[Klatka] - Wasze klatki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Odp: [Klatka] - Wasze klatki
Magamaga, ja bardzo chętnie, ale zamontowanie ich nie przy ściance będzie problematyczne. Myślę nad doniczką, spodobał mi się pomysł. Przejrzałam masę zdjęć klatek i nie zauważyłam aby ktoś miał na dole coś naprawdę ciekawego. Za to przyszedł mi do głowy pomysł aby wstawić kocią kuwetę pełną szmatek do kopania, najlepiej zakrytą od góry. W materiale byłoby kilka dziur, aby ogony mogly się tam wciskać i aby było cicho i ciemno:).
Taaa, ale póki co szukam jeszcze innych pomysłów na dół klatki.
Taaa, ale póki co szukam jeszcze innych pomysłów na dół klatki.

Małe przemeblowanie.
Tak, hamak jest za mały i wisi za wysoko - poluję na odpowiedni materiał i niedługo będzie nowy. Macie jakieś sugestie? Nie wiem co zrobić z tym miejscem, gdzie postawiłam znak zapytania...

Tak, hamak jest za mały i wisi za wysoko - poluję na odpowiedni materiał i niedługo będzie nowy. Macie jakieś sugestie? Nie wiem co zrobić z tym miejscem, gdzie postawiłam znak zapytania...

Wiercik, Bombka, Biała & Mat
w sercu: Zuzia, Klara, Matylda, Ofelia, Balbinka, Telimena, Krystyna, Piszczałka & Patuś
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Może zrób od półki do prętów taki mostek bambusowy (ja taki mam), tylko polecam z drucika a nie ze sznurka.
Co do materiału: wystarczy wybrać się do najbliższego lumpeksu. 

lekko pustawa klateczka flary.
jutro będę kombinowac jej jakieś półeczki
to szare w hamaczku to flara.
klatka tymczasowa, to nie ma co przeginać
ale półki muszą być..
http://devijaar.w.interia.pl/nowa-klatka-flary.jpg
jutro będę kombinowac jej jakieś półeczki

klatka tymczasowa, to nie ma co przeginać

http://devijaar.w.interia.pl/nowa-klatka-flary.jpg
ten się nie myli, kto nic nie robi
yss klateczka fajna, półeczki się przydadzą nawet na tymczasie, bo o ile Cię znam to nie ostatni Twój tymczas hihihi 
Buziaczki dla Flary
ps
rękaw od mojego starego sweterka nadal w użyciu

Buziaczki dla Flary
ps
rękaw od mojego starego sweterka nadal w użyciu

JESTEM KOBIETĄ 
ZAWSZE z NAMI GUCIO,CEZAR, ŻWIRCIA,MUCHOMORCIA,NIKITA,SHILA,KRUSZYN,JUNIOR, DUDUŚ, POLDEK, JACEK, PLACEK, NEON, IGNIS [ * ]

ZAWSZE z NAMI GUCIO,CEZAR, ŻWIRCIA,MUCHOMORCIA,NIKITA,SHILA,KRUSZYN,JUNIOR, DUDUŚ, POLDEK, JACEK, PLACEK, NEON, IGNIS [ * ]
Hm, myślałam o czymś takim, albo mostku z czegoś innego, ale czy to nie będzie za chwile zasikane?Magamaga pisze: Może zrób od półki do prętów taki mostek bambusowy (ja taki mam), tylko polecam z drucika a nie ze sznurka.

Wiercik, Bombka, Biała & Mat
w sercu: Zuzia, Klara, Matylda, Ofelia, Balbinka, Telimena, Krystyna, Piszczałka & Patuś
- Magamaga
oho, to już wiem, nad czym mój TZ będzie pracował w najbliższym czasie. 

magamaga: twoje szczury korzystają z tej niebieskiej kratki do zlewu?

I TAK UMRZESZ.
- Magamaga
Tak korzystają jak najbardziej.
- Magamaga
Z tego co wiem chodzenie po kracie nie jest zdrowe.
Do klakti możesz wrzucić hamaki. rurę pcv. doniczkę itp.
Do klakti możesz wrzucić hamaki. rurę pcv. doniczkę itp.
Jak położysz na niej szmatki, to to sie będzie mijało z celem, przecież chodzi o to żeby odchody spadały na dół, prawda? Moim zdaniem kratka im nie zaszkodzi, moje też taką miały, i jakoś szczególnie po niej nie łaziły. Schodziły na dół tylko żeby się załatwić. Zresztą zobacz jak im będzie pasowało, jak coś, to wyjmiesz 

Ze mną: Żaba, Ucho, Szanta i Mołka - ciuraski. Hades - piesek. Dziadzik - chomik. Krewetki...