Na pewno z maluchami jest wszystko w porządku - że zamaślę Merch - przy takiej super opiece co złego mogłoby się stać
Na tym zdjęciu Maluszek tak tęsknie spogląda w niebo, taki zamyślony, po prostu wygląda smutaśnie
no nie, ja Was proszę... już rano widziałam ten tęskny pycholek; nawet pomyślałam, że skoro smutnawo bywa w miejscu, w którym jest kwintesencja radości życia, to znaczy że biomet paskudnyyyyy . Ale żeby od razu czarne myśli... piękne, romantyczne zdjęcie
( ja staram się trzymać wyobraźnię na wodzy co do przyszłego współlokatora maleńkiego Blessa )
Nie, no generalnie to mi smutno, mam problemy z hodowla , ale to nie wina szczurkow , tylko ze sie tak wyraze czynnik ludzki, moze dlatego zrobilam troche bardziej melancholijne zdjecie w kolorze black&white. Szczurki sa bardzo wesole i bardzo dobrze sie rozwijaja.
Postanowilam ze odmienna dostanie czarnuszka i himka
Takze wszystkie dzieciaczki maja juz przydzielone domy:) Jak pozbieram sie do kupy i ogarne z robotą domowa i zawodowa sprobuje urzadzic dluzsza sesje i nawklejac zdjęć.
merch, wiesz gdzie zawsze szukać ludzi, którzy zrozumieją
Szczerze podziwiam za upór w dążeniu do celu
A fotka cudna, nastrojowa ^^
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
merch, masz wiedzę i swoje zdanie i to się liczy. Przede wszystkim nie dajesz się zaszufladkować i za to Cię podziwiam
A sesja indywidualna się przyda Ja mam już nawet pomysły na imiona dla szkrabów