Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Miałam tak samo, nawet jak już miałam 5szczurków to mówiłam, ze na następny raz aż tylu nie chcę, max.3, ale nic z tego nie wyszło jest aktualnie 8. Takze mówię, ze juz pass, ale nie wiadomo co to życie przyniesie. ; D
Dobrze ze Monice Ciebie polecilam .
Przynajmniej sie wzbogacilas . Hihi ja w gruuudniu sie doszczurzam i mam nadzieje ze bede miala 7 szczurowe stadko.. ale chyba sie na to nie zapowiada .
Ja wszystkim mowie ze chce max 3 a moj TZ sie smieje ze niby jak jak 2 nastepne przygarniam i ze nie da sie brac nastepnych w celu zmniejszenia ich liczebnosci ..uwazam ze sie czepia
Moja skromna 5 i 6ty na chwile! . Poczekajcie poczekajcie!
W grudniu sie rozpedze! Moja mama ma na razie dystans bo baby sa dla niej fe, ale jak zobaczy jakie kochane sa samczyki to bede sie doszczurzac!
Ojej przed chwilą sprawdziłam jaką radość daje trzymanie w ręce przysmaków! Siedem dziewuch od razu po wyczuciu rzuca sie na ciebie i prosi o więcej. ; D
Juz wyjaśniam dlaczego siedem. Otóż Sziwa jest strachliwa, i woli siedzieć za szafą, ale smakołyk dostała, przyniosłam jej.^^
U mnie rano na dźwięk otwieranego wiaderka zewsząd wystawiają się mordaski.Przymilają się,robią maslane oczka , a potem z powrotem do siebie i koniec miłości do mnie