mobile.szczury.org
Moderator: Junior Moderator
mobile.szczury.org
w zwiazku z tym ze ceny transferu danych u polskich operatorow komorkowych  zaczynaja wygladac w miare normalnie, chcialem  zapytac czy, oraz jak duzo osob bylo by zainteresowanych mobilna wersja strony?
Forum roznilo by sie tylko tym ze wyglad byl by dostosowany do komorek, a closc byla by mocno poobciana (brak grafik, kod
pozbawiony tabelek, budowany tak aby bylo jak najlzej, ale z zachowaniem funkcjonalnosci forum)
wszelkie uwagi oczywiscie mile widziane, a na pytania postaram sie odpowiedziec

Forum roznilo by sie tylko tym ze wyglad byl by dostosowany do komorek, a closc byla by mocno poobciana (brak grafik, kod
pozbawiony tabelek, budowany tak aby bylo jak najlzej, ale z zachowaniem funkcjonalnosci forum)
wszelkie uwagi oczywiscie mile widziane, a na pytania postaram sie odpowiedziec
					Ostatnio zmieniony wt sie 14, 2007 6:40 am przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.

- http://szczury.org -
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się że masz problemy z myciem...

Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się że masz problemy z myciem...
Odp: mobile.szczury.org
Jestem jak najbardziej za, teraz jest coraz więcej taryf z tanim połączeniem. Dobra decyzja, zaowocuje w przyszłości IMHO.

już mi się zdarzało zaglądać na forum przez z koma (przez mini opere)
ale jakby była wersja typowo wapowa to byłoby fajnie

ale jakby była wersja typowo wapowa to byłoby fajnie

Aj em emejzing hiubi a to moje emejzing tiszerty:
Tiszert (RIP ['])
Mysza (mojego skarba)
Spock (u mnie od 27-05-2007)
Samurai (u mnie od 15-06-2007)
>TISZEROWA GALERIA<

Tiszert (RIP ['])
Mysza (mojego skarba)
>TISZEROWA GALERIA<
wersja I  : http://szczury.org/?wap
wersja II : http://szczury.org/?wap2
zapraszam wszystkich komórkowców

wersja II : http://szczury.org/?wap2
zapraszam wszystkich komórkowców

Ostatnio zmieniony czw sie 16, 2007 2:40 pm przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.

a opcje:
- Pokaż wiadomości od ostatniej wizyty.
- Pokaż nowe odpowiedzi na twoje wątki.
czy przeglądanie w ogóle bez logowania ma być..?
poza tym dobrze by było też widać godziny i daty wypowiedzi, bo teraz wygląda jakby to były jednolite wypracowania.. poza cytatami gdzie są daty i godziny
chyba jestem za drugą wersją - przekonała mnie nawigacja - wracanie do poziom wyżej itd.. przydałoby się też wracanie do menu głównego..
rozumiem, że te cyferki oznaczają, że można bezpośrednio wchodzić gdzieś poprzez wciskanie klawiszy na klawiaturze - jeśli tak (nie sprawdzałem na komie) to bardzo fajnie

- Pokaż wiadomości od ostatniej wizyty.
- Pokaż nowe odpowiedzi na twoje wątki.
czy przeglądanie w ogóle bez logowania ma być..?
poza tym dobrze by było też widać godziny i daty wypowiedzi, bo teraz wygląda jakby to były jednolite wypracowania.. poza cytatami gdzie są daty i godziny

chyba jestem za drugą wersją - przekonała mnie nawigacja - wracanie do poziom wyżej itd.. przydałoby się też wracanie do menu głównego..
rozumiem, że te cyferki oznaczają, że można bezpośrednio wchodzić gdzieś poprzez wciskanie klawiszy na klawiaturze - jeśli tak (nie sprawdzałem na komie) to bardzo fajnie

Tiszert (RIP ['])
Mysza (mojego skarba)
>TISZEROWA GALERIA<

Tiszert (RIP ['])
Mysza (mojego skarba)
>TISZEROWA GALERIA<
to wersja tymczasowa, potem będzie prawdopodobnie zwykły theme z pelna funkcjonalnoscia

sprawdziłem na komie - dwie ciekawostki:
w operze mini (czyli taki jakbym normalnie www oglądał) nie znalazło adresu jak wpisałem z 'www' na początku - zaskoczyło dopiero bez..
i nie działała mi nawigacja cyferkami..
cyferki działały dopiero w normalnej przeglądarce wap, ale w tej całość już nie była taka czytelna..

w operze mini (czyli taki jakbym normalnie www oglądał) nie znalazło adresu jak wpisałem z 'www' na początku - zaskoczyło dopiero bez..
i nie działała mi nawigacja cyferkami..
cyferki działały dopiero w normalnej przeglądarce wap, ale w tej całość już nie była taka czytelna..
Tiszert (RIP ['])
Mysza (mojego skarba)
>TISZEROWA GALERIA<

Tiszert (RIP ['])
Mysza (mojego skarba)
>TISZEROWA GALERIA<
wersja dla rpzegladarek bedzie oparta o szablon ktory mozecie zobaczyc w ustawieniach konta klikajac: 
Opcje wyglądu forum
Obecny styl: Domyślny dla forum lub działu (zmień)
i wybrać NMTD
to miał być swego czasu domyślny wygląd forum (nie do końca, ale blisko tego) niestety, pomysł stanął w miejscu z powodu niepozytywnych opinii ;]

Opcje wyglądu forum
i wybrać NMTD
to miał być swego czasu domyślny wygląd forum (nie do końca, ale blisko tego) niestety, pomysł stanął w miejscu z powodu niepozytywnych opinii ;]

Wersja druga znacznie przyjemniejsza. Jestem za.

¡oɹƃǝןן∀ ɐu ʎɹnʇɐıʍɐןʞ ǝıdnʞ ǝıu ʎpƃıu znſ

Ale świetny pomysł  Jak wszystko będzie gotowe na pewno zajrzę na wapowską stronę forum
 Jak wszystko będzie gotowe na pewno zajrzę na wapowską stronę forum 

Tak BTW to jestem cholernie wściekła bo coś mi się porąbało z GPRSem czy czymś tam w komórce i nie mogę żadnych stron Wap oglądać, nie mogę MMSów dostawać, tragedia Ściągałam na nowo ustawienia konfiguracyjne ale nie pomogło... Muszę się przejść do salonu Orange. Najbardziej nad tym ubolewam z powodu Gingera (aplikacji zawierającej cały rozkład jazdy poznańskich autobusów i tramwajów), ponieważ zakończyła się budowa torów i wiele tramwajów wreszcie powróciło na swoje normalne trasy, w związku z czym od wczoraj jest nowa wersja zawierająca aktualne rozkłady jazdy i ja nie mogę jej ściągnąć!!!
 Ściągałam na nowo ustawienia konfiguracyjne ale nie pomogło... Muszę się przejść do salonu Orange. Najbardziej nad tym ubolewam z powodu Gingera (aplikacji zawierającej cały rozkład jazdy poznańskich autobusów i tramwajów), ponieważ zakończyła się budowa torów i wiele tramwajów wreszcie powróciło na swoje normalne trasy, w związku z czym od wczoraj jest nowa wersja zawierająca aktualne rozkłady jazdy i ja nie mogę jej ściągnąć!!!   

A Ginger to w moim telefonie najważniejsza rzecz, nie umiem już bez niego żyć
 A Ginger to w moim telefonie najważniejsza rzecz, nie umiem już bez niego żyć  Zaglądam do niego przynajmniej kilka razy dziennie i niesamowicie ułatwia mi życie ;P
 Zaglądam do niego przynajmniej kilka razy dziennie i niesamowicie ułatwia mi życie ;P

hubiko, dzięki że mi przypomniałeś że moja ukochana przeglądarka Opera jest dostępna również w wersji komórkowej Zupełnie o tym zapomniałam
 Zupełnie o tym zapomniałam  Jak tylko coś zrobię z tą komórką to sobie ściagnę
 Jak tylko coś zrobię z tą komórką to sobie ściagnę 

A wracając do mobilnej strony forum to mi również bardziej przypadła do gustu wersja nr 2 Czekam na dalszy rozwój wydarzeń
 Czekam na dalszy rozwój wydarzeń 

Tak BTW to jestem cholernie wściekła bo coś mi się porąbało z GPRSem czy czymś tam w komórce i nie mogę żadnych stron Wap oglądać, nie mogę MMSów dostawać, tragedia
 Ściągałam na nowo ustawienia konfiguracyjne ale nie pomogło... Muszę się przejść do salonu Orange. Najbardziej nad tym ubolewam z powodu Gingera (aplikacji zawierającej cały rozkład jazdy poznańskich autobusów i tramwajów), ponieważ zakończyła się budowa torów i wiele tramwajów wreszcie powróciło na swoje normalne trasy, w związku z czym od wczoraj jest nowa wersja zawierająca aktualne rozkłady jazdy i ja nie mogę jej ściągnąć!!!

A Ginger to w moim telefonie najważniejsza rzecz, nie umiem już bez niego żyć
 A Ginger to w moim telefonie najważniejsza rzecz, nie umiem już bez niego żyć  Zaglądam do niego przynajmniej kilka razy dziennie i niesamowicie ułatwia mi życie ;P
 Zaglądam do niego przynajmniej kilka razy dziennie i niesamowicie ułatwia mi życie ;Phubiko, dzięki że mi przypomniałeś że moja ukochana przeglądarka Opera jest dostępna również w wersji komórkowej
 Zupełnie o tym zapomniałam
 Zupełnie o tym zapomniałam  Jak tylko coś zrobię z tą komórką to sobie ściagnę
 Jak tylko coś zrobię z tą komórką to sobie ściagnę 
A wracając do mobilnej strony forum to mi również bardziej przypadła do gustu wersja nr 2

Aniołki: Lola (*), Żaba (*), Maja (*), Zuzia(*), Mela(*), Marie (*) ;(( Pamiętam... >>ZOBACZ<< Aktualnie: pustka w sercu i pusto w klatce... ;(
całkiem fajny@llchemic pisze: wersja dla rpzegladarek bedzie oparta o szablon ktory mozecie zobaczyc w ustawieniach konta klikajac:
Opcje wyglądu forum
i wybrać NMTD
 chociaż te foldery w menu głównym strasznie windowsowo się kojarzą
 chociaż te foldery w menu głównym strasznie windowsowo się kojarzą 
BTW: masz w podpisie adres http://galeria.szczury.org który nie działa
fajnie mnie do yahoo wywaliło gdzie było komentarz: oops.. something goes wrong ...

Tiszert (RIP ['])
Mysza (mojego skarba)
>TISZEROWA GALERIA<

Tiszert (RIP ['])
Mysza (mojego skarba)
>TISZEROWA GALERIA<
Świetny pomysł  Na obozie najbardziej brakowało mi forum
 Na obozie najbardziej brakowało mi forum 

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp

W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp