[Przeziebienie] - czy cos innego?
Moderator: Junior Moderator
Odp: przeziebienie czy cos innego??
ehh nie wiem jak go leczyli ci weterynarze byłem u dwoch i to samo przeziebienie wydawało sie ze z tego wyszedł przestał kichac itp dzis rano jednaka znowu mu sie nosek zrobił czerwony . ale nie mialem czasu isc z nim do weta bo misiałem gnac do pracy.Przyjechałem z pracy i zobaczyłem ze moj pupil zdechł:( i teraz sobie mysle jak to wszystko czytałem ze moze miał zapalenie płuc a ci weterynarze na chuu.... sie nadaja ehh szkoda gadac jestem taki zły ze hej;/....teraz jesttak pusto bez niego;/ i nigdy juz nie kupie zadnego zwierzęcia w sklepie.... keidys miałem szczura i zył 3 latka puko nie dostał paralzizu tylnych łapek i niestety było trzeba go uspac kochany był zwierzak tak samo jak ten:(
Odp: przeziebienie czy cos innego??
kamilloko bardzo mi przykro 
Niestety weterynarz weterynarzowi nierowny, na forum jest kilku polecanych w Warszawie, to na przyszlosc. Niestety zwierzaki w sklepach czesto bywaja chore, a zdarza sie ze i czasem odchodza z przyczyn nie wyjasnionych. BTW absolutnie nie mam na celu Cie jeszcze bardziej dolowac ale z paralizem tylnych lapek szczurek moze jeszcze calkiem niezle egzystowac, trzeba mu ulatiwiac tylko zycie.
Jeszcze raz bardzo mi przykro ze tak to sie skonczylo.

Niestety weterynarz weterynarzowi nierowny, na forum jest kilku polecanych w Warszawie, to na przyszlosc. Niestety zwierzaki w sklepach czesto bywaja chore, a zdarza sie ze i czasem odchodza z przyczyn nie wyjasnionych. BTW absolutnie nie mam na celu Cie jeszcze bardziej dolowac ale z paralizem tylnych lapek szczurek moze jeszcze calkiem niezle egzystowac, trzeba mu ulatiwiac tylko zycie.
Jeszcze raz bardzo mi przykro ze tak to sie skonczylo.
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']