[Błonie pod warszawa] Szczurki do oddania
Moderator: Junior Moderator
Re: [Błonie pod warszawa] Szczurki do oddania
Dlatego mowie ze wybuduje nowa klatke... I faktycznie dzieci nie maja wyobrazni
Nowa klatke i co znowu powsadzasz tam samce i samice?:D
Madrze.. apropo braku wyobrazni to razej nie musze mowic do kogo to sie odnosilo..
Nawet jezeli nie mowie tu o klatce i jej rozbudowie..Chociazby celowe rozmnazanie...
Pseudohodowcy za dyche
Madrze.. apropo braku wyobrazni to razej nie musze mowic do kogo to sie odnosilo..
Nawet jezeli nie mowie tu o klatce i jej rozbudowie..Chociazby celowe rozmnazanie...
Pseudohodowcy za dyche
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
pierwszy i ostatni raz.. o jeden raz w Twoim życiu za dużo =/
Nie zamierzam wprowadzac tam samczyka i samiczki lecz plcie oddzielnie do osobnych klatek. Z tego co widze to raczej nie zamierzacie przygarnac an jednego szczurka tylko mnie opieprzac mam racje?
najpierw przemówić Ci do rozumu, że tak sie nie powinno stać!
przygarnianie przygarnianiem.
trzeba bylo najpierw myslec, a potem rozmnażać.. Ty zrobiłeś odwrotnie.
Tylko jaką mamy pewność, żę znowu nie zachce Ci się rozmnażania?
Nic na to nie poradzimy, domów szukać malcom trzeba. Czekamy wiec na fotki.
przygarnianie przygarnianiem.
trzeba bylo najpierw myslec, a potem rozmnażać.. Ty zrobiłeś odwrotnie.
Tylko jaką mamy pewność, żę znowu nie zachce Ci się rozmnażania?
Nic na to nie poradzimy, domów szukać malcom trzeba. Czekamy wiec na fotki.
No dobra skończmy z tym pojeżdżaniem, stało się i trzeba coś zrobić a raczej przygarnąć
Maluchy są oswojone?:> w ogle pokaż jakieś aktualne zdjęcia i napisz coś o nich 

Jak mowilem maluchy sa dopiero w drodze. Przyjda na swiat jutro badz po jutrze tak mi sie wydaje.
Szczurki dzis w nocy przyszly na swiat
Nie wiem narazie ile ich jest bo nie chce samicy denerwowac. Za kilka dni tam zajrze i pewnie wstawie zdjecia 

dawaj zdjęcia jak najszybciej.. nawet maluchów.. z podziałem na płeć, każdą panienkę, i każdego kawalera osobno z opisem =)
Wydaje mi sie, że będą huskulce, czarne i może kapturki?
Wydaje mi sie, że będą huskulce, czarne i może kapturki?
Pewnie takie beda
ale czy nie sa one teraz za male aby robic im zdjecia? 

kolory siersci i oczek mozna juz rozpoznać.
zdjecia.. to zalezy od nastawienia matki szczurzycy.
moje ogonki mialy robione zdęcia juz pierwszego dnia, bo i tak, i tak musialam je wyciagać, bo przy porodzie maluszki oblepiły się chusteczkami, a matka nie potrafila sobie z tym poradzić, i szczurki się dusily, i musialam je obierać.
zdjecia.. to zalezy od nastawienia matki szczurzycy.
moje ogonki mialy robione zdęcia juz pierwszego dnia, bo i tak, i tak musialam je wyciagać, bo przy porodzie maluszki oblepiły się chusteczkami, a matka nie potrafila sobie z tym poradzić, i szczurki się dusily, i musialam je obierać.
A ktory to byl porod samicy? Bo ja chce zrobic zdjecia jutro zeby matka oswoila sie z sytuacja.
pierwszy i ostatni. bo samiec nie został dostatecznie wczesnie wykastrowany.. heh.
ale szczurki piekne, w grudniu będą miały dwa latka
ale szczurki piekne, w grudniu będą miały dwa latka
Bąbla była u mnie jeden dzień gdy urodziła. Już pierwszego dnia robiłam małym fotki i dotykałam ich (bo je gubiła i nie zbierała).
Jeśli samica Ci ufa, możesz spokojnie zrobić małym zdjęcia
Jeśli samica Ci ufa, możesz spokojnie zrobić małym zdjęcia

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
No wlasnie nie wiem czy mi ufa bo to nie moja szczurzyca tylko dziewczyny mojej