Dafi - samiec, albinos, ma trochę ponad 2 lata. Jest to naprawdę wspaniały zwierzaczek - grzeczny, miły, spokojny i przyjaźnie nastawiony do wszystkich. Jednak nie lubi gdy się go podnosi (nie wiem dlaczego...), ale za to bardzo lubi być głaskany

Daisy [dejzi] - samica, kapturek czarny, ma prawie 1,5 roku. Ona jest drobnym przeciwieństwem Dafi'ego, a to dlatego, że często potrafi łobuzować i w ogóle jest dość szalona

Pies, a właściwie suczka Szejla - ma niecałe 4 miesiące i jest to mix labradora z owczarkiem niemieckim, jednak jej ubarwienie wcale na to nie wskazuje

Królik Misiek - ma ponad 2 lata i jest cały szary z białym noskiem i jasnym brzuszkiem, należy do miniaturek. Misiek to dosyć spokojny zwierzak i raczej nie ma z nim większych problemów. Chociaż czasem lubi sobie poszaleć biegając po mieszkaniu

Myszka Chico [cziko] - samiec, czarno-biały, ma niecałe pół roku. Jest to bardzo milutka myszka, chociaż zdarza się że nie chce do mnie przyjść, gdy planuję go wyjąć z akwarium :/ Jest dosyć ostrożny w poznawaniu nowych terenów i czasem woli siedzieć u mnie na dłoni niż sobie pobiegać. Ogólnie jest grzeczniutki

No i to by było na tyle o moim domowym zwierzyńcu