...a teraz mi sie przypomniało, że jednak raz widziałam dzikie zwierzę
 jechaliśmy autkiem po lesie na mazurach, w zimie i raptem zaczął biec obok nas dzik  :shock: Biegł tak chwilę aż w końcu przyspieszył i przebiegł przed autem
 jechaliśmy autkiem po lesie na mazurach, w zimie i raptem zaczął biec obok nas dzik  :shock: Biegł tak chwilę aż w końcu przyspieszył i przebiegł przed autem   
 wygrał wyścig

Moderator: Junior Moderator

...l jutro jadę z rana umówić się na dzień próbny pracy
...l jutro jadę z rana umówić się na dzień próbny pracy  jestem wniebowzięta
 jestem wniebowzięta 
 Aniu - trzymam kciuki
  Aniu - trzymam kciuki  
 na dupce kiecka leży świetnie
 na dupce kiecka leży świetnie   

... i dla Aś także oczywiście
 ... i dla Aś także oczywiście 

moich przeróbek nie przeżyły tylko jedne spodnie (nowe  :oops: )
 moich przeróbek nie przeżyły tylko jedne spodnie (nowe  :oops: )

:!:
  :!: było czadowo, zebraliśmy z Emilem 215 muszelek i trochę piasku, a w naszym podziurawionym domku buszowała myszka Krakers :} pogoda nam dopisała, byczyliśmy się te 3 dni niemiłosiernie na plaży, to godzinka w wodzie (fajnie sie razem plumka), to opalanko, spacerki, w nocy spadające gwiazdory i w ogóle, tylko kurde moje komputerowe mięśnie nie dawały rady
 było czadowo, zebraliśmy z Emilem 215 muszelek i trochę piasku, a w naszym podziurawionym domku buszowała myszka Krakers :} pogoda nam dopisała, byczyliśmy się te 3 dni niemiłosiernie na plaży, to godzinka w wodzie (fajnie sie razem plumka), to opalanko, spacerki, w nocy spadające gwiazdory i w ogóle, tylko kurde moje komputerowe mięśnie nie dawały rady  a jutro jadziem do szczurków i też nie mogę się doczekać :> niech żyją wakacje, a to dopiero początek!
 a jutro jadziem do szczurków i też nie mogę się doczekać :> niech żyją wakacje, a to dopiero początek!