Hmm a co to tego co lepsze to moim zd słuch ale głowy nie daje,tak z obserwacji moich Ogonków wnioskuje
Moderator: Junior Moderator
hmmm... Plan pokoju? Hmmm... To wymaga więcej inwencji twórczej, poza tym musiałabym pewnie sporo rzeczy pomierzyćyss pisze:może pokaż raczej plan pokoju z góry niż jedną ścianę, nie masz ani jednej komody z wolnym wierzchem?
Nawet tam usiadłamyss pisze:przyłóż rękę a poczujesz jak ciągnie chłodem - nawet ze szczelnych okien, po prostu szyba jest zimna, a zimne powietrze ciąży w dół [gorące powietrze podąża w górę, ot, fizyka]. nie musisz go wcale otwierać.
Spokojnie, w komórce nie mieszkamyss pisze:podrzuć dokładny plan swojego pokoju, może coś poradzimy..... jeżeli masz tak mało miejsca to nie wiem czy jest sens brać dodatkowe zwierzaki, w tapczanie ich trzymać nie będziesz przecież
Pocieszyłaś mnie z tym oknem, bo miałam nadzieję, że nie będę musiała demolować całego pokojuNina pisze:Szczerze mówiąc lepiej dołożyć troche i kupić coś większego i lepszego. Fajne klatki są już za 110zł, na allegro.
Moje szczury stoją tuż obok okna, ale oddziela je od niego duża płyta pleksy.
Tak to wygląda (fotka przedstawia co prawda szczury, ale widać jak blisko stoi klatka): http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3b7 ... 5da90.html
W tamtym miejscu praktycznie nie wieje, gorzej jest tuż przed oknem.