próba wysłania posta...
Moderator: Junior Moderator
próba wysłania posta...
próba wysłania posta...próba wysłania posta...próba wysłania posta...próba wysłania posta...próba wysłania posta...próba wysłania posta...

mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]

[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
Re: próba wysłania posta...
testu testu

test test blablabla ;p

Lelelellelleelelellle

Gdy beda szczurki, tak sie beda zwac: Kluska i Japonka ^^
www.elfy-terazniejszosci.blog.onet.pl

www.elfy-terazniejszosci.blog.onet.pl
No to i ja sprawdzę czy mogę 

...czyż nie dobija się koni...?

guuzik  da się jakoś to zrobić, żeby były dwa napisy jeden nad drugim  obok zdjęcia?
 da się jakoś to zrobić, żeby były dwa napisy jeden nad drugim  obok zdjęcia?

da się jakoś to zrobić, żeby były dwa napisy jeden nad drugim  obok zdjęcia?
 da się jakoś to zrobić, żeby były dwa napisy jeden nad drugim  obok zdjęcia?...czyż nie dobija się koni...?

nie da się.
zdjęcie jest jako jeden "wyraz". gdyby dało sie wzgrywac zdjecia z pliku na forum, wtedy nie byłoby problemu. ale tutaj obrazem jest kod do zdjęcia, więc się nie da.
chyba, że byś podzielila zdjęcie na kilka części i obok każdej części dała napis =P

zdjęcie jest jako jeden "wyraz". gdyby dało sie wzgrywac zdjecia z pliku na forum, wtedy nie byłoby problemu. ale tutaj obrazem jest kod do zdjęcia, więc się nie da.
chyba, że byś podzielila zdjęcie na kilka części i obok każdej części dała napis =P
eh no szkodazalbi pisze:nie da się.

dzięki Zalbi za odzew

...czyż nie dobija się koni...?

- 
				vegemodliszka
Witam,
To teraz ja spróbuję.

To teraz ja spróbuję.

próba wysłania posta...

- Paul_Julian
- Kontakt:
1

Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha

Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha