Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Moja Szajka - Tupot Małych Stóp
Zostaw go z jego stadem...
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Him dzisiaj ma sie lepiej. Kursuje po półkach, co chwile coś je (już sie wycwanił, że wystarczy zrobić śliczne oczęta i dostanie coś dobrego
) Chyba na mnie nie zaczeka, ale moja mum będzie z nim do ostatnich chwil.
Jutro koło południa jade, wracam za 2 tygodnie. Już tęsknie za tymi śmierdzielami i tylko sie martwie, żeby wszystko było w porządku, żeby żadne sie nie rozchorowało... Jak wróce, dzieciaczki będą pewnie większe od Bąbli, rosną jak na drożdżach i teraz 2 tygodnie to dla nich strasznie dużo. Mam nadzieje, że mnie poznają jak wróce.
Nie wiem, jak wytrzymam bez forum. Uzależniłam sie i to mocno.
Pewnie nikomu nie będe potrzebna, ale jakby co, mój numer ma kilka osób z forum
(pin3ska, limba, Tweetka, Babli, ...)
Do napisania

Jutro koło południa jade, wracam za 2 tygodnie. Już tęsknie za tymi śmierdzielami i tylko sie martwie, żeby wszystko było w porządku, żeby żadne sie nie rozchorowało... Jak wróce, dzieciaczki będą pewnie większe od Bąbli, rosną jak na drożdżach i teraz 2 tygodnie to dla nich strasznie dużo. Mam nadzieje, że mnie poznają jak wróce.
Nie wiem, jak wytrzymam bez forum. Uzależniłam sie i to mocno.
Pewnie nikomu nie będe potrzebna, ale jakby co, mój numer ma kilka osób z forum

Do napisania

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Nina udanego wyjazdu 
Pusto bedzie bez Ciebie
... wypoczywaj 

Pusto bedzie bez Ciebie

Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Ucaluj wszystkie Kitki od nas:)
I udanego wyjazdu. Mama juz sie wszystkim zajmie
I udanego wyjazdu. Mama juz sie wszystkim zajmie

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Nina będzie nam Ciebie brak
Wytul biedne szczury twoje 

miłego wypoczynku
jasne: będzie Ci brakowało tupotu małych stóp a nam tutaj będzie brakowało Ciebie, ale wakacje- ważna rzecz 

- Anka.
- Kontakt:
Miłego wypoczynku!

Zwariuje tu, to pewne. Jak na razie jest beznadziejnie
)

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
znalazłaś internet ?
Jak się do niego dostaniesz napisz co z Himem 

No i zrobiło się świetnie, ekstra ekipa
pisze z komórki. Z Himem jest nieźle, może jednak na mnie poczeka. . .

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
No i widzisz Nina, nie trzeba bylo od razu marudzic
Brawo dla Himka. Oby tak dalej sie trzymal chlopak...

Brawo dla Himka. Oby tak dalej sie trzymal chlopak...
Dokładnie
wciąż życzymy udanego obozu. A Him to się niech utrzyma, niech poczeka 

Nie poczekał...
Wróciłam, ale na krótko. Jutro jade znów.... w to samo miejsce. Nie dla miejsca, nie dla uczestników, tylko dla kadry, najlepszej w świecie
Nie zdąże nawet przeczytać wszystkiego co napisaliście przez te 12 dni
Wróciłam, ale na krótko. Jutro jade znów.... w to samo miejsce. Nie dla miejsca, nie dla uczestników, tylko dla kadry, najlepszej w świecie

Nie zdąże nawet przeczytać wszystkiego co napisaliście przez te 12 dni

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Post pod postem, ale dostane zawału z tymi śmierdzielami. Nie ma to jak miłe powitanie
Dzieciarnia sie tłukła, ale to przecież norma. Po chwili wyciągam je z klatki, kłade na łóżko, na półce czerwona plama
Ja: mamo, dawałaś im buraki?
Mum:nie,
J:o cholera.
Plama konkretna, wyciągałam akurat Ancore, krew na łapce i na brzuchu, przemywam wacikiem, nie ma szramy. Biore na ręce Ayle, a jej krew kapie spod ogona
Mały panik, dzwonie do wetki, żeby została chwile dłużej i pędem do przychodni. Któraś franca rozcięła jej babskie miejsce, szrama konkretna, krwiak. Gdyby miejsce było inne to byłoby zakładanie szwu w znieczuleniu miejscowym, a tak nie ma co zrobić. Troche ucisnęłyśmy, dostała antybiotyk, zasklepiło sie. Musze tylko sprawdzać, czy sika, bo spuchnięta jest.
Zawsze coś

Ja: mamo, dawałaś im buraki?
Mum:nie,
J:o cholera.
Plama konkretna, wyciągałam akurat Ancore, krew na łapce i na brzuchu, przemywam wacikiem, nie ma szramy. Biore na ręce Ayle, a jej krew kapie spod ogona

Zawsze coś

Ostatnio zmieniony czw lip 31, 2008 4:46 pm przez Nina, łącznie zmieniany 1 raz.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
- Anka.
- Kontakt:
Nieładnie postąpiłu dziewczyny...