Podczas użytkowania forum w nowej wersji zauważyłam kilka nieudogodnień, i chciałabym wiedzieć, czy mogę liczyć na przywrócenie tych kilku opcji, które były w wersji PRZED.
x Przeglądaj Twoje wątki
x Pod nowymi postami wytłuszczone 'Dziś o ...", "Wczoraj o..."
Odkąd weszły zmiany straciłam orientację na forum.
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się że masz problemy z myciem...
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się że masz problemy z myciem...
A ja mam takie "prośbo-pytanie"
Czy można by było zrobić coś z wyglądem forum, żeby było bardziej czytelne? Przez brak kolorów i schematu "tabelkowego forum" nie mogę się w ogóle odnaleźć i wszystko mi się zlewa, przez co rzadziej korzystam z niego Rozumiem, że nie wszystko hop-siup, ale czy można by było coś zrobić w tym kierunku? Poza tym jak dla mnie kolorki są za mdłe
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni. Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki['] Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila