Moje mini stadko :)

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
ania234

Moje mini stadko :)

Post autor: ania234 »

Hej :) Jak każdy tutaj chce troszke pochawlic sie moim niedoszłym stadkiem. Dżeki juz nie ma ale została Wiki i mała Sensi :) Są słodziusie. Wiki to mały rozrabiak i ciamajda ,która nie umie robić gniazda. Ale to i dobrze ,bo nic nie gryzie i hamaczek sie u niej utrzymuje. O Sensi jeszcze duzo nie wiem ,bo jest u mnie od niedawna. Jak narazie to widze podobieństwo do Wiki :D Będe miała dwa łobuzy tyle tylko ,że ten mały umie robić gniazdko. No i Wiki to kapturek a Sensi to mały Haskuś. Powoli juz siwieje na pleckach więc jest coraz ładniejsza.
Ostatnio zrobiłam im filmik więc dam link do niego :) Ale to póxniej ,bo teraz musze go w internecie umieścić a to chwile potrwa ::)
ania234

Re: Moje mini stadko :)

Post autor: ania234 »

no wiec teraz juz moge dac link do filmiku
http://www.wrzuta.pl/film/m6zewv5NZc/szczureczki2
ocenki mile widziane i tu i tam :) a i wpadnijcie tez do tematu łaczenie dużych z małymi w dziele stadko. Napisałam note i nikt mi nie odpisuje...
A co do łaczenia to Jak mała do mnie podeszła wiki na nią skoczyła i musiała podrapac czy cos. Bo rozwaliła jej główke (zdrapała strupka ,który tam jest) krew jej bardzo leciała... nie no bardziej sie sączyła.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”