poprawiłam literówki i dodałam przecinki, co uczyniło wypowiedź zrozumiałą. zanim wyślesz posta, przejrzyj go jeszcze raz, bo te literówki były straszne
 /yss mod.
 /yss mod.Moderator: Junior Moderator

/yss mod.
 /yss mod.

) no i teraz Bajka rodowodu nie ma, ale cóż. Jedyną 'wadą' tych psów jest to, że np podczas spaceru, obcych ludzi dosłownie zalizują itp a właściciela nie znają. W ogóle z nich dominatory. Wymagają ciągłej uwagi, Bajka też, pcha się na kolana jak tylko ma okazje i liże  W zabawie też nie ma umiaru, duży plus jest taki że lubi być szczotkowana
) no i teraz Bajka rodowodu nie ma, ale cóż. Jedyną 'wadą' tych psów jest to, że np podczas spaceru, obcych ludzi dosłownie zalizują itp a właściciela nie znają. W ogóle z nich dominatory. Wymagają ciągłej uwagi, Bajka też, pcha się na kolana jak tylko ma okazje i liże  W zabawie też nie ma umiaru, duży plus jest taki że lubi być szczotkowana   Szczekać to wcale nie szczeka (jak na psa rzystało)
 Szczekać to wcale nie szczeka (jak na psa rzystało)   nie wiem dlaczego tak jest, ale nie narzekam
 nie wiem dlaczego tak jest, ale nie narzekam  Fajne psy, typowe 'kanapowce', zawsze wesołe i przymilaste, nie da się ich nie lubić
 Fajne psy, typowe 'kanapowce', zawsze wesołe i przymilaste, nie da się ich nie lubić  

Straszna przytulanka i egoista, cały dzień chciałby być tylko głaskany, a jak się go olewa, to strzela fochami. Jego pozycje podczas spania są zabójcze... Czasem nawet dosłownie, bo na początku jak go tak zobaczyłam, to miałam stan przedzawałowy.
 Straszna przytulanka i egoista, cały dzień chciałby być tylko głaskany, a jak się go olewa, to strzela fochami. Jego pozycje podczas spania są zabójcze... Czasem nawet dosłownie, bo na początku jak go tak zobaczyłam, to miałam stan przedzawałowy. 

<= Mat
 <= Mat .
. U mnie w domu mieszka 5 Labradorków 1 Goldiś i 1 Dożek
 U mnie w domu mieszka 5 Labradorków 1 Goldiś i 1 Dożek  Szaloona gromadka
 Szaloona gromadka  

To rozjaśnij sobie monitorMagamaga pisze: Na ostatniej fotce jest ciemno, ciemno i widac tylko japonki.
 Zdjęcie jest ciemne, bo noc była, ale u mnie coś tam widać, trochę.
 Zdjęcie jest ciemne, bo noc była, ale u mnie coś tam widać, trochę.  Rozjaśniłabym, ale nie jestem u siebie i nie mam czym...
 Rozjaśniłabym, ale nie jestem u siebie i nie mam czym... <= Mat
 <= Mat .
. Piękne psisko, uwielbiam Malamuty, ale nie wyobrażam sobie trzymania takiego psiska w domu
 Piękne psisko, uwielbiam Malamuty, ale nie wyobrażam sobie trzymania takiego psiska w domu 
 Czyli słooodkie
 Czyli słooodkie  
 Co prawda my nie biegamy - Leos ma chora lapke, co jest czesciowym "ulatwieniem". No i ten ich wspanialy charakter... bo przeciez na zdjeciach tylko wyglada na niewinnego - nie dajcie sie zwiesc
 Co prawda my nie biegamy - Leos ma chora lapke, co jest czesciowym "ulatwieniem". No i ten ich wspanialy charakter... bo przeciez na zdjeciach tylko wyglada na niewinnego - nie dajcie sie zwiesc  Potwor i tyle
 Potwor i tyle 
 A po kąpieli to już w ogóle można było paść
 A po kąpieli to już w ogóle można było paść   Nie wiem czy tak jest u każdego psa tej rasy, czy Ares capi wyjątkowo mocno ale mimo że uwielbiam tą rase, nie mogłabym mieć takie psiaka...
 Nie wiem czy tak jest u każdego psa tej rasy, czy Ares capi wyjątkowo mocno ale mimo że uwielbiam tą rase, nie mogłabym mieć takie psiaka...