Wydaje mi się, że jeden kapturowaty troszkęTelimenka pisze:Czy mi sie wydaje i wszystkie sa huskulce?
 (na górze po prawej)
 (na górze po prawej)Gratuluję, szczurki są przepiękne rzeczywiście

Moderator: Junior Moderator
Wydaje mi się, że jeden kapturowaty troszkęTelimenka pisze:Czy mi sie wydaje i wszystkie sa huskulce?
 (na górze po prawej)
 (na górze po prawej)
 Te 2 śmieszne maluchy to na pewno nie husky, je również dobrze widać na fotce z 5-dnia
  Te 2 śmieszne maluchy to na pewno nie husky, je również dobrze widać na fotce z 5-dnia  Obstawiam, że reszta będzie husky
  Obstawiam, że reszta będzie husky  Chociaż nie wszystkie widać
 Chociaż nie wszystkie widać 
Dzięki, może faktycznie za bardzo się przejmuję ale po prostu trochę mnie zdziwiło takie nastawienie tutaj na forum (zwłaszcza, że wszystko wyjaśniałem)yss pisze:a post nikitki pozostawię bez komentarza :/
 faktycznie maluchy też mnie urzekają, sam już bym chciał na ręce brać
 faktycznie maluchy też mnie urzekają, sam już bym chciał na ręce brać  Ale jeszcze tydzień... Puki co mamusia właśnie leży na boczku z łapkami prześmiesznie uniesionymi do góry a przy niej cały ten szczurzy tłumek się przeciska
 Ale jeszcze tydzień... Puki co mamusia właśnie leży na boczku z łapkami prześmiesznie uniesionymi do góry a przy niej cały ten szczurzy tłumek się przeciska  Nie robię jej w takich chwilach zdjęć, choć kusi bardzo. Pewnie zaraz by się zerwała z nadzieją, że ją wypuszczę z klatki albo coś dam do jedzonka
 Nie robię jej w takich chwilach zdjęć, choć kusi bardzo. Pewnie zaraz by się zerwała z nadzieją, że ją wypuszczę z klatki albo coś dam do jedzonka  Więc niech karmi w spokoju
 Więc niech karmi w spokoju  I tak już ją te maluchy wymęczyły
 I tak już ją te maluchy wymęczyły 

to się robi GMR... coś pięknego
 to się robi GMR... coś pięknego 
 i czubek (kot);]
 i czubek (kot);] i czubek (kot);]
 i czubek (kot);] .
. 
   na drugim zdjeciu ogon w dominujacy w kadrze
  na drugim zdjeciu ogon w dominujacy w kadrze  . To bedzie husky?
. To bedzie husky? :) <3
:) <3 i czubek (kot);]
 i czubek (kot);]Dziękuję w imieniu ogoniastychSausimayok pisze:jak tam sie maja maleństwa??
 rośniemy, postaram się wrzucić nowe fotki
 rośniemy, postaram się wrzucić nowe fotki   
Absolutnie nie, kilka osób wyraziło wstępne zainteresowanie ale tylko panienkami i raczej tymi białymi. BTW, dlaczego wszyscy tak lubią panienki? Po moich dotychczasowych doświadczeniach mam inne wnioskiSausimayok pisze:wszystkie juz zaklepane??:)
 choć to trochę mniemanologia stosowana, czyli wykład o wyższości świąt Wielkiej Nocy
 choć to trochę mniemanologia stosowana, czyli wykład o wyższości świąt Wielkiej Nocy 

i czubek (kot);]
 i czubek (kot);]

i czubek (kot);]
 i czubek (kot);]