Wklejam też zdjęcie cud pudła wykonanego rękoma Krwiopijki, w którym Śnieżek odbył podróż :-D Dziękuję Wszystkim, którzy mu w tym pomogli oraz Wszystkim, którzy trzymali za niego kciuki :-D
Moje chłopaki :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
RE: Moje chłopaki :)
:-D Śnieżek wychochruchany
:loverat:
Wklejam też zdjęcie cud pudła wykonanego rękoma Krwiopijki, w którym Śnieżek odbył podróż :-D Dziękuję Wszystkim, którzy mu w tym pomogli oraz Wszystkim, którzy trzymali za niego kciuki :-D
Ostatnio zmieniony pn maja 07, 2007 4:09 pm przez Aniatka, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ludzie zapomnieli o tej prawdzie - rzekł lis. - Lecz tobie nie wolno zapomnieć. Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś.
:loverat::loverat::loverat::loverat:
Ostatnio zmieniony pn maja 07, 2007 3:54 pm przez Aniatka, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ludzie zapomnieli o tej prawdzie - rzekł lis. - Lecz tobie nie wolno zapomnieć. Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś.
Dorodny ten dżentelmen! No i szczęściarz niesamowity. Przejechać pół Polski koleją z dwoma przesiadkami, noclegiem na trasie, trafić na cudowne opiekunki by dotrzeć na koniec do wyczekującej nań Aniatki.
Jak z bajki historia. Oby więcej takich na forum.
Krwopijko przyznaj się szczerze - sama siedziałaś w przedziale czy
nawet pociąg opustoszał jak weszłaś z tym malowniczym pudełkiem :-)??
Jak z bajki historia. Oby więcej takich na forum.
Krwopijko przyznaj się szczerze - sama siedziałaś w przedziale czy
nawet pociąg opustoszał jak weszłaś z tym malowniczym pudełkiem :-)??
To pudło jest niesamowite, nie wyrzucę go
Wklejam jeszcze trzy zdjęcia
Śnieżek już się zadomowił
Nawet na klawiaturze już klika, pewnie próbuje coś do Was napisać
Na klawiaturze zyskałam znak firmowy -odciśnięte zęby Śnieżka 
Wklejam jeszcze trzy zdjęcia
Ostatnio zmieniony pn maja 07, 2007 9:06 pm przez Aniatka, łącznie zmieniany 1 raz.
Juuuhuuu Jaki radosny Śnieżek!
Ja tu :cryrat: co prawda ale bardzo się ciesze:aniolrat:...
Ja tu :cryrat: co prawda ale bardzo się ciesze:aniolrat:...
To spojrzenie, oh ah! Skąd ja to znam?:P
Mój puchaty króliczek... zobaczcie jakie ma futerko puchate;).
Ostatnio zmieniony pn maja 07, 2007 9:30 pm przez Karilka, łącznie zmieniany 1 raz.
Aniatka nadal trzymam kciuki
Śnieżku życzę ci wszystkiego naj naj najlepszego w nowym domku
Śnieżku życzę ci wszystkiego naj naj najlepszego w nowym domku
JESTEM KOBIETĄ 
ZAWSZE z NAMI GUCIO,CEZAR, ŻWIRCIA,MUCHOMORCIA,NIKITA,SHILA,KRUSZYN,JUNIOR, DUDUŚ, POLDEK, JACEK, PLACEK, NEON, IGNIS [ * ]
ZAWSZE z NAMI GUCIO,CEZAR, ŻWIRCIA,MUCHOMORCIA,NIKITA,SHILA,KRUSZYN,JUNIOR, DUDUŚ, POLDEK, JACEK, PLACEK, NEON, IGNIS [ * ]
Paweł69 dzięki :-D:hmmrat::hoprat::loverat::spirat:
Ostatnio zmieniony pn maja 07, 2007 9:49 pm przez Aniatka, łącznie zmieniany 1 raz.
Śnieżek w pełni zadomowiony. Przegryzł ostatnio sznurki od swojego hamaka, będę musiała sznureczki zamienić na metalowe spinacze
W ogóle on lubi gryźć (w tym także mój komputer
) i kopać -staram się więc mu zapewnić możliwośc wyżycia się wtym względzie :-) Jest przekochany 
zdjecia zdjecia! 
No no chłopaki jak dąb.Bardzo fajne.Szczególnie podobają mi się zdjęcia jak piją coś z kubka.
:-)
:-)
Korzystaj z każdej chwili swojego życia.Bo niewiadomo kiedy możesz odejść z tego świata.
7818944:-)
7818944:-)
Dzisiejsze fotki
:loverat:
Ostatnio zmieniony pt maja 25, 2007 11:05 am przez Aniatka, łącznie zmieniany 1 raz.
Odp: Moje chłopaki :)
Ruter odszedł na Tęczowy Most http://szczury.org/index.php/topic,17715.0.html :-( To ten szczurek, który na zdjęciach pije z kubka :-(
:-(((((((((
Wkrótce do stada dołączą dwa małe szczurki z laboratorium...
:-(((((((((
Wkrótce do stada dołączą dwa małe szczurki z laboratorium...
Aniatka ..
Ja mam czasem wrazenie ze szczuraski robia miejsce aby jakis inny szczurcio mogl zyskac kochajacy dom... Ale nie tak to powinno byc
Jedyna pociecha to to ze dwaj szczesciarze zyskaja kochajacy dom
Ja mam czasem wrazenie ze szczuraski robia miejsce aby jakis inny szczurcio mogl zyskac kochajacy dom... Ale nie tak to powinno byc
Jedyna pociecha to to ze dwaj szczesciarze zyskaja kochajacy dom
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Dziś w nocy odszedł Śnieżek :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((