[klatka] wybór klatki
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

RE: [Klatka]- wybór klatki
Ok tyle że ja już mam taką klatkę. Nie bardzo mam kasę i szanse na większą. Na początku chciałam kupić tylko jednego szczurka, i do tego chyba wrócę skoro mówicie że na 2 za mała. Dzięki za odpowiedzi.
Moja siostra miała w niej już raz jednego szczurka i było mu tam chyba dobrze... Nie był otępiały ani nic w tym rodzaju. A bardzo rzadko go z niej wyciągała np na podłogę do pobiegania...

Moja siostra miała w niej już raz jednego szczurka i było mu tam chyba dobrze... Nie był otępiały ani nic w tym rodzaju. A bardzo rzadko go z niej wyciągała np na podłogę do pobiegania...
					Ostatnio zmieniony śr lip 04, 2007 4:13 pm przez Mycha:), łącznie zmieniany 1 raz.

'Nie myśl już o tym nie zadręczaj się
Wszystko co zrobisz i tak będzie źle
Wszystko co robisz to zawsze jest błąd
Nie myśl już o tym i uciekaj stąd'
Boy I want to be with you all of the time. All day and all of the night.

Nie musisz takiej dużej od razu kupować - póki małe możesz w tej trzymać
Ale to chwilowe, bo ogonki strasznie szybko rosną
Miesiąc, góra dwa masz na uzbieranie pieniążków na większą
Porozglądaj się po forum, popytaj znajomych - może ktoś ma odstąpić, lub odsprzedać o wiele taniej..

Ale to chwilowe, bo ogonki strasznie szybko rosną

Miesiąc, góra dwa masz na uzbieranie pieniążków na większą
Porozglądaj się po forum, popytaj znajomych - może ktoś ma odstąpić, lub odsprzedać o wiele taniej..
Aj em emejzing hiubi a to moje emejzing tiszerty:
Tiszert (RIP ['])
Mysza (mojego skarba)
Spock (u mnie od 27-05-2007)
Samurai (u mnie od 15-06-2007)
>TISZEROWA GALERIA<

Tiszert (RIP ['])
Mysza (mojego skarba)
>TISZEROWA GALERIA<
Jeśli masz taką a brak kasy na porządną to na razie wstrzymaj sie z drugim szczurem i zbieraj kase. Często na allegro można trafić na tanie i fajne klatki :-)

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp

W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
No fakt: kupuję małe szczurki więc 1 /góra 2/ miesiące się w niej pomieszczą (a moje szczury i tak w klatce spędzają tylko noce i posiłki:) ) a do tego czasu ja nazbieram kasy na większą klatkę.  To jest chyba dobry pomysł.
 To jest chyba dobry pomysł.  Dzięki Hubiko :*
 Dzięki Hubiko :*

To jest chyba dobry pomysł.
 To jest chyba dobry pomysł.  Dzięki Hubiko :*
 Dzięki Hubiko :*'Nie myśl już o tym nie zadręczaj się

- 
				Natalia_1222
Ja bym ich nie trzymała w tej klatce nawet na 1-2 miesiące.. wolałabym już poczekać.

Moje szczurki: 
Luna [*]...
Bebe u Nisi.

Luna [*]...
Bebe u Nisi.
natalia: nie przesadzajmy  dwa maluszki dadzą radę. ale kupić nową trzeba jak najszybciej
 dwa maluszki dadzą radę. ale kupić nową trzeba jak najszybciej  bo maluszki szybko rosną.
 bo maluszki szybko rosną.

dwa maluszki dadzą radę. ale kupić nową trzeba jak najszybciej
 dwa maluszki dadzą radę. ale kupić nową trzeba jak najszybciej  bo maluszki szybko rosną.
 bo maluszki szybko rosną.ten się nie myli, kto nic nie robi

jak są małe to nie musi być taka wielka może być  tymczasowo mała, mój kolega kiedyś tak miał i nie mógł wtedy kupić nowej większej dlatego że miał chwilową dziurę Budżetową i jak miał kase i ogonki podrosły to juz mialy większe, przestronniejsze mieszkanko:)) Ja niedługo kupuje właśnie klatkę ale gdzie kupujecie klatkę bo ja w pyszaczku (w piasecznie) 
kupię wraz z nowym szczurem

Oczywiście, ale trzeba pamiętać, że to tylko tymczasoweFilip_19 pisze: jak są małe to nie musi być taka wielka może być tymczasowo mała, mój kolega kiedyś tak miał i nie mógł wtedy kupić nowej większej dlatego że miał chwilową dziurę Budżetową i jak miał kase i ogonki podrosły to juz mialy większe, przestronniejsze mieszkanko:))
I jeśli problem jest finansowy to trzeba od samego początku ostro kombinować pieniążki (lub samą klatkę)
Na allegro - dużo taniej i większy wybór..Ja niedługo kupuje właśnie klatkę ale gdzie kupujecie klatkę bo ja w pyszaczku (w piasecznie)
A szczurka lepiej przygarnij a nie kupuj...
Tiszert (RIP ['])
Mysza (mojego skarba)
>TISZEROWA GALERIA<

Tiszert (RIP ['])
Mysza (mojego skarba)
>TISZEROWA GALERIA<
aha  dzięx Hubiko

mam pytanie do posiadaczy tej klatki(woliery) http://www.allegro.pl/item214480557_wol ... iczki.html
no wiec -czy i jak ja sie składa? tzn jak np. chcialabym gdzies jechac ze szczurkami (chociaz w to watpie ale tak na wszelki wypadek ) i czy ona sie zmiesci jakos w aucie? xD w sumie jak tak na nia patrze to ona moze sie nie sklada?
) i czy ona sie zmiesci jakos w aucie? xD w sumie jak tak na nia patrze to ona moze sie nie sklada?

no wiec -czy i jak ja sie składa? tzn jak np. chcialabym gdzies jechac ze szczurkami (chociaz w to watpie ale tak na wszelki wypadek
 ) i czy ona sie zmiesci jakos w aucie? xD w sumie jak tak na nia patrze to ona moze sie nie sklada?
					Ostatnio zmieniony sob lip 14, 2007 2:12 pm przez anka1136, łącznie zmieniany 1 raz.

[split] [Klatka] - Wasze klatki
Pomóżcie mi się zdecydować, wybieram między dwoma klatkami.
http://www.allegro.pl/item215178787_sup ... 32_cm.html
i
http://www.allegro.pl/item215184583_sup ... kolor.html
Raczej się skłaniam w kierunku tej pierwszej. Jest większa i troszkę tańsza. Pięterka do niej mam, wyjęte z innej klatki.
A ta czarna ma sporo niepotrzebnych rzeczy... rura - za mała, domek tak samo, kołowrotki, dwa piętra do wyjęcia...
A ptasie zabawki po prostu bym oddała koleżance dla papużek.
Którą wybrać? Dodam jeszcze, że jedyny plus czarnej jest taki, że jedną już taką mam i by pasowały do siebie
Wydzielone z tematu:'[Klatka] - Wasze klatki' i polaczone z wlasciwym tematem. / mod. Lulu

http://www.allegro.pl/item215178787_sup ... 32_cm.html
i
http://www.allegro.pl/item215184583_sup ... kolor.html
Raczej się skłaniam w kierunku tej pierwszej. Jest większa i troszkę tańsza. Pięterka do niej mam, wyjęte z innej klatki.
A ta czarna ma sporo niepotrzebnych rzeczy... rura - za mała, domek tak samo, kołowrotki, dwa piętra do wyjęcia...
A ptasie zabawki po prostu bym oddała koleżance dla papużek.
Którą wybrać? Dodam jeszcze, że jedyny plus czarnej jest taki, że jedną już taką mam i by pasowały do siebie

Wydzielone z tematu:'[Klatka] - Wasze klatki' i polaczone z wlasciwym tematem. / mod. Lulu
					Ostatnio zmieniony pn lip 30, 2007 4:13 pm przez Lulu, łącznie zmieniany 1 raz.

Ze mną: Żaba, Ucho, Szanta i Mołka - ciuraski. Hades - piesek. Dziadzik - chomik. Krewetki...

RE: [Klatka] - Wasze klatki
alainaprv: ja też bym wzięła pierwszą. tylko coś trzeba będzie zrobić z tymi dziurami po basenie i karmniku dla ptaków.

I TAK UMRZESZ.
[split] [Klatka] - Wasze klatki
ja mam (tzn chwilowo, bo wakacjuje u mnie szczurzyca mojego skarba) taką jak ta druga - tragedia jest z ta półeczką wysuwaną w kuwecie, ale z tego co widzę obydwie z tych klatek ją mają..
ale jak już musisz którąś z tych dwóch to polecam tą pierwsza - więcej przestrzeni do wykorzystania
edit: ojej - odpowiadałem na posty które zniknęły...
I juz ta odpowiedz przykleilam tam gdzie powinna byc./ mod. Lulu

ale jak już musisz którąś z tych dwóch to polecam tą pierwsza - więcej przestrzeni do wykorzystania
edit: ojej - odpowiadałem na posty które zniknęły...
I juz ta odpowiedz przykleilam tam gdzie powinna byc./ mod. Lulu
					Ostatnio zmieniony pn lip 30, 2007 5:26 pm przez Lulu, łącznie zmieniany 1 raz.

Tiszert (RIP ['])
Mysza (mojego skarba)
>TISZEROWA GALERIA<

Tiszert (RIP ['])
Mysza (mojego skarba)
>TISZEROWA GALERIA<
- 
				Natalia_1222
Żadnej - kup taką http://allegro.pl/item219641881_super_k ... ielka.html . Mam tą drugą i jej nie lubię, za wąska, druga jest praktycznie taka sama, z tym że tylko wyższa.

Moje szczurki: 
Luna [*]...
Bebe u Nisi.

Luna [*]...
Bebe u Nisi.
a ja się tylko tak po cichutku zapytam, szczurek (samiczki) wyjdą przez pręty o odległości 2cm od siebie? cudną klatkę mam, na całą moją szczurzą rodzinkę praktycznie, ale ptasia (chyba dla gwarka/żako) i ma właśnie taką odległość między pręcikami... tylko za 300 zł jest, bardzo by mi się to opłacało, ale martwie się tymi prętami.

10 ogonków do oddania