[Klatka] - Wasze klatki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Odp: [Klatka] - Wasze klatki
Swietna, tylko, szczurki dosć szybko zwala ta śliczną zielona miseczkę. Proponuję przyczepiana do prętów, lub taką, cieżką porcelanową, np.

I TAK UMRZESZ.
Ta Śliczna Zielona Miseczka jest przymocowana na druciku
Wiec będą musiały się trochę wysilić aby ją zwalić 

<:3 )~
Asmodeusz
Mefistofeles [*]
Asmodeusz
Mefistofeles [*]
Moje porcelanową zwalają. Kupiłam metalową, zawieszaną, to też zwalają 

Wiercik, Bombka, Biała & Mat
w sercu: Zuzia, Klara, Matylda, Ofelia, Balbinka, Telimena, Krystyna, Piszczałka & Patuś
Jak tak teraz patrzę na wielkość klatki, a wielkość Ogonków to wydaje mi sie ogromna xD Fakt, ciury mają 1,5 miesiąca... Ale czy nie powinny być jakoś większe? 
Miska przyczepiona na drucik na razie stoi na swoim miejscu
I jest większa od Ogonów xD

Miska przyczepiona na drucik na razie stoi na swoim miejscu

<:3 )~
Asmodeusz
Mefistofeles [*]
Asmodeusz
Mefistofeles [*]
Cos apropo miski większej od ogonków xD (w środku śpi 14 klusek)
http://img239.imageshack.us/img239/5535/p7300118hu6.jpg
Zbyt duże zdjęcie zamienione na link. /Agata
http://img239.imageshack.us/img239/5535/p7300118hu6.jpg
Zbyt duże zdjęcie zamienione na link. /Agata
Ostatnio zmieniony pn lis 05, 2007 5:41 pm przez Agata, łącznie zmieniany 1 raz.
Ze mną: Żaba, Ucho, Szanta i Mołka - ciuraski. Hades - piesek. Dziadzik - chomik. Krewetki...
- Nikitka_219
troche poszytalem i oglądnąłem wasze klatki i stwierdzam ze moj gandalf ma wielką LIPE złapałem doła
bede musial troche nad nia popracowac
hehe

robie co moge ale za moje bledy ort nie recze Zakochalem sie w szczurkach juz dawno ... i wreszcie moje mazenie spelnilo sie ... mam swojego wlasnego ogonka xD
co to jest to okrągłe, abażur?
[muuuhahahahaahahahaha]
fajna. ale mam wrażenie że dolna półeczka jest za nisko.
poza tym wstępne urządzanie klatki jest zawsze wstępne, bo potem dopiero wychodzi na jaw że szczury coś całkiem olewają, i trzeba to przełożyć, przekręcić itp żeby się załapały, coś przewiesić, itd....
póki co podoba mi się
[muuuhahahahaahahahaha]
fajna. ale mam wrażenie że dolna półeczka jest za nisko.
poza tym wstępne urządzanie klatki jest zawsze wstępne, bo potem dopiero wychodzi na jaw że szczury coś całkiem olewają, i trzeba to przełożyć, przekręcić itp żeby się załapały, coś przewiesić, itd....
póki co podoba mi się

ten się nie myli, kto nic nie robi
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
To tak średnio widać. ale po środku jest jeszcze duża przezroczysta półeczka z pleksi. Dlatego ta niższa drewniana jest tak nisko.
a to moja klatka- zrobiona ze starej, kuchennejszafki narożnikowej
http://fenikss.fotosik.pl/albumy/308650.html
http://fenikss.fotosik.pl/albumy/308650.html
Nie ma (już) życia bez Ogona:)
wow...
A co myślisz o zrobieniu otworu w tym czymś w prawym tylnym rogu, żeby powstało z tego takie wielkie gniazdo-domek?
A co myślisz o zrobieniu otworu w tym czymś w prawym tylnym rogu, żeby powstało z tego takie wielkie gniazdo-domek?
Ze mną: Żaba, Ucho, Szanta i Mołka - ciuraski. Hades - piesek. Dziadzik - chomik. Krewetki...