hihih ale zwirek jak dla kotka taki. Nie czuc zapachow dlugo.Nie rozwala sie i Ogonki widac zadowolone sa
 hihih ale zwirek jak dla kotka taki. Nie czuc zapachow dlugo.Nie rozwala sie i Ogonki widac zadowolone sa   .
.Moderator: Junior Moderator

hihih ale zwirek jak dla kotka taki. Nie czuc zapachow dlugo.Nie rozwala sie i Ogonki widac zadowolone sa
 hihih ale zwirek jak dla kotka taki. Nie czuc zapachow dlugo.Nie rozwala sie i Ogonki widac zadowolone sa   .
. :) <3
:) <3
szukałam tego w Szeczinie, ale nigdzie nie ma, co za rozpaczalice740 pisze: dzisiaj kupiłam dla Żabki chipsi z kukurydzy - rewelka! POLECAM!

i kosztowało 18 zł, a cat`s dream 15, to już prawie żadna różnica
 i kosztowało 18 zł, a cat`s dream 15, to już prawie żadna różnica  chyba promocja jakaś
 chyba promocja jakaś 
 no ale do tego dochodzi przesylka no i klops, za duzo troche wtedy :/ (tak dla porownania ostatnio w Kakadu za 5l zaplacilam 11 zl, po szybkich obliczeniach jest to 99 zl za 35l !!! roznica kolosalna)
 no ale do tego dochodzi przesylka no i klops, za duzo troche wtedy :/ (tak dla porownania ostatnio w Kakadu za 5l zaplacilam 11 zl, po szybkich obliczeniach jest to 99 zl za 35l !!! roznica kolosalna) Oraz tymczasowo: Kler i Tiru
 Oraz tymczasowo: Kler i Tiru 
 ale ściółka naprawdę super, wcale nie śmierdzi, chociaż Żaba chyba nadrabia zaległości sklepowe i je, pije i kupka na potęgę
 ale ściółka naprawdę super, wcale nie śmierdzi, chociaż Żaba chyba nadrabia zaległości sklepowe i je, pije i kupka na potęgę 

ale to też wystarczy często półeczki przecierać, codzienna wymiana ściółki nie jest potrzebna.
  ale to też wystarczy często półeczki przecierać, codzienna wymiana ściółki nie jest potrzebna.
Ale skoro na allegro jest tak tanio, to kup tam, co to za różnica, że z przesyłką drożej, i tak daleko do 99Ausaya pisze:A moze ktos z was wie gdzie kupic w Wawie zwirek drewniany Pinio (bo ten mi najbardziej pasuje) w worku 35l ? Bo na allegro sa za 33 zl tylko, to wychodzi jak za wode prawieno ale do tego dochodzi przesylka no i klops, za duzo troche wtedy :/ (tak dla porownania ostatnio w Kakadu za 5l zaplacilam 11 zl, po szybkich obliczeniach jest to 99 zl za 35l !!! roznica kolosalna)
 .
.strrasznie mi nie po drodze, ale spróbujęKaren pisze:Vella, ja stop-smell ostatnio widziałam w Kakadu w Arkadii.