważyłam taką brunatno-krwistą wydzielinę. Młodych jednak nie ma.
Oprócz tego jest żywa, je za dwóch (jak nie za kilkanaście ), wszystko z nią w porządku.
I bardzo proszę o nie wysyłanie mi dalszych wiadomości na PW jaka to jestem zła, szatańska i nieodpowiedzialna. Kupiłam szczura już w ciąży, chyba że możliwe jest niepokalane poczęcie, ot tak z powietrza.
małe ani nie trafią do zoologicznego, ani na karmę ani ich nie potopię (!?).
teraz najważniejsze jest dla mnie żeby szczesliwie się urodziły, więc darujcie sobie wszelkie lincze, czy tu czy na PW.
a widać po przyszłej mamuśce że jest w ciąży, czy tak tylko dowiedziałaś się od osoby od której ją kupiłaś?
odserwuj ją uważnie niektóre mamusie wyrodne mają tendencję do zjadania nowonarodzonego potomstwa
poza tym przed samym porodem też mogą wystąpić takie objawy, jak tam mamuśka się dziś czuje?
Generalnie nie bardzo mieliśmy jak pomóc. Poród może przebiegać bardzo różnie i potrzeba sporo doświadczenia, żeby wiedzieć, czy dane objawy są niepokojące, czy też nie. Jeśli już po wszystkim i jest OK, to to jest najważniejsze. :-) Załóż dzieciakom oddzielny wątek, pisz o nich, wklejaj fotki. To pomoże znaleźć im opiekunów - żeby maluchy nie podzieliły losu mamy (teraz już jej dobrze, ale lepiej by było, żeby w ciążę nie zachodziła).
po drugiej stronie tęczy skaven mały-diego eszwa dotka abishai lena nightstar
mefit diabeł sasha nadia simbul katja kida eileen bandita fuka maluszek diablica
fredryk minah 5-minkowych-maluszków juni furia trzy-uszka tchórzliwiec sofra moria
sokrates