Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Kiedy okazalo sie ze Stefan to Stefania nastapila zmiana dokladnie nie wiem gdzie czy w mojej psychice czy w zachowaniu "stefana"(moze sie wkurzala ze myslalam ze to chlopak ). Mam wrazenie ze zupelnie niaczej sie stefan zachowuje, jest bardziej przyjazna przychodzi do mnie jak ja zawolam i a nawet woli lazic po mnie niz po lozku i w ogole jest tak ... inaczej
a to Stefan http://img340.imageshack.us/my.php?image=narecefs6.jpg
dawno tu nic nie pisałam!! troszkę mi wstyd za to ale taka moja natura ze nie potrafię ładnie pisać, a jak już sklecę jakąś historie to nikt nie potrafi jej zrozumieć . dlatego postanowiłam powklejać kilka zdjęć tak będzie lepiej dla was i zobaczycie jak Stefanek sie zmienił
ponieważ Stefan to tak z przypadku do mnie trafił( miał być pokrojony na zajęciach) i moi rodzice już w tedy kręcili nosem na niego. jak miałam praktyki w zoo ( a tam maj szczurów bardzo dużo) chciałam przynieść małego szczurka to mój tato powiedział ze jak przyniosę kolejnego to będę musiała sie pozbyć obydwóch. a niestety jak mój ojciec coś powie to tak będzie