RE: Moja mała kochana
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- Pamelka666
- Kontakt:
Odp: Moja ma?a kochana
dobrze, ze operacja sie udala i Dzeki ja dobrze zniosla... zapraszam do naszego tamatu
http://szczury.org/index.php/topic,17684.0.html

U mnie: Mafia, Cappuccino, oraz Blues
Oraz tymczasowo: Kler i Tiru 
(*)Chilli, maleństwo, które zbyt wcześnie odeszło na drugą stronę...

(*)Chilli, maleństwo, które zbyt wcześnie odeszło na drugą stronę...
Dżeka ma sie dobrze i już jest z Wiką. Pomału rośnie jej futerko
.Wika też szczęśliwa ,że ma Dzeki. Już troche większa i poważniejsza coraz żadziej ma ochotę na zabawę
...ale tak jest
.
No a ja? Ja staram sie być naj lepszą panią
. Narazie owoce i warzywka codziennie no i czas poza klatką. A i myśle nad tym jak pochować kable i zakryć szczeliny za szawkami i łużkiem. Kupię im tez nową klateczkę (znowu
) Bo mama popsuła kuwete
znaczy czymś tam odłamała kawałek. Nom i to wszystko... jak macie jakieś pomysły na zakrycie szpar (szawki łużko) to piszcie 

No a ja? Ja staram sie być naj lepszą panią

Ze mną Wiki i Sensi
W serduszku Dżeki i Lili :*
Nom to dzisiaj urodzinki (umowne) moich ogoniastych
Dżeki 2 latka a Wiki 1.
Ojej... jak ten czas szybko leci... przeciez niedawno przyniosłam taka małą pierdułke Wikusie.
Troche wcześniej przyniosłam Dżeki ,która miała byc samcem... znaczy szukałam samicy ,ale nie mogłam sie doczekać i ją wziełam. Ech... takie pysiule
. No dobra... może jak mi sie uda to dam ich nowe foty.

Ojej... jak ten czas szybko leci... przeciez niedawno przyniosłam taka małą pierdułke Wikusie.
Troche wcześniej przyniosłam Dżeki ,która miała byc samcem... znaczy szukałam samicy ,ale nie mogłam sie doczekać i ją wziełam. Ech... takie pysiule

Ze mną Wiki i Sensi
Re: RE: Moja mała kochana
Ech... niedługo temat bedzie do kasacji... Moja Dżeki ma byc jutro uspiona ale ja jeszcze nie chce
Moje ukochane szczurzysko... Korzystając z okazji powiem ,że kupiłam nowego ciurasa
Jest słodziutka mały husky no i ma na imie Sensi 

Re: RE: Moja mała kochana
Prosze was temat do zamknięcia... Dzisiaj uspiłam moją kochaniutką... Kocham cie mała i nie zapomne