Powiekszajacy sie brzuszek ;) - czyli o ciazy tym razem ludz
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Powiekszajacy sie brzuszek ;) - czyli o ciazy tym razem ludz
Dziewczyny kochane... fotki, fotki
))

U mnie następna fotka USG będzie 21 lutego (o tyle, o ile).
Brzuch niewiele ruszył. Martwię się trochę, bo jak wyskoczył w 8 tc, tak do dziś - 12 tc - jest w zasadzie bez zmian.
Koopa - na kiedy masz wstępny termin porodu?
Brzuch niewiele ruszył. Martwię się trochę, bo jak wyskoczył w 8 tc, tak do dziś - 12 tc - jest w zasadzie bez zmian.
Koopa - na kiedy masz wstępny termin porodu?
¡oɹƃǝןן∀ ɐu ʎɹnʇɐıʍɐןʞ ǝıdnʞ ǝıu ʎpƃıu znſ
Aniu na 24.08.08 może tydzień/dwa wcześniej jak wynikło z USG
Ozzek (*) 10.10.04 - 16.07.06
Rubin (*) 11.06.07 - 12.06.07
Joda + Jenkin od 18.07.06
Jenkin (*) 15.07.08 Joda (*) 14.12.08
RubinII (*) od 2.07.07 - 26.10.2008
Czejen od 22.09.07
Czejen od 22.09.07
Ja mam wreszcie ustalony termin - na 12.08.2008. Alienek jest zdrowy, ale fotki żadnej nie dostałam i w sumie to nawet nie chcę, bo i tak tylko plamy widziałam...
Fatalnie czułam się tylko przez tydzień, ale to raczej ze stresu egzaminacyjnego, po ostatnim egzaminie wymioty i omdlenia przeszły jak ręką odjął.;]
Teraz intensywnie myślę nad imieniem, mam przeczucie, że będzie dziewczynka, chociaż mój buc strasznie chciałby synka. No i przygotowujemy się do ślubu i wesela, brzuszek już mam, jem mniej niż przed ciążą, ale ciągle rosnę w pasie, za miesiąc pewnie mnie nieźle wysadzi, więc małe będzie się mogło dojrzeć na fotkach ślubnych.;]
Fatalnie czułam się tylko przez tydzień, ale to raczej ze stresu egzaminacyjnego, po ostatnim egzaminie wymioty i omdlenia przeszły jak ręką odjął.;]
Teraz intensywnie myślę nad imieniem, mam przeczucie, że będzie dziewczynka, chociaż mój buc strasznie chciałby synka. No i przygotowujemy się do ślubu i wesela, brzuszek już mam, jem mniej niż przed ciążą, ale ciągle rosnę w pasie, za miesiąc pewnie mnie nieźle wysadzi, więc małe będzie się mogło dojrzeć na fotkach ślubnych.;]
- Mysiaczek95
łiii... Gratki ;DD
ja też mało jem i mój bąbelek na pewno się odnajdzie na fotkach ślubnych tym bardziej, że weselisko na 26 kwietnia
Jak to same plamy?? Ja tam doskonale mojego Bąbla widziałam i 25.02 kolejne USG

Pozdrawiamy!!

Jak to same plamy?? Ja tam doskonale mojego Bąbla widziałam i 25.02 kolejne USG

Pozdrawiamy!!
Czejen od 22.09.07
Czejen od 22.09.07
My się chajtamy 29 marca, to będzie połowa piątego miesiąca, więc mnie wysadzi na 100%, nawet kiecka ślubna z klinami chyba nie pomoże.;]
Ginekolog ciągle mi nadawał - tu ma pani kość udową, tutaj jest główka, tutaj cewa nerwowa, tutaj coś tam, a ja widziałam kolejno: plama, plama, plama, plama... Tylko wielkością się te plamy różniły. Raz zobaczyłam jajo przedzielone na pół i chciałam umrzeć, bo się wystrachałam, że bliźniaki atakują, ale to na szczęście też była jakaś plama i ciąża jest pojedyncza.
Ginekolog ciągle mi nadawał - tu ma pani kość udową, tutaj jest główka, tutaj cewa nerwowa, tutaj coś tam, a ja widziałam kolejno: plama, plama, plama, plama... Tylko wielkością się te plamy różniły. Raz zobaczyłam jajo przedzielone na pół i chciałam umrzeć, bo się wystrachałam, że bliźniaki atakują, ale to na szczęście też była jakaś plama i ciąża jest pojedyncza.
No i niestety, buuu lekarz stwierdził, że zbyt wiele USG nie jest wskazane, w wiązku z czym na wczorajszej wizycie nie podejrzał Malca i kolejne USG... dopiero w 20 tygodniu, czyli nie poznam płci do tego czasu
Ale beznadziejnie...
No nic, słyszałam za to bicie serca wczoraj (tętno Młodego), Połówek wlazł do gabinetu i tylko bąknął "ale szybko bije"
Za to wyglądam coś jakbym była (z) piłką :-)

No nic, słyszałam za to bicie serca wczoraj (tętno Młodego), Połówek wlazł do gabinetu i tylko bąknął "ale szybko bije"

Za to wyglądam coś jakbym była (z) piłką :-)

Ale fajne brzucho 

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Ale śliczny brzuszek !! 
My idziemy w poniedziałek - liczę godziny...

My idziemy w poniedziałek - liczę godziny...

Czejen od 22.09.07
Czejen od 22.09.07
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Ktoś połknął piłeczkę
.
Aniu daj znać jak paczka do ciebie dojdzie.

Aniu daj znać jak paczka do ciebie dojdzie.
Brzuuuuch! Brzuszek! 
Aniu, super, super... Usłyszeć bicie serca swojego dziecka - to musi być naprawdę świetne uczucie...
koopa, daj znać w poniedziałek co tam u Was słychać. :]

Aniu, super, super... Usłyszeć bicie serca swojego dziecka - to musi być naprawdę świetne uczucie...
koopa, daj znać w poniedziałek co tam u Was słychać. :]
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni.
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
O kurka, niezłą masz piłkę, ja teraz jestem w 17/18 tygodniu, ale brzuchol wielkości 2/3 Twojego.;]
Brzucho dziękuje za komplementa :-)
koopa - koniecznie w poniedziałek melduj :-)
Magamaga super śliczne dzięki, jestem pod wrażeniem, ciuszki są śliczne a w ogóle oboje zakochaliśmy się w tej pomarańczowej bluzie!
zona - jesteś ode mnie przede wszystkim szczuplejsza, więc nie dziwota, żeś okrojona o 1/3 mojego tłuszczyku to i w widoku wszystko mniejsze
Ale nie bój żaby - co się odwlecze, to nie uciecze! 
koopa - koniecznie w poniedziałek melduj :-)
Magamaga super śliczne dzięki, jestem pod wrażeniem, ciuszki są śliczne a w ogóle oboje zakochaliśmy się w tej pomarańczowej bluzie!
zona - jesteś ode mnie przede wszystkim szczuplejsza, więc nie dziwota, żeś okrojona o 1/3 mojego tłuszczyku to i w widoku wszystko mniejsze

- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Nie ma za co
. Tak myślałam, że bluzka zrobi furorę - jak ją sis wygrzebała z wora to aż jęknęłam.
Trochę wam zazdroszczę dziewczyny. Ale na mnie za wcześnie.

Trochę wam zazdroszczę dziewczyny. Ale na mnie za wcześnie.