Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Ok, zamieszczkam fotki. Eliota bedzie najwiecej bo jakos chetny byl no i byl Kuba a oni sie kochaja..bo Kuba= dropsy. I tak mi tuczy mojego grubasa. Jogijedno zdjecie bo juz nie chce wyjsc z klatki, Pupy troche wiecej ale to z innego dnia jak ja piescilam i tulilam..bo ona tez juz sama nie wychodzi.
Ylah odmowila posluszenstwa..nie chciala zdjec. W dodatku byla tak zaaferowana mlodym samczykiem ze mnie ugryzla jak ja chcialam podniesc wredne to to..
Zdrowotnie i kondycyjnie ok.. nawet moje babulenki w porzadku.. poza tym ze nie wychodza z klatki nie jest z nimi zle. Jogi przytyla co mnie bardzo cieszy.
Na syf, rozsypany zwirek, kurz.. skarpetki Kuby ktore wpychal mi zlosliwie w kadr oraz jego nieogolona gebe.. nie zwracac uwagi .Aha na sline mojego psa na przescieradle..tez
Teli Mówię o moich dziewczynkach - czyli szczurkach. ; P
Nie wspominam juz o suczkach, bo jak mają cieczke to Fox zawsze ucieka, i potem wygląda jak pantofel do tego pogryziony.