Zuzia
Już wkrótce... :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Już wkrótce... :)
Chciałam sie przywitac ze wszystkimi
przepraszam, ze tutaj a nie w "podaj lape" ale chcialam zalatwic wszystko za jednym razem
(leniuch). Szczurow nie mam ale w piatek jade po dwa zamowione szczuraski, dwoch chlopcow 6 tygodniowych, bialo- rude
chlopcy sa oswojeni, z hodowli domowej, kolezanka ktora pracuje w sklepie zoologicznym chciala je tam sprzedac ale potrzyma je dla mnie do piatku a ja w tym czasie kompletuje zestaw dla szczurow
klatke juz mam, trociny, jedzonko, sianko etc kupie w piatek, a miske kupilam juz miesiac temu bo tak czekam na tych maluszkow
Takze mowie wszystkim HEEELLLLOO
) i przepraszam, jesli cos napisalam zle 
Zuzia
Zuzia
moje marzenia się spełniają....
Odp: Już wkrótce... :)
czesc Sekściara!
hihi to wreszcie jakies Ogonaski
. bede czekac na zdjecia a kiedys Ci sie na pewno zwale na chatke osobiscie wymiziac..Szczurki oczywiscie 
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
- Pamelka666
- Kontakt:
czy mi sie wydaje, czy ciurki powinny juz u ciebie byc?
wymiziaj je
U mnie: Mafia, Cappuccino, oraz Blues
Oraz tymczasowo: Kler i Tiru 
(*)Chilli, maleństwo, które zbyt wcześnie odeszło na drugą stronę...
no sa sa ale Seksta jest tak podniecona ze nie napisala
. Bede ja gwalcic o zdjecia. Maluszki obecnie spia.. (wiem bo ciagle pisze smski z Seksta) mam nadzieje ze sie nie obrazi ze sie wcinam w jej temat 

podrosly
- Pamelka666
- Kontakt:
piękni panowie, dobrze że moich dziewczyn w pokoju ie ma xD cudne rudzielce, tak jak moja Cappuccino
więcej zdjęć! 
przecudowni Panowie
oczywiście zdjęć nigdy za mało
więc prosimy jeszcze ;]
oczywiście zdjęć nigdy za mało
Zuzanno juz Ci mowilam ale powtorze sie! urosly jak nie wiem co! Grubaski
ucaluj ode mnie strachulca malego i tego nie strachliwego.Musze sie jakos do Ciebie wybrac zeby je pomiziac,obejrzec i wymeczyc
.
- Pamelka666
- Kontakt:
jeden to kaptur, a drugi albo kaptur albo cały beżowy
jeszcze raz się powtazram, Seksta, piękni panowie!
ojejkkuuu dziękuje
bede miala sprawne baterie w aparacie to wrzuce jeszcze
Panowie śpiąm dostali nową klatkę wiec ja w nocy nie spie bo lataja.
właśnie śpią więc zrobiłam im jakieś zdjecie tak szybko, zeby zdazyc przed wyladowaniem sie calkowitym baterii 
juz nie sa takie strachliwe, pieszczochy, czasem tylko maja jakies napady strachu jak cos nagle zacznie halasowac. o Proszę:
http://i54.photobucket.com/albums/g87/S ... 300339.jpg
http://i54.photobucket.com/albums/g87/S ... 300338.jpg
Zdjęcia zamienione na linki. /Agata
juz nie sa takie strachliwe, pieszczochy, czasem tylko maja jakies napady strachu jak cos nagle zacznie halasowac. o Proszę:
http://i54.photobucket.com/albums/g87/S ... 300339.jpg
http://i54.photobucket.com/albums/g87/S ... 300338.jpg
Zdjęcia zamienione na linki. /Agata
Ostatnio zmieniony sob gru 15, 2007 1:47 pm przez Agata, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja je jutro będę miziać i całować i pieścić
. Sekściara brac jakies swoje duperelki
?
Jejciu jak one urosly..az sie nie moge nadziwic! wiem powtarzam sie. Dobrze ze sa miziaste bo bede mogla je wymeczyc troszeczke ostatnio to Temor mial padaczke i uciekal ale Gustaw nadrobil. Sa przekochane noo!
Jejciu jak one urosly..az sie nie moge nadziwic! wiem powtarzam sie. Dobrze ze sa miziaste bo bede mogla je wymeczyc troszeczke ostatnio to Temor mial padaczke i uciekal ale Gustaw nadrobil. Sa przekochane noo!