a jeśli chodzi o korki to mi sie nie przydadzą bo moi chłopcy są hmmm rośli
 a mogę komuś podarować a mam ich sporo
 a mogę komuś podarować a mam ich sporoModerator: Junior Moderator

. Ucięłam, zrobiłam dziurki i przymocowałam do 'sufitu' klatki.
. Ucięłam, zrobiłam dziurki i przymocowałam do 'sufitu' klatki.

?
? :) <3
:) <3
 Korki można kupić np. w hipermarkecie. Ostatnio widziałam w dziale z akcesoriami do robienia wina. Nie wiem, ile kosztowały ani ile ich było w woreczku, ale popatrzcie u siebie. Teraz jest czas pędzenia wina, więc nie powinno być z tym problemu
 Korki można kupić np. w hipermarkecie. Ostatnio widziałam w dziale z akcesoriami do robienia wina. Nie wiem, ile kosztowały ani ile ich było w woreczku, ale popatrzcie u siebie. Teraz jest czas pędzenia wina, więc nie powinno być z tym problemu 

]
] jak zabrać kuleczkę??!! straszne gimnastyki wczoraj były, na koniec im się udało wyjąć ją ze sznurka i ją doszczętnie zniszczyły, tak że mogłam dzwoneczek wyjąć
 jak zabrać kuleczkę??!! straszne gimnastyki wczoraj były, na koniec im się udało wyjąć ją ze sznurka i ją doszczętnie zniszczyły, tak że mogłam dzwoneczek wyjąć 

My przeważnie pod koniec miesiaca butelki sprzedajemy, aby móc sobie jeszcze z jedno piwo kupić, hihi
 My przeważnie pod koniec miesiaca butelki sprzedajemy, aby móc sobie jeszcze z jedno piwo kupić, hihi