Bardzo dobrze sprawdzaja sie takie metalowe miseczki zawieszane. Z packania sie jedzeniem niestety nie wyrastaja

Moderator: Junior Moderator

. i od razu możesz zamieścić fotki i info o maludzie, chochranie dla waldi
. i od razu możesz zamieścić fotki i info o maludzie, chochranie dla waldi 
 :) <3
:) <3 całą dobę obserwowałam swoje dziewczyny i wiem na pewno, że: spór o dominację wygrała Waldi, choć Safonka nie daje za wygraną i szykuje się do kolejnych starć. babeczki od pierwszych godzin wspólnego mieszkania zachowywały się w miarę spokojnie, więc wylądowały na noc w jednej klatce. to, że się zrywałam przy każdym pisku, to już inna sprawa
 całą dobę obserwowałam swoje dziewczyny i wiem na pewno, że: spór o dominację wygrała Waldi, choć Safonka nie daje za wygraną i szykuje się do kolejnych starć. babeczki od pierwszych godzin wspólnego mieszkania zachowywały się w miarę spokojnie, więc wylądowały na noc w jednej klatce. to, że się zrywałam przy każdym pisku, to już inna sprawa  rano się obudziłam, a obie panny śpią przytulone
 rano się obudziłam, a obie panny śpią przytulone  już się chwalę fotkami, jakie udało mi się zrobić tuż przed przekazaniem innym członkom rodziny aparatu na święta
 już się chwalę fotkami, jakie udało mi się zrobić tuż przed przekazaniem innym członkom rodziny aparatu na święta  słabe, ale zawsze coś
 słabe, ale zawsze coś  

Na szczęście z niezabezpieczonych mam na wierzchu tylko odłączone ładowarki do różnych sprzętów i nie grozi im porażenie prądem
 Na szczęście z niezabezpieczonych mam na wierzchu tylko odłączone ładowarki do różnych sprzętów i nie grozi im porażenie prądem  moja wina, bo zapominam schować, więc uczą mnie porządku i zżerają. Czekam na aparat, żeby Wam jakieś nowe fotki zapodać, ale to jeszcze potrwa trochę niestety... A tak w ogóle - wiecie, co ogony widzą w wafelkach śmietankowych? Bo nie da się po prostu ich wyjąć niepostrzeżenie... Zawsze wiedzą, że to jest TEN szelest
 moja wina, bo zapominam schować, więc uczą mnie porządku i zżerają. Czekam na aparat, żeby Wam jakieś nowe fotki zapodać, ale to jeszcze potrwa trochę niestety... A tak w ogóle - wiecie, co ogony widzą w wafelkach śmietankowych? Bo nie da się po prostu ich wyjąć niepostrzeżenie... Zawsze wiedzą, że to jest TEN szelest  i pędzą na złamanie karku. Robiły tak nawet wtedy, kiedy nie znały ich smaku
 i pędzą na złamanie karku. Robiły tak nawet wtedy, kiedy nie znały ich smaku  spryciule. A jak dostały okruszki to się prawie o nie pozabijały, bo każda chciała wylizać z nich mój palec (dałam im taki pyłek z dna opakowania tylko do polizania). Wariatki!
 spryciule. A jak dostały okruszki to się prawie o nie pozabijały, bo każda chciała wylizać z nich mój palec (dałam im taki pyłek z dna opakowania tylko do polizania). Wariatki! 

Choć Safonka woli pod pyszczkiem
 Choć Safonka woli pod pyszczkiem  a Waldi lubi za uszkiem, ale jak delikatnie się ją drapie, to fochy strzela, bo lubi, żeby jej aż uszka latały od drapania
 a Waldi lubi za uszkiem, ale jak delikatnie się ją drapie, to fochy strzela, bo lubi, żeby jej aż uszka latały od drapania  wtedy się wyciąga na całą swoją długość i najlepiej sobie podpórkę znaleźć pod rękę, bo może tak dłuuuuugo
 wtedy się wyciąga na całą swoją długość i najlepiej sobie podpórkę znaleźć pod rękę, bo może tak dłuuuuugo 

poza tym widac ze Panny maja duzo ruchu wiec tez jakos wielce nie cierpia. Juz nie przesadzajmy
 poza tym widac ze Panny maja duzo ruchu wiec tez jakos wielce nie cierpia. Juz nie przesadzajmy   .
 .