Gerberki
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

RE: Gerberki
[ciach!] Offtopic zostal wyciety.

Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor,  Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']

U nas chętnie jest tez jedzony gerberek: gruszki z twarozkiem i platkami owsianymi czy jakos tak  jak nie są z mięsem, to zawsze sama próbuje. Nawet dobre to jest
 jak nie są z mięsem, to zawsze sama próbuje. Nawet dobre to jest 

Moje stadko:  Eliza, Korek i Gina  || Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)[']
 || Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)[']

|| Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)[']
 || Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)[']RE: Gerberki
Ja takze daje mojemu szczurkowi gerbery, bardzo je lubi

Moje ubóstwiają:
-jarzynki z kurczakiem
-jarzynki z indykiem
-jarzynki z cielęciną
Zazwyczaj dostają gerbery z mięsem bo najbardziej im smakują :-)

-jarzynki z kurczakiem
-jarzynki z indykiem
-jarzynki z cielęciną
Zazwyczaj dostają gerbery z mięsem bo najbardziej im smakują :-)
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp

W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
moje wszystko co sie nazywa gerber,hipp itp.
wczoraj wciagaly jarzyny z indykiem :-). dwie h i po hippie nie bylo sladu :-D

wczoraj wciagaly jarzyny z indykiem :-). dwie h i po hippie nie bylo sladu :-D
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki  :) <3
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

:) <3
:) <3[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Odp: Gerberki
Ja swoim szczurasom daje gerberki jarzynki z cielęciną , jak tylko słyszą , że idę z miseczkami uszy im się trzęsą !  Uwielbiają to ale prócz tej pyszności mają twarde jedzonko.
 Uwielbiają to ale prócz tej pyszności mają twarde jedzonko.

Uwielbiają to ale prócz tej pyszności mają twarde jedzonko.
 Uwielbiają to ale prócz tej pyszności mają twarde jedzonko.Odp: Gerberki
Moje z gerberków jadają tylko zupki i dania, deserki nie bardzo im pasują  

U mnie dziewczyny i maluchy się zabijają o gerberki, natomiast Żaba-dziwak rzadko ruszy coś co jest papką... On w ogóle mało je, a mimo to jest wielki i ciężki O.o

Ze mną: Żaba, Ucho, Szanta i Mołka - ciuraski. Hades - piesek. Dziadzik - chomik. Krewetki...

- 
				tygrys1985
gerber, hipp i kaszki, wszystko zostaje spałaszowane w ciągu 2 minut. kazdy smak, kazdy kolor, w kazdej postaci,zimnej czy cieplej.
mi osobiscie to nie smakuje, bo to w ogole smaku nie posiada(oprocz deserkow owocowych)

mi osobiscie to nie smakuje, bo to w ogole smaku nie posiada(oprocz deserkow owocowych)
Nio zgadzam się, deserki są zjadliwe. Niestety jestem po moich zmuszon dojadać  

Moj ogoniasty szaleje za gerberkami, wszelkimi kaszkami i vibovitem. Palaszuje zawsze z wielkim zapalem  

A ja mam takie pytanko !
Czy mogę podawać gerberka 2 miesięcznemu ogonkowi codziennie ? Daję zazwyczaj dwie małe łyżeczki czy mu nie zaszkodzi taka dawka ? Jeśli codziennie nie wchodzi w gre to do ilu ograniczyć? Jak podawać? Bo on wręcz uwielbia go Dodam , że je również suche jedzenie
 Dodam , że je również suche jedzenie

Czy mogę podawać gerberka 2 miesięcznemu ogonkowi codziennie ? Daję zazwyczaj dwie małe łyżeczki czy mu nie zaszkodzi taka dawka ? Jeśli codziennie nie wchodzi w gre to do ilu ograniczyć? Jak podawać? Bo on wręcz uwielbia go
 Dodam , że je również suche jedzenie
 Dodam , że je również suche jedzenieOdp: Gerberki
Ojojoj   Maluch rosnie, biega, czyli tycie mu nie grozi. A gerberka raczej nie przedawkuje
 Maluch rosnie, biega, czyli tycie mu nie grozi. A gerberka raczej nie przedawkuje   Mysle ze taka dawka 2 lyzeczek dziennie z odstepami czasowymi nie jest 'zabojcza' jesli ma apetyt niech je (oczywiscie z umiarem, bo pozniej malucha brzuszek moze bolec)
 Mysle ze taka dawka 2 lyzeczek dziennie z odstepami czasowymi nie jest 'zabojcza' jesli ma apetyt niech je (oczywiscie z umiarem, bo pozniej malucha brzuszek moze bolec)  

Maluch rosnie, biega, czyli tycie mu nie grozi. A gerberka raczej nie przedawkuje
 Maluch rosnie, biega, czyli tycie mu nie grozi. A gerberka raczej nie przedawkuje   Mysle ze taka dawka 2 lyzeczek dziennie z odstepami czasowymi nie jest 'zabojcza' jesli ma apetyt niech je (oczywiscie z umiarem, bo pozniej malucha brzuszek moze bolec)
 Mysle ze taka dawka 2 lyzeczek dziennie z odstepami czasowymi nie jest 'zabojcza' jesli ma apetyt niech je (oczywiscie z umiarem, bo pozniej malucha brzuszek moze bolec)  
Dokładnie, gerberek nie zaszkodzi a dla takiego malucha jest wręcz wskazany. Moje jak były małe to zawsze na noc dostawały 1/3 słoiczka wymieszana z makaronem, ryżem, kaszą czy czymś takim   (oczywiście nie dzień w dzień bo by im się przejadło, na przemian z innymi daniami)
 (oczywiście nie dzień w dzień bo by im się przejadło, na przemian z innymi daniami)  
Ja deserki tesz zawsze musze dojadać, a kaszki wciągają bez opamiętania!

(oczywiście nie dzień w dzień bo by im się przejadło, na przemian z innymi daniami)
Ja deserki tesz zawsze musze dojadać, a kaszki wciągają bez opamiętania!
Czytałam że waszcze ogony lubiągerberki i mojej też kupiłam bo myślałam że jej zasmakuje. A ona raz lizneła i pózniej tego nie dotknęła ;p

Dzigit (u mnie od 13.07.2005-11.07.2007)