Moje kochane badziestwo - kocia szajka: Brad i Kocurra :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Moje kochane badziestwo :D - 25 wspaniałych :)
Eman uwielbia siano.. buduje z niego wszystko.. a jak nie buduje, to wszystko wpycha do domku..
a kiedys, gdy otwarłam sianko.. wyleciał z paczki motyl...
a kiedys, gdy otwarłam sianko.. wyleciał z paczki motyl...
... cieszyłam się na spokojne, leniwe popołudnie, ale wobec powyższego- idę do sklepu otwierać po kolei paczki sianka... o, żesz! Wy! 

kurde, a moja Melcia ma alergie na siano, i dziewczyny nie mogą sie w nim bawić. : /
Co do łączenia, to juz jest w miare ok. Dzis widzialam, jak Gruby dłuższą chwile iskał Stefana
, choc tez zdarza sie, ze go goni i puszy sie, ale coraz rzadziej. Gorzej sprawa ma sie z Kazikiem. Za cholere Kaziu nie pozwoli wywalic sie Grubemu na plecy, tylko syczy i "robi rekina", czyli pokazuje te swoje zebiska. Kazik melinuje sie na poleczce i nie chce schodzic. Juz nie wiem, co mam robic. Inne szczury ok, ale Gruby przegania go po calej klatce jak juz go dopadnie. Rzadko to sie zdarza, ale jednak. Ran Kazik zadnych nie ma. Gruby go nie gryzie, tylko spycha dupą i ma ochote zdominowac, a Kazik ni cholery nie chce sie dac. Musialam mu nawet poidlo zainstalowac w tej jego melinie i żarła podsypac, bo nie chcial schodzic za bardzo. Chyba kastracja go nie ominie...

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Hmmm a skoro nie gryzie innych ogonków, a tylko okazuje swoją wyższość w stadzie, a przy tym nie ma problemów ze skórą i swoim zachowaniem ogólnie... to warto go kastrować?
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Myslalam raczej o Kaziu-Panikarzu.Nakasha pisze:Hmmm a skoro nie gryzie innych ogonków, a tylko okazuje swoją wyższość w stadzie, a przy tym nie ma problemów ze skórą i swoim zachowaniem ogólnie... to warto go kastrować?
A potem o Dinie-Zaraz-Cie-Ugryze-Bo-Dzis-Nie-Mam-Humoru-Tu-Głupi-Mniejszy-Szczurze....
Taaa... Dino atakuje mniejsze szczury jak mu sie akurat spodoba, jajca polecą bez dwoch zdań. Na dodatek cały czas chodzi taki jakby podminowany.
Kandydat z numerem 3 to Szefu, ktory przez ostatni miesiec zrobil sie OKROPNIE agresywny. Rzuca sie na pręty i wyglada jak mały byczek, dyszy i fuka nawet jak scieram meble kolo jego klatki

Kandydat numer 4 to Zadzior. Tu nie ma co tłumaczyc. Dwie alfy w stadzie to za wiele.
Nie wiem jeszcze co z Jasiem. Moze da sie go polaczyc, a moze nie. Zobaczymy i poprobujemy.

Dinowi ostatnio mocno odbija.
Siedzi sam na dole towera i jak jakis szczur probuje tam zejsc to bardzo czesto sie mu obrywa. Ostatnio zauwazylam, ze zaczal bic sie z jednym z albinosow, szczegolnie gdy ten wszedl na dolne pietro. Ciekaweee on chyba by chcial, zeby dół był jego, a pozostale niech sie kiszą na gorze...
No, ale dzis zauwazylam, ze Gryzak ma cos na barku. Obejrzalam, a to ugryzienie. Nie jakies gigantyczne, ale za małe tez nie - skora jest troche rozerwana. Przemylam, zdezynfekowalam. Jak sie nie bedzie chcialo goić samo, to bede musiala isc na zaszycie tego paskudztwa. Dino natomiast od dzis do kastracji spedzi czas w dwoch małych polaczonych klatkach. Zasłużył w pełni. Choc troche mi go szkoda, bo naprawde bardzo lubie tego szczura. Mimo jego wrednego charakteru.
Zapomnialam dodac, ze spacerowac bedzie normalnie z innymi, o ile bedzie sie porzadnie w tym czasie zachowywal.

No, ale dzis zauwazylam, ze Gryzak ma cos na barku. Obejrzalam, a to ugryzienie. Nie jakies gigantyczne, ale za małe tez nie - skora jest troche rozerwana. Przemylam, zdezynfekowalam. Jak sie nie bedzie chcialo goić samo, to bede musiala isc na zaszycie tego paskudztwa. Dino natomiast od dzis do kastracji spedzi czas w dwoch małych polaczonych klatkach. Zasłużył w pełni. Choc troche mi go szkoda, bo naprawde bardzo lubie tego szczura. Mimo jego wrednego charakteru.

Zapomnialam dodac, ze spacerowac bedzie normalnie z innymi, o ile bedzie sie porzadnie w tym czasie zachowywal.

No i kto by pomyślał, takie grzeczne dziecko było
W sumie jego siostra, Trishna, też ma podobny charakterek... Dzisiaj np. pilnowała miski z domowym gerberkiem, a jak któraś z dziewczyn chciała choćby przejść obok - dostawała łomot
I jak tu domyślić się, co siedzi w tych małych główkach...

I jak tu domyślić się, co siedzi w tych małych główkach...
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Np proszę
. Czyli Dinuś straci jajka
. Pewnie tak będzie dla niego i innych szczurów najlepiej
. Będę trzymać kciuki za udaną kastrację 

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij

Wszystkiego najlepszego 

Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Tak, tak... Starosc nie radosc...
Ile lat tyle szczurow 

to ty tak uważasz
(ile szczurów tyle lat? To za rok 26 ma być..?
)
Najlepszego !

Najlepszego !
- Anka.
- Kontakt:
I jeszcze my!
Panowie i ja również życzymy wszystkiego naj, naj
Panowie i ja również życzymy wszystkiego naj, naj

-
wszystkiego najlepszego ode mnie i mojego zwierzyńca 

ze mną: Nano i Piko 
za TM: Kropka, Rudzielec, Burbon, Gwiazdka, Czarek, Whisky, Ząbek, Zadzior, Zawias, Spidi, Imbir, Goździk, Karolinek, Gruby, Rocky, Cynamon, Rambo

za TM: Kropka, Rudzielec, Burbon, Gwiazdka, Czarek, Whisky, Ząbek, Zadzior, Zawias, Spidi, Imbir, Goździk, Karolinek, Gruby, Rocky, Cynamon, Rambo