witam poraz kolejny z moją nową szczurzyczka? (;D tak sie ciesze) .mam problem z wymyśleniem jej imienia.morze znacie jakieś ciekawe i żadkie imie którym byście sie podzielili.jest ona cała czarna z białym krawackiem na brzuszku a charakterek ma dośc zadziorny z tego co widze!
-------------------------
Przeniesione do odpowiedniego dzialu.
limba81 mod
nowy szczurasek
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

nowy szczurasek
Ostatnio zmieniony ndz wrz 09, 2007 2:11 pm przez limba, łącznie zmieniany 1 raz.
Odp: nowy szczurasek
nazwij ja żyleta
hehe nie no zartuje..moze pposzukaj po lacinie np jak jest zadziorny itp albo po ang i cos wymysl nie wiem ja zawsze tak kombinuje albo jakas postac z ksiazek
mizianko dla Szczuraka i zdjeeecia!

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Też doradzam coś z języków obcych... Choć osobiście wybieram śmieszne słowa z języka polskiego typu spinacz, pestka, umurusana. Albo nazwy gwiazd Orion, Syriusz etc.
Dorzucam sie do mizianka
Dorzucam sie do mizianka

<:3 )~
Asmodeusz
Mefistofeles [*]
Asmodeusz
Mefistofeles [*]
prosze o zamknięcie temtu!

Zgodnie z prośbą - zamknęłam.
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni.
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila