[klatka] wybór klatki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: [Klatka]- wybór klatki
moje szczury (i na pewno nie tylko moje) uwielbiaja wspinac sie po pretach wiec taka klatka bylaby katorga dla ktoregokolwiek... Dla szczurkow duzo lepsze sa klatki o najwiekszych wymiarach na wysokosc...
-
A poza tym wg. mnie jak dla szczurów są za niskie. I ta cyrkulacja ... Niewiele też tam zamontujesz, a i wspinaczki szczury mieć nie będą.
Dzięki
rzeczywiście ta klatka jest beznadziejna..
ale po prostu szukam czegoś chociaż w części plastikowego ponieważ mam kota i nie wiem jak będzie się on zachowywał w stosunku do szczura.. Ma ktoś podobny problem?
rzeczywiście ta klatka jest beznadziejna..

U mnie owszem, są koty, ale nie mają dostępu do pokoju w którym są szczury i nie wyobrażam sobie innej możliwości. Bałabym się zostawiać szczury i koty w jednym pomieszczeniu.
Ale to już off.
Ale to już off.
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Mam troszkę większą, kosztowała ponad połowę mniej, bo 110 zł. Ta klatka jest dobrej firmy, jeśli zależy ci na jakości i pieniądze nie są problemem, to kupuj;]
Oleczka klatka fajan ale nie ma gornych drzwiczek. Jak dla mnie to duzy minus.
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
no wlasnie kasa to duzy problem ale mi sie jej wymiary podobaja bo wole zeby byla wysoka niz dluga. jedynym jej plusem to wlasnie wymiary
ale kurcze nie zauwazylam tych drzwiczek
kurcze 

40x70x80 za stówę, pasuje?
no w tamtej fajniejsze jest to 60 zamiast 70
mysle zeby kupic klasyczna szynszylowke 60 i znowu nadbudowke zrobic ;( ja juz nie wiem

mysle zeby kupic klasyczna szynszylowke 60 i znowu nadbudowke zrobic ;( ja juz nie wiem

-
A po co ci krótsza? Większa kuweta też jest dobra ^^. Możesz kupić dwie Wiewiórki 70 (70/40/80) i je połączyć i będzie wysoka, zapłacisz 220 zł i będziesz miała 4 razy większą klatkę niż ta za 270
.

http://allegro.pl/item374240565_klatka_ ... html#photo
a ta by byla dobra ?
oczywiscie oprocz tych pierdol
a ta by byla dobra ?
oczywiscie oprocz tych pierdol

Za wąska. Minimum to teoretycznie 30cm, ale to i tak baaardzo mało. Wg mnie każdy z wymiarów nie powinien być mniejszy niż 35cm.
Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
o kurcze
bo trudna znalezc o szer 35, bo reszta wymiarow mi b. pasuje ale szer. rzeczywiscie za mala
a mozna w zoologu podac wymiary zeby takie cos skonstruowali ?

a mozna w zoologu podac wymiary zeby takie cos skonstruowali ?
A to nie lepiej kupic na allegro klatke 70/80/40 za 120 zł a nie wydawać 80 zl na małą klatke