Moje kochane badziestwo - kocia szajka: Brad i Kocurra :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Moje kochane badziestwo :D - 25 wspaniałych :)
Mysle, ze o wiele mniej. Podejrzewam, ze dobije może do 200g, moze troche ponad, ale niewiele. Jest chorowity i to dlatego na pewno.
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
13 szczurów powyżej 400g
Obstawiam, że Gruby i Dino dogonią wagowo Fuksa zanim moja mama go spasła (ostatnio sporo przytył)
Ależ moje dzieciaczki ładnie rosną
Wielkie już to Wasze tałatajstwo i pewnie jeszcze śliczniejsze niż wtedy, gdy je ostatnio widziałam

Obstawiam, że Gruby i Dino dogonią wagowo Fuksa zanim moja mama go spasła (ostatnio sporo przytył)

Ależ moje dzieciaczki ładnie rosną

Wielkie już to Wasze tałatajstwo i pewnie jeszcze śliczniejsze niż wtedy, gdy je ostatnio widziałam

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
...9372g ogoniastego szczęścia!
- swoją drogą, to jest kilka metrów bieżących
- i Ty się dziwisz, że bakcyla złapałam 

Naprawde nie rozumiem moim szczurow
Probowalam ich polaczyc nieraz wedlug zasad i zawsze konczylo sie ugryzieniami. Co zrobilam wczoraj? Pominelam wiekszosc zasad i chyba to im sie spodobało
Wiec:
- nie mylam dokladnie calej klatki, a tylko kuwety; pręty przetarłam tylko mokrą szmatką,
-po 4 godzinnym przymusowym wybiegu (mylam klatke) wpakowalam od razu cale towarzycho do srodka i zamknelam
nie bawiąc sie w jakies dluzsze zapoznawanie,
-zamiast zostawic jak najmniej wyposazenia to jeszcze dolozylam (pomyslalam, ze wczesniej je zabralam i nic to nie dalo, to moze na odwrot poskutkuje
).
No i chyba mam jakies lewe szczury, bo poskutkowalo
Mysle sobie, ze po prostu Gruby dzis wstal i pomyslal: "Dzis bede dobry i laskawy dla gosci"
No i byl - napuszyl sie tylko ze 3 razy przez caly dzien. Troche mial ochote gryzc. Felek tez kilka razy byl niemily dla Dina - az dyszal z wscieklosci, ale dobrze sie skonczylo, bo Dino zwiał.. Jakby cos sie mialo stac to juz by sie stało, wiec stado uznaje oficjalnie za polaczone
Teraz mam 3 stada liczące: 18, 4, 3.
Tak sobie tylko mysle... Czy te cholerniki nie mogly sie tak zachowac za pierwszym razem...Staly w innych pokojach od chyba 2 tygodni, wiec nie mozna powiedziec, ze sie znały...
Za tydzien bedziemy laczyc albinoski, choc to bedzie wiekszy problem bo Szefu (przechrzcilismy go, bo wczesniej byl Zdzichu
) ma charakter wybitnie dominujący.
FOTKI:
Biegamy sobie :

Wszyscy razem w klatce:
Spimy razem:

Od lewej: Felek, Gruby, Fart, Kuba:

Wiec:
- nie mylam dokladnie calej klatki, a tylko kuwety; pręty przetarłam tylko mokrą szmatką,
-po 4 godzinnym przymusowym wybiegu (mylam klatke) wpakowalam od razu cale towarzycho do srodka i zamknelam

-zamiast zostawic jak najmniej wyposazenia to jeszcze dolozylam (pomyslalam, ze wczesniej je zabralam i nic to nie dalo, to moze na odwrot poskutkuje

No i chyba mam jakies lewe szczury, bo poskutkowalo

Teraz mam 3 stada liczące: 18, 4, 3.
Tak sobie tylko mysle... Czy te cholerniki nie mogly sie tak zachowac za pierwszym razem...Staly w innych pokojach od chyba 2 tygodni, wiec nie mozna powiedziec, ze sie znały...

Za tydzien bedziemy laczyc albinoski, choc to bedzie wiekszy problem bo Szefu (przechrzcilismy go, bo wczesniej byl Zdzichu

FOTKI:
Biegamy sobie :

Wszyscy razem w klatce:
Spimy razem:
Od lewej: Felek, Gruby, Fart, Kuba:

Dobre zdjecia na terapie antyalkoholowa.. zamiast myszek szczury.. ale ilosc i tak powalajaca.
A Pawel to sie na sile usmiechal chyba.. tyle szczurzych pazurow...ałc.
Pin.. jestes sadystka..
Sliczni lewi Panowie
A Pawel to sie na sile usmiechal chyba.. tyle szczurzych pazurow...ałc.
Pin.. jestes sadystka..

Sliczni lewi Panowie
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Pin3ska tyle pięknych szczurów, po prostu szok.
Biedny Paweł tyle pazurów ja jak miałem Tekle to plecy i klatka piersiowa cała podrapana bo ona kochała siedzieć pod bluzką,
pozdrów Pawła, i wymiziaj Szczury to ci trochę zajmie
Biedny Paweł tyle pazurów ja jak miałem Tekle to plecy i klatka piersiowa cała podrapana bo ona kochała siedzieć pod bluzką,
pozdrów Pawła, i wymiziaj Szczury to ci trochę zajmie

Zalbi, to opakowanie chusteczek higienicznych
Mają fioła na punkcie chusteczek i woreczków

Na powyzszej fotce złodziejską działalnosc uskutecznia Filip

Na powyzszej fotce złodziejską działalnosc uskutecznia Filip

wiem, że to chusteczki =]
ale i tak na inne skarby uważajcie =P
ale i tak na inne skarby uważajcie =P
Fajnie, ze ich połączyłaś, wiem co to znaczy mieć szczury w wielu klatkach. : / Choć Tobie jeszcze zostały osobne stada, ale małe.
śliczne zd., tak ich malutko ah...
śliczne zd., tak ich malutko ah...
Troche wczesniejszych fotek:
USZATY:
Ach jak fajnie i mięciutko
:

"Czego chcesz ty głupia kobieto..."

Bobek i albinoski:

USZATY:
Ach jak fajnie i mięciutko

"Czego chcesz ty głupia kobieto..."

Bobek i albinoski:

Mały Uszaty! Jak się patrzy na takie zdjęcia, to aż trochę żal, że te bestie tak szybko rosną 

Jakie piekne stado szcurow na czerwonej kanapie , ile ty ich masz ?
Ode mnie tez prosze wyglaskac
Ode mnie tez prosze wyglaskac

Merch masz w tytule 
Pin3ska ma 25 szczurzych ogonow...
. Swoja droga.. nie wiem jakby moj portfel to wytrzymal..

Pin3ska ma 25 szczurzych ogonow...

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3