dawno nie pisalam...
troszke sie zmienilo u nas. zabilam w koncu takie dziury pod biurkiem gdzie zawsze wchodzily moje Smrodziuchy i bunkrowaly sie tam

. potrafily nie wychodzic godzinami a czasami nawet na noc do klatki nie wracaly.zaczelo mnie to bardzo wkurzac bo nawet olewaly moje wołania..

W koncu swierdzilam ze to musi sie skonczyc, odsunelam biurko i to co ujrzalam przeszlo moje najsmielsze oczekiwania...pelno kupek..jakis plasikowych zabawek z kinder jaja (cholera wie skad sie tam wziely), siuski,papiery poprzyklejane...pestki po brzoskwiniach..jakies zapasy jedzienia..

. zamiotlam wszystko umylam podloge i zabilam te dziury jak juz wyzej wspominalam. Wczoraj puscilam Laski i od razu widac roznice..zaczely przychodzic do mnie na biurko,pokazywac sie..przyszly na wolanie o zarelko (zglodnialy Paskudy a ich zasoby sie skonczyly) zasnely mi za monitorem jak kiedys..

. bossssko. mialam wsawic fotki,klateczka otwarta tylko Panny wola leniuchowac w sloneczku (akurat pada na hamak przez okno

).
No ale zeby nie bylo tak kolorowo...Telimenie odrosl guz w tym samym miejscu.. rano ja glaskalam i nic nie wyczulam a pod wieczor juz guzki wielkosci ziarenka grochu..dwa chyba sa.. i teraz nie wiem co zrobic..Teli jest pelna sil... biega skacze... zalozylam temat...dwie osoby mowia zeby odpuscic...ale wczoraj yulozyla sie w klatce i ciagle na mnie patrzyla.. jakby chciala powiedziec "poradze sobie"...sama nie wiem..ona ma 2,5 roku ale w ogole nie zachowuje sie jakby miala tyle...Forumowiczeporadzili mi odpuscic zeby zyla szczesliwa tylko tak sie zastanwiam czy ona bedzie szczesliwa gdy guz bedzie jej przeszkadzal nawet sie podrapac..?jesc? wykonywac podstawoe czynnosci?

. Czy bedzie to fair jesli ktoregos dnia bede zmuszona pozwolic jej odejsc?Jesli sie nie wybudzi to chociaz tego wszystkiego nie doswiadczy.. a moze sie uda? nie wiem...wydaje mi sie ze dalaby rade... pelno watpliwosci..co myslicie?
o zdjecia postaram sie pozniej...
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki

:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...