ty również nie kwestionuj mojej wiedzy, bo staż doświadczenia ze szczurami mam niewiele krótszy od ciebie. i nie muszę kończyć studiów, żeby się na czymś dobrze znać

Moderator: Junior Moderator

tutaj ;] propozycja mówi sama za siebie.Gdzie jest napisane że ja chcę rozmnażać? Mam dwa samce więc jakim cudem. Złożyłem jedynie propozycje dopuszczenia Ramzesa przed tym jak go wykastrujemy.
 no chyba ze ma rodowod - bo to zawsze nowa krew
 no chyba ze ma rodowod - bo to zawsze nowa krew 
 no wez przestan, rozejrzyj sie co sie dzieje do okola.. dzieci rozmnażające brata z siostra bo kluski sa fajne - dlatego powstalo SHSR i dlatego neguje sie rozmnażanie szczurow po za nim.
 no wez przestan, rozejrzyj sie co sie dzieje do okola.. dzieci rozmnażające brata z siostra bo kluski sa fajne - dlatego powstalo SHSR i dlatego neguje sie rozmnażanie szczurow po za nim.

a na to pytanie mi odpowiesz? bo jestem ciekawa co sie z nim takiego dzieje, ze trzeba go kastrowac?nie wiem tylko, moze przez przeoczenie, po co chcesz go kastrowac? Kastracja to zawsze ryzyko, wiele szczurow nie wybudza sie z narkozy.. a i pozniej jest kilka dni cierpien.. czy warto?

to juz przesadziłaś.Kastracja to zawsze ryzyko, wiele szczurow nie wybudza sie z narkozy..