. Kochaniutike, Białas niech popy nie robi i sie ladnie przywita sa przecudne
. Kochaniutike, Białas niech popy nie robi i sie ladnie przywita sa przecudne   . uwielbiam kaptury a jakos los nie chce mie obdarowac zadnym
. uwielbiam kaptury a jakos los nie chce mie obdarowac zadnym   
  chyba Ci Aniu ukradne
 chyba Ci Aniu ukradne  
Moderator: Junior Moderator

. Kochaniutike, Białas niech popy nie robi i sie ladnie przywita sa przecudne
. Kochaniutike, Białas niech popy nie robi i sie ladnie przywita sa przecudne   . uwielbiam kaptury a jakos los nie chce mie obdarowac zadnym
. uwielbiam kaptury a jakos los nie chce mie obdarowac zadnym   
  chyba Ci Aniu ukradne
 chyba Ci Aniu ukradne  
 :) <3

ew.oddami Ci obrażalskiego Białasa
 ew.oddami Ci obrażalskiego Białasa 

.Bialasa nie kcem mam biale az dwa
.Bialasa nie kcem mam biale az dwa    
  . Kaptury to moja milosc noo i zadnego nigdy nie mialam ehh ale moze to sie zmieni kiedys
. Kaptury to moja milosc noo i zadnego nigdy nie mialam ehh ale moze to sie zmieni kiedys   .
.
:) <3 / i sknczyłam z trzema kapturami...
/ i sknczyłam z trzema kapturami...

- obaj mają cudowne różowe bródki
 - obaj mają cudowne różowe bródki   
  ).
). . Ucaluj je ode mnie i moich Panienek..dobrze ze razem mieszkaja juz
. Ucaluj je ode mnie i moich Panienek..dobrze ze razem mieszkaja juz  

poradzi sobie.. hehe fajnie moje nie moglyby byc wolnozyjace bo bym zawalu dostala one strasznie ruchliwe sa i Jogi po paluchach lubi delikatnie podgryzac
 poradzi sobie.. hehe fajnie moje nie moglyby byc wolnozyjace bo bym zawalu dostala one strasznie ruchliwe sa i Jogi po paluchach lubi delikatnie podgryzac   poza tym strasznie halasuja bym sie nie wyspala
 poza tym strasznie halasuja bym sie nie wyspala   . Telimena mogla w nocy biegac na luzie ale ona to co innego
. Telimena mogla w nocy biegac na luzie ale ona to co innego   .Hhehe mimo tego zazdroszcze Ci.. nie gryza nic?:D moje posciel uwielbiaja wiec jednak podziekuje
.Hhehe mimo tego zazdroszcze Ci.. nie gryza nic?:D moje posciel uwielbiaja wiec jednak podziekuje   .
. :) <3
:) <3 .Ale laski sa pod tym wzgledem strasznie...wlasnie znalazlam pogryzione spodnie..ale i tak ich nie lubie wiec spoko
.Ale laski sa pod tym wzgledem strasznie...wlasnie znalazlam pogryzione spodnie..ale i tak ich nie lubie wiec spoko   .Kurcze czasami mnie wkurzo to ich gryzactwo ale co tam, hehe juz sie przyzywczailam,najgorsze bylo jak zjadly mi lozko
.Kurcze czasami mnie wkurzo to ich gryzactwo ale co tam, hehe juz sie przyzywczailam,najgorsze bylo jak zjadly mi lozko