Koniec szczurzej historii. Trzódki ciąg dalszy.
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Moja trzódka...
Dlaczego one tak krótko żyją a odchodzą tak strasznie...
Biedny Joy.
Trzymajcie sie... wszyscy.
Biedny Joy.
Trzymajcie sie... wszyscy.
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Powiem tylko
Trzymaj sie, i glasknij Joya...
Trzymaj sie, i glasknij Joya...
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
-
biedny, biedny..
też musiałam nie tak dawno podjąc taką decyzję, wiedziałam że nie ma już ratunku i uważam, że ta decyzja była słuszna.. trzymaj się...
też musiałam nie tak dawno podjąc taką decyzję, wiedziałam że nie ma już ratunku i uważam, że ta decyzja była słuszna.. trzymaj się...
ze mną: Nano i Piko 
za TM: Kropka, Rudzielec, Burbon, Gwiazdka, Czarek, Whisky, Ząbek, Zadzior, Zawias, Spidi, Imbir, Goździk, Karolinek, Gruby, Rocky, Cynamon, Rambo

za TM: Kropka, Rudzielec, Burbon, Gwiazdka, Czarek, Whisky, Ząbek, Zadzior, Zawias, Spidi, Imbir, Goździk, Karolinek, Gruby, Rocky, Cynamon, Rambo
zalbi..nie mam słów.. To i ostatni raz wspomnij mu że wszyscy go kochamy, i będzie brakować nam niebieskiej chmurki...
O Boże. Zalbi tak mi przykro
, trzymaj sie jakoś, to takie smutne, słowa nie potrafią wyrazić tego co czujemy ;( , aż zły mi się w oczach pojawiły:( ;(
Nie moge więcej napisać bo nie potrafię powiedzieć co czuje teraz, nie mogę takich słów znaleźć
Boże, Zalbi trzymaj sie jestem z tobą ;( ;(

Nie moge więcej napisać bo nie potrafię powiedzieć co czuje teraz, nie mogę takich słów znaleźć

Boże, Zalbi trzymaj sie jestem z tobą ;( ;(

Zrobiłam listę dla pana Kuby. Napisałam tam, co dolega Joyowi. Dam mu ją bo wiem, że nie będę potrafiła tego wszystkiego jutro powiedzieć gdy już wejdę do gabinetu.
Oto lista:
- spada z pięterek
- gdy dłużej poleży nie może się podnieść
- powłóczy tylnymi nogami (zazwyczaj wieczorem)
- cały czas wydaje dziwne odgłosy: świszczy, chrząka, tak jakby wciągał np. ślinę
- nie je prawie nic - tylko wtedy, gdy daję mu na siłę a i tak jest to około dwóch łyżeczek na dzień
- nie pije. nie chce pić nawet ze strzykawki
- ma mętne oczka i chyba już nic nie widzi, bo dobija do różnych rzeczy
- załatwia się obojętnie gdzie i w tym śpi (nie załatwia się w kuwecie)
- nie myje się
- ma czasem kłopoty z równowagą - przewraca się na boki
- na oczach i nosie krew - bo to nie wygląda jak porfiryna
- popiskuje czasem, gdy leży - jakby go coś bolało
- nie pozwala się dotykać gdy leży
- przy każdej próbie umycia szmatką i wodą piszczy
- ma zniekształconą szczękę - jakby krzywy zgryz, krzywa szczęka
Mam nadzieję, że ta lista przemówi do pana Kuby i zechce on uśpić Joya.
Już na prawdę widać, że Niebieski męczy sie coraz bardziej... =..(
Dziękuję Wam wszystkim za uwagę i za miłe słowa..
Zobaczymy, co będzie jutro...
Oto lista:
- spada z pięterek
- gdy dłużej poleży nie może się podnieść
- powłóczy tylnymi nogami (zazwyczaj wieczorem)
- cały czas wydaje dziwne odgłosy: świszczy, chrząka, tak jakby wciągał np. ślinę
- nie je prawie nic - tylko wtedy, gdy daję mu na siłę a i tak jest to około dwóch łyżeczek na dzień
- nie pije. nie chce pić nawet ze strzykawki
- ma mętne oczka i chyba już nic nie widzi, bo dobija do różnych rzeczy
- załatwia się obojętnie gdzie i w tym śpi (nie załatwia się w kuwecie)
- nie myje się
- ma czasem kłopoty z równowagą - przewraca się na boki
- na oczach i nosie krew - bo to nie wygląda jak porfiryna
- popiskuje czasem, gdy leży - jakby go coś bolało
- nie pozwala się dotykać gdy leży
- przy każdej próbie umycia szmatką i wodą piszczy
- ma zniekształconą szczękę - jakby krzywy zgryz, krzywa szczęka
Mam nadzieję, że ta lista przemówi do pana Kuby i zechce on uśpić Joya.
Już na prawdę widać, że Niebieski męczy sie coraz bardziej... =..(
Dziękuję Wam wszystkim za uwagę i za miłe słowa..
Zobaczymy, co będzie jutro...
zalbi, łzy napływają mi do oczu.. Chociaż nawet Joya długo nie znałam (osobiście też nie..) to mam takie dziwne uczucie..
Powiedz mu jaki był, jest i będzie wspaniały, że tu się martwiliśmy o niego. A jutro..jutro to sama nie wiem co..chmurka niebieska wraca tam z kąd przyszła.. 

Eman... Eeeeeman... Chodź tu cholero mała.. No Eman...
[tup tup tup tup tup]
No, masz tu dropsika.. Ale nie, nie całego! Ugryź sobie przecież. Ale nie mnie, idioto! Dropsa! Nie palec! Dawaj to, ułamię Ci kawałek, drugą połowę dostaniesz jak wrócisz. No idź, idź już. Nooooo... Co tak stoisz? Idź, jedz, potem dostaniesz resztę..
[tup tup tup tup tup]
No chodź, chodź.. Eman! Chodź tu, mam coś dla Ciebie.
[tup tup tup tup tup]
No masz dropsika. No idź. I przyjdź zaraz.
[tup tup tup tup tup]
Emanek...
[tup tup tup tup tup]
Tak, grzeczny szczurek. Chcesz się miziać? No chodź się przytul. Ale nie pod bluzkę! Moje plecy! EMAN!!
[tup tup tup tup tup]
No, masz tu dropsika.. Ale nie, nie całego! Ugryź sobie przecież. Ale nie mnie, idioto! Dropsa! Nie palec! Dawaj to, ułamię Ci kawałek, drugą połowę dostaniesz jak wrócisz. No idź, idź już. Nooooo... Co tak stoisz? Idź, jedz, potem dostaniesz resztę..
[tup tup tup tup tup]
No chodź, chodź.. Eman! Chodź tu, mam coś dla Ciebie.
[tup tup tup tup tup]
No masz dropsika. No idź. I przyjdź zaraz.
[tup tup tup tup tup]
Emanek...
[tup tup tup tup tup]
Tak, grzeczny szczurek. Chcesz się miziać? No chodź się przytul. Ale nie pod bluzkę! Moje plecy! EMAN!!

Hehe szczury maja zdolnosci
.Eman pieszczoszek.. az milo sie czyta
A nie ze tylko by sie pral!

A nie ze tylko by sie pral!
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3

Tak jak mówiłam.. Ostatni raz podniosłam go dzisiaj..
Po 13 godz było już po wszystkim. Joya już nie ma.
Joy 06.2006 - 16.08.2008 > www
Zostałam z Emanem i Teuśkiem. Moja mała huskulcowa wredotka i brudnonoskowy albinek. Swoja droga ciekawe, czy kiedyś się dogadają.
Po 13 godz było już po wszystkim. Joya już nie ma.
Joy 06.2006 - 16.08.2008 > www
Zostałam z Emanem i Teuśkiem. Moja mała huskulcowa wredotka i brudnonoskowy albinek. Swoja droga ciekawe, czy kiedyś się dogadają.
ech... Joy, oby Ci tam dobrze było.
i ja także mam nadzieję, że się dogadają
i ja także mam nadzieję, że się dogadają
(*) na drogę dla Joya..
Trzymaj się. Na pewno mu tam dobrze..
Trzymaj się. Na pewno mu tam dobrze..
Re: Moja trzódka... bez Joya...
Zawsze mi smutno jak jakis szczurek umiera....
[*] [*] [*]
[*] [*] [*]
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
-
Re: Moja trzódka... bez Joya...
dlaczego one tak szybko odchodzą?...
dla Joya [*]
dla Joya [*]
ze mną: Nano i Piko