Moje smrodziuchy... ['] Pchełka, Klapuś[']...
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Odp: Moje smrodziuchy...[']Frytulek dolaczyl do Kluś..[']
Jak wiekszosci wiadomo Fryt odszedl do lepszego swiata pozostawiac potworna pustke i dziure w serduchu. :'(
Wiedzac ile szczuraskow wciaz potrzebuje pomocy, troche sie wachajac zdecydowalm sie.
I tak dzis w domu dzieki Viss zawital moj pierwszy w zyciu wacik. Od dawna marzylam o albinosku a to dodatkowo rasowiec , a jak jeszcze natrafila sie okazja ze mozna pomoc to pomyslalm czemu nie. Wacislaw pochodzi z lab z mojej uczelni (dla zainteresowanych jeszcze dwoch panow czeka na kochajacy dom), i jest Wistarem.
Ma piekne rubinowe oczka (troche przestraszone ) rozwoy noseczek, i jest w ogole piekny. Wlasnie sie skitral w kapturze na szyi i chyba mu tam dobrze. Jak wyjelam go z transportera to sie przytulil po czym powedrowal na ramie... pierwszy raz sie z czyms takim spotkalam. Zdjecia pozniej jak naucze sie jak robic zdjecia albinosowi zeby bylo go widac ...
Normalnie boska jest ta biala wata
Wiedzac ile szczuraskow wciaz potrzebuje pomocy, troche sie wachajac zdecydowalm sie.
I tak dzis w domu dzieki Viss zawital moj pierwszy w zyciu wacik. Od dawna marzylam o albinosku a to dodatkowo rasowiec , a jak jeszcze natrafila sie okazja ze mozna pomoc to pomyslalm czemu nie. Wacislaw pochodzi z lab z mojej uczelni (dla zainteresowanych jeszcze dwoch panow czeka na kochajacy dom), i jest Wistarem.
Ma piekne rubinowe oczka (troche przestraszone ) rozwoy noseczek, i jest w ogole piekny. Wlasnie sie skitral w kapturze na szyi i chyba mu tam dobrze. Jak wyjelam go z transportera to sie przytulil po czym powedrowal na ramie... pierwszy raz sie z czyms takim spotkalam. Zdjecia pozniej jak naucze sie jak robic zdjecia albinosowi zeby bylo go widac ...
Normalnie boska jest ta biala wata
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Odp: Moje smrodziuchy...[']Frytulek dolaczyl do Kluś..[']
ja czekam zniecierpliwiona na zdjecia slodziaka . wymiziaj go ode mnie . na pewno bedzie nmu u Ciebie dobrze .
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Odp: Moje smrodziuchy...[']Frytulek dolaczyl do Kluś..[']/ nowy domownik..
Przeglosowane i wacikowski bedzie mial na imie Eliot paskudnik domaga sie juz wypuszczenia z klatki
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Limba, gratulacje )
waciki są przecudowne... chociaż sama nie mam, miziałam ich już tyle, że hohoh
Prosze wymiziac Eliotka za uszkiem ;]
waciki są przecudowne... chociaż sama nie mam, miziałam ich już tyle, że hohoh
Prosze wymiziac Eliotka za uszkiem ;]
Białe jest piękne. Mizianko dla wacika
za TM: Mizia, Ziutek, Diego, Biniu, Tomek, Sid, Maxiu, Niunieczka, Beziu, Kolalu, Haszczu, Sylwek, Busik, Maniek, Małe Mu, Felek, Tobiasz, Tofik, Kajtek, Gniotek, Bubu, Albercik, Zakalec, Kinia, Matylda, Angielka, Lusia, Milka,
gg 11160056
gg 11160056
Ale super ze masz nowego rozrabiaka! I Elliot ładne imię
A to co pisalas o tym jak sie przytulil i powedrowal na ramie bylo po prostu boskie... ;)
A to co pisalas o tym jak sie przytulil i powedrowal na ramie bylo po prostu boskie... ;)
Aniołki: Lola (*), Żaba (*), Maja (*), Zuzia(*), Mela(*), Marie (*) ;(( Pamiętam... >>ZOBACZ<< Aktualnie: pustka w sercu i pusto w klatce... ;(
Chcemy fotek, chcemy fotek! ;]
Wymiziać, wymiziać Eliotka!
Wymiziać, wymiziać Eliotka!
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni.
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Eliot, fajnie wymyśliliście.
Bardzo jestem z niego dumna, prawie jak mama Mam nadzieję, że będzie super kochanym chłopcem i podbije serce pozostałych dziewczyn.
Bardzo jestem z niego dumna, prawie jak mama Mam nadzieję, że będzie super kochanym chłopcem i podbije serce pozostałych dziewczyn.
I am not from your tribe.
Dziekujem ywszystkim za dobre slowa zostaly przekazane, i podsumowane lekkim szczurzym ziewnieciem (narcyz cholerka )
Kulka waty nadal przestraszoy, ale widac ze mniej. Troche sie zestresowal po wyjeciu z klatki, ale niezawodny szlafrok robi swoje
mamy maly problem z jedzeniem tzn El chyba nigdy nie jadl nic poza sucha karma i kreci nosem nawet na serek waniliowy.
(O wlasnie Biro przybral ksztalt napuszonej kuli i szuka wroga )
To teraz mozna juz oficjalnie... moi drodzy przedtswiam Eliota
Kulka waty nadal przestraszoy, ale widac ze mniej. Troche sie zestresowal po wyjeciu z klatki, ale niezawodny szlafrok robi swoje
mamy maly problem z jedzeniem tzn El chyba nigdy nie jadl nic poza sucha karma i kreci nosem nawet na serek waniliowy.
(O wlasnie Biro przybral ksztalt napuszonej kuli i szuka wroga )
To teraz mozna juz oficjalnie... moi drodzy przedtswiam Eliota
Ostatnio zmieniony czw sie 30, 2007 8:31 pm przez limba, łącznie zmieniany 1 raz.
Woooooooooooooooooooow !!!!
Śliiiczne ! Zaraz chyba jajko zniosę !!
Limbuś, zaje*iste foty
Śliiiczne ! Zaraz chyba jajko zniosę !!
Limbuś, zaje*iste foty
Ostatnio zmieniony czw sie 30, 2007 8:33 pm przez Tweetka, łącznie zmieniany 1 raz.
Antuś ['] ;( , Stefuś ['] ;( , Dzikuś ['] Ortie ['] ;( :* Lucuś, Irysek, Imbirek, Edzio, Po, Zuzu :*
Do twarzy mu w niebieskim :D
Witaj Eliocie
Witaj Eliocie
Ozzek (*) 10.10.04 - 16.07.06
Rubin (*) 11.06.07 - 12.06.07
Joda + Jenkin od 18.07.06
Jenkin (*) 15.07.08 Joda (*) 14.12.08
RubinII (*) od 2.07.07 - 26.10.2008
Czejen od 22.09.07
Rubin (*) 11.06.07 - 12.06.07
Joda + Jenkin od 18.07.06
Jenkin (*) 15.07.08 Joda (*) 14.12.08
RubinII (*) od 2.07.07 - 26.10.2008
Czejen od 22.09.07
Ehh, w ogóle tak zauważyłam, że albinosom do twarzy w błękitach i różach
Antuś ['] ;( , Stefuś ['] ;( , Dzikuś ['] Ortie ['] ;( :* Lucuś, Irysek, Imbirek, Edzio, Po, Zuzu :*
sliczny . jaki Wygodniś czochrańsko dla Szczuraka . słodziak,tylko chrupac
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :) <3
oj, jaki przystojniak od razu po nim widac, ze fajny facet z niego!
Dołączam sie do grona zachwytów, cudny chłopak . Zresztą waciki, gdy się je pozna na zawsze łapią za serce Mnie trudno sobie wyobrazić stadko bez chociaż jednego z nich
z prawie 100 kochanych ogonków pozostał tylko 1
http://stylowabizuteria.com.pl/
http://stylowabizuteria.com.pl/