Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Po zdjęciu stwierdzam, że karma fajna Niewiele owsa, którego moje szczury nie jedzą i granulatu też mało (jego też nie jedzą ) Byłaby idealna do mojej mieszanki
Wie ktoś czy można gdzieś przez neta dostać większe paczki?
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
Szczurki mojego brata lubią tę karmę moje chomiczki lubią swoja wersję... szczerze powiedziawszy chyba najbardziej tą lubią i jeszcze taką jedną (emotion czy coś z takim napisem):)
opakowanie, rzeczywiście fajne. widać co jest(albo czego nie ma) w środku . pokarmami tej firmy już ponad rok karmię moje rypy . a szczury chyba potrzebują odmiany. ostatnio zjadłały ponad połowę składników karmy jaies pół roku temu. nie ma to jak xtra vital...
Ja kupilam kilka opakowan tej karmy jako dodatek do mieszanki. Efekt jest taki, ze niektore szczury po zjedzeniu tego, co im najbardziej smakuje (czyli prawie wszystkiego oprocz pszenicy, owsa, i takich prasowanych zielonych witaminek) posuwaja sie nawet do sikania do miski. W efekcie większość Tropifitu laduje w koszu. Po prostu moje szczury z zarenek o małym rozmiarze toleruja jedynie ryż preparowany....
Ja kupiłam ją za 6,99zł i jestem zadowolona Dzisiaj dodałam do niej resztkę karmy Megan, chrupki - buraczki,kukurydzę,śnieżynki z Vitapolu i z Vitakraftu jakieś kolorowe cuda.Ponoć paluszki się nazywają