Moje Chrupki :D :D :D

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
'Asia

Odp: Moje Chrupki :D :D :D

Post autor: 'Asia »

Telimenka pisze: no bo ej... ide sobie wawrzyniaka w kierunku tramwajku zadowolona a tu jakis burak idzie sie wysikac pod kiosk i juz 50m przed ta budka wyjmuje interes ze spodni.... bleeee ::) ::) ::)
Hahaha, a my tu z Elly, jak u mnie była wtedy co pisałam mojego posta się chyba z godzinę zastanawiałyśmy co Ci się przydarzyło z tym penisem ;D ;D ;D W końcu dostałyśmy głupawki i wymyślałyśmy różne powiązania z Czerwińskim, np. że mu się rozporek otworzył i nagle tadaam! I inne niestworzone historie ;D ;D ;D ;D ;D
Telimenka pisze: no te zastrzyki nie wiem po co..  ;) ale co tam
Zastrzyki musi dostać koniecznie! Nie zaniedbaj tego. Rana pooperacyjna musi mieć osłonę antybiotykową na początku, bo inaczej raz dwa wdałoby się jakieś zakażenie lub stan zapalny. Lola jednego zastrzyku nie dostała bo przez głupie tramwaje nie zdązyłam dojechać ze szkoły i Czerwiński mi mówił że to baaardzo źle, że może coś się stać... No i stało się ::) Ale na szczęście szybko sobie z tym paskudztwem poradziliśmy, parę dni zastrzyków i po wszystkim :P
Obrazek
Aniołki: Lola (*), Żaba (*), Maja (*), Zuzia(*), Mela(*), Marie (*) ;(( Pamiętam... >>ZOBACZ<< Aktualnie: pustka w sercu i pusto w klatce... ;(
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Asiu ja mowie o zastrzykach z tarantuli  ;D a nie o tym po operacji. matko to to wiem ze musi!!  :-*

tak doktor chcial mnie zaciagnac na zaplecze pokazac interes  ;).

a tak btw. wlasnie przybylo do mnie dwoch cudownych Amantów od MaLaGi  :-* :-* :-* :-* sa taaaacy kochanie ze o mamuniu. rozkladaja sie od razu i spia  :D. daja sie glaskac mniam mniam. Eliot wyglada jak niedzwiedz doslownie. mama sie zakochala wiec mozecie sie domyslac do czego to powolutku bedzie doprowadzac  ::) ::) ::). hihi zdjecia postaram sie wrzucic jak najszybciej ale cos mi to ostatnio nie idzie.

Oanny wielce ozywione bo Panow zobaczyly. wszystkie nagle jak helikopterki  :o :o. nie wiem co sie tu dzieje w moim stadzie

no wiec porobilam zdjecia i zalaczam  ;)

Panowie podbijają biurko

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/529 ... 6bcbe.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/529 ... 6bcbe.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/dbf ... 4b748.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3c7 ... 1fc8d.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/942 ... 5997c.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f13 ... d0218.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/901 ... 06b8c.html

Eliocik z mama :P
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/892 ... e54e5.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/12d ... 38df3.html

i jeszcze moje Panny ktore totalnie oszalaly na punkcie Kawalerow

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/230 ... 5826f.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ad3 ... 1b154.html

a tak w ogole to Eliot juz zdarzyl mi przegryzc body spray  ::) ::) ::) i to jeszcze na dole wiec juz w smietniczku jego miejsce  ;)
Ostatnio zmieniony ndz wrz 30, 2007 4:35 pm przez Telimenka, łącznie zmieniany 1 raz.
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
ewi

Post autor: ewi »

jejku jak one mi się podobają!  :) :) :)
po prostu cudowne  :-*
Awatar użytkownika
limba

Post autor: limba »

Co do zastrzykow pooperacyjnych to swobodnie mozna je zastapic tabletkami i odpada nam dotatkowe ciaganie zwierzaka do weta, stres itp. Sliczne chlopaki :) No i Eliot taki ladne imie ;) n oa kapturek to co pies ;) jak ma na imie?
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Awatar użytkownika
Telimenka

kaptur na imie ma Bazyl  ;)  :-* :-* heheh limba mam pyt orientujesz sie moze czy samiczkom moim przejdzie helikopterkowanie? bo nie daja mi sie dotknac nawet..uciekaja w kacik i machaja uszkami a Teli ktora rujki juz nie ma piszczy jak ja dotykam..a niegdy tego nie robila  :). ile Ty placilas za kastracje?  :-* :-*

Eliot...hmm ciekawe dlaczego Ci sie tak podoba  ;) ;)

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
Telimenka

wiec tak dzis do weta z moja Królewna...bedzie miala operacje...boje sie strasznie. Jeszcze Bazylek cos psika... :( nie wiem o co chodzi tez go wezme na przebadanie  :) mam nadzieje ze to nic groznego.

a tak btw.. Chłopcy MaLaGi zostaja juz u mnie  :D.

Awatar użytkownika
limba

Ja za kastracje ostatnio ok 112 zl czy jakos tak. Helikopterki przejda. U mnie jak juz chopa z babami mieszkal to byl spokoj, ale za to jak nowy na oryzoncie sie pojawila to hoho :)

I jak juz po operacji?
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Awatar użytkownika
Telimenka

uhuhuuh to duuuzo  ;) a ja myslalam ze 50 zl to  gornych granicach ale jak tak czytam to widze ze sie mylilam  :P. w takim razie dzis sie umowie na kastracyje do doktora

tak Teli juz po operacji.dochodzi do siebie. wybudzila sie szybko i az sam wet sie dziwil ze jak nastolatka.. Babcinka moja.. :-*.a helikopterki przechodza fakt  :D a juz myslalam ze do kastracji beda sie zachowywac jak takie idiotki. w ogole sie nie daly poglaskac ani nic  ;). ale juz duzo lepiej.

Bazylowi doktor przepisal cebion,2-3 kropelki dziennie i zobaczymy co z tym jego kichaniem.zdjecia postaram sie zamiescic jak wroce na swojego kompa.

Awatar użytkownika
limba

I jak Teli sie czuje? szwy jeszcze sa czy postanowila wyreczyc weta ;)
I co z chlopakami? Data kastracji ustalona? U nas wlasnie zapoznawanie Eliota z Pchel bylo...
A Bazyl jak? Pamietaj ze jak nie jest w pelni zdrowy to nie powinien byc poddawany zabiegowi.
Awatar użytkownika
Telimenka

Bazyl zostal osluchany weterynarz powiedzial ze to nie tyle psikanie tylko cos na podlozu nerwowym zwiazane ze zmiana otoczenia juz jest lepiej.ale Cebion podaje  :). Teli zdjecie szwow ma 12  ;D. Ona jest tak kochana ze nie wyciagala sobie ani ostatnio po operacji ani teraz. wszystko na swoim miejscu. Dziewczyny tez wiekszego zainteresowania jej sznureczkami nie wykazuja wiec sa razem chociaz asystenci powiedzieli ze do zdjecia szwow nie moga,ale na forum czytalam ze jak sie rana zasklepi czyli ok 3-4 dzien to mozna. a Laski grzeczne,opiekuja sie nia wiec spoko.

Kastracja jutro na 18  :D. Mam nadzieje ze wszystko bedzie si.

Limba i jak zapoznawanie?  ;).

Awatar użytkownika
'Asia

I jak tam Telusia?? Tak strasznie się cieszę że z tą operacją wszystko tak ładnie poszło :D Trzymam też jutro kciuki za kastrację chłopaków. Oby wszystko przebiegło sprawnie. Rozumiem że kastrujesz u Czerwińskiego rzecz jasna?? ;) Nie mogę się doczekać by do Ciebie wpaść i ich zobaczyć ;)

Trzymaj się i wyczochraj cała swoją bandę, a w szczególności, choć delikatnie, Teluśkę ;)
Obrazek
Aniołki: Lola (*), Żaba (*), Maja (*), Zuzia(*), Mela(*), Marie (*) ;(( Pamiętam... >>ZOBACZ<< Aktualnie: pustka w sercu i pusto w klatce... ;(
Awatar użytkownika
Telimenka

heheh Chłopcy własnie śpia... Słodziaki moje  :). Telusie to juz lekko nie trzeba robi podboje i nawet rujke ostatnio dostała  :o :o, ogolnie pelna energii. Oczywiscie ze u doktora...ja go po prostu uwielbiam!  ;D. Pokazał mi jajka Chłopaczków i jeszcze jak zapytałam o formaline gdzie moge kupic to sam mi wsadzil i mam je własnie na biurku. Jądereczka śliczne  :D. No zapraszam serdecznie miziaki z nich nieprzeciętne i nieustraszone  :). Zakochasz sie...

Awatar użytkownika
'Asia

LOOOOL ;D ;D ;D Ale sie usmialam z tymi jajkami ;D
No nie mogę ;D

edit/ ja też Czerwińskiego uwielbiam jako weta ;) Nasz poznański etatowy szczurzy wet :D I co by o nim nie mowic to z pewnoscia jest to jeden z najuczciwszych wetow na swiecie ;) A i przy tym zna sie na rzeczy ;) Chociaż czasem ma jakieś swoje jazdy ::)

Wpadne na pewno ;) Pewnie za jakis tydzien lub 2 przy okazji naszego wspolnego forumowego wyjscia do kina na Ratatuj :D (mam nadzieje ze wypali! OBY :) )

To miziaki dla calej Twojej bandy i zapraszamy do nas 8) (i do naszego temaciku i w realu ;) )
Ostatnio zmieniony śr paź 10, 2007 7:48 pm przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Telimenka

hmm co u nas? :P a u nas burdello na podlodze. Połaczylam Chłopaczki z Laleczkami ;). Laczenie poszlo b szybkoo  :o :o tak sie zdziwilam zero piskow...troche polataly po stole razem potem wsadzilam Laski do klatki Kolesi i tam chwile byly a nastepnie do duzej klatki. No to moje stadko jest po prostu cuuuudowne. Wczoraj troche biegania piskania itp a dzis. Chłopcy z Jogi w hamaczku spia  ::) ::) generalnie bardzo sie polubily  ;D. foteczki beda jak zainstaluje Photoshopa :P bo musze poobrabiac i pomniejszyc.

Telimenka po operacji kwitnąco  ;) w ogole nie wyglada i nie zachowuje sie jak babciunia  ;).

Awatar użytkownika
'Asia

Telimenka, ale się cieszę że tak fantastycznie się połączyły te potworki kochane i że Teluśka tak się dobrze czuje :D :D :D
Heh, nie mogę się już doczekać by znów do Ciebie wpaść i zobaczyć razem caaałą siódemkę :D
Pozdrawiam i przesyłam czochranko dla wszystkich, ode mnie i moich trzech wariateczek ;)
Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Nasi pupile”