Weselnik :>
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- Nikitka_219
Re: Weselnik :>
susu to chyba zabronione,w regulaminie jest ;p
Him nie ma guzka
To jednak było zapalenie gruczołu, zniknęło całkowicie
Ciesze sie jak wariatka 

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
cieszmy i radujmy się: nicienie mają odbyty!
czyli wychodzi mi, że w konkursie z biologii mam 1, może 2 błędy
! no to teraz jeszcze tylko wojewódzki i będzie spoko 

czyli wychodzi mi, że w konkursie z biologii mam 1, może 2 błędy

I TAK UMRZESZ.
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Gratuluję Landrynka. Swojego czasu (kiedy pterodaktyle latały nad lasami
) sama brałam udział w konkursie biologicznym.
Ja się cieszę bo jutro jadę do Warszawy na wystawę, a w niedzielę biorę szczurki od jutki z sps'u na tymczas, aby ją przekazać asice - cieszę się co najmniej jakbym sama brała szczuraska.

Ja się cieszę bo jutro jadę do Warszawy na wystawę, a w niedzielę biorę szczurki od jutki z sps'u na tymczas, aby ją przekazać asice - cieszę się co najmniej jakbym sama brała szczuraska.
hihi a ja sie ciesze bo z Bazylka buźka duzo lepiej. Pekl ten wstretny ropien i oczko juz nie takie wyłupiaste. Poza tym ferie byly bosssssskie. Szkoda ze juz dobiegaja konca ale ogolnie pozytywnie 

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
yes yes yes a mi się właśnie ferie zaczęły
czekałam od września..
a jutro jadę na ryby 

Za TM: Fela, Afra, Skrętka, Wtyczka, Feta
Alexsis nie za dobrze masz Dziewczyno?:D mi sie wlasnie koncza
:(:(:(...
ja chce jeszcze z tydzien chociaz

ja chce jeszcze z tydzien chociaz

Dobrze dobrze
ale Ci współczuję, najgorzej jest wracać do szkoły po takim dłuższym odpoczywaniu...
Macie pozdrowienia od Feli, właśnie mi powiedziała, zebym Wam przekazała

Macie pozdrowienia od Feli, właśnie mi powiedziała, zebym Wam przekazała

Za TM: Fela, Afra, Skrętka, Wtyczka, Feta
Kupiłam sobie nowe buty do pracy i nie tylko
Strasznie mi się podobają
i pomyśleć, że weszłam do sklepu tylko obejrzeć 

dobrze ze za chwile swieta wielkanocne:). Ale w sumie czas szybko leci.. jeszcze troche beda wakacje i to mnie straaaaaaaaaaasznie pociesza
. A pamietam jakby to bylo wczoraj jak szlam na rozpoczecie roku
. Ale sie ciesze jeszcze chwila i wakacje.
Karen gratuluje zakupu!
ale obiecalas zdjecia

Karen gratuluje zakupu!

Teli, wrzucę, jak tylko nieco więcej będzie i mi się nieco uspokoi bo znowu w stadku nie najlepiej :/ Leczymy Pixelka, ale efekty mizerne i się powoli przygotowuje na najgorsze :/
o kurcze...;/ to trzymam kciuki za Pixusia... niech sie trzyma Bimbasek...i Ty sie trzymaj

No to coś pozytywnego
Moje kochanie zakupiło guitar hero III i mam zamiar wypożyczyć je sobie na jakiś czas
gra wciąga strasznie, że aż postanowiłam że zainwestuje się w jeszcze jeden egzemplarz:P

weekend! poza tym mam wodnego szczura. i obejrzałam sobie na youtube szczury w 'pytaniu na śniadanie'
jakby ktoś chciał- link: http://pl.youtube.com/watch?v=dsN6Thfmt2c
filmik velli.

jakby ktoś chciał- link: http://pl.youtube.com/watch?v=dsN6Thfmt2c
filmik velli.

I TAK UMRZESZ.
Jestem najszczęśliwsza na świecie
Byłam na najwspanialszym zimowisku. Spotkałam najwspanialszego instruktora. Poznałam najwspanialszych ludzi na świecie. Jestem z najwspanialszym facetem jakiego do tej pory poznałam.
Życie jest piękne

Byłam na najwspanialszym zimowisku. Spotkałam najwspanialszego instruktora. Poznałam najwspanialszych ludzi na świecie. Jestem z najwspanialszym facetem jakiego do tej pory poznałam.
Życie jest piękne

Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp