Koniec szczurzej historii. Trzódki ciąg dalszy.
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Moja trzódka... Teo i Eman
A dlaczego nie? Co, mieszkania gryzą? Można w nich tak samo trzymać psa jak w domku, tylko długość spacerów trzeba odpowiednio dopasować.Nakasha pisze: - bo chyba nie zamierzacie trzymać ich w mieszkaniu?....
Wystarczy poczytać o AngelsDream i Baaju - wilczaku mieszkającym w małym mieszkaniu.
Świetne jajo

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Nina, a ja bym nie trzymała dużego psa, który potrzebuje dużo ruchu, w małym mieszkaniu. A jeśli bym musiała, to pewnie chodziłabym z nim na spacery 5 h dziennie. A wiem, że zazwyczaj właścicielom nie chce się wychodzić na takie długie spacery...
To podobnie jakby trzymać szczura w chomikówce i twierdzić, że wszystko jest ok, bo go się wypuszcza te 5 h dziennie...
A domek jest super
To podobnie jakby trzymać szczura w chomikówce i twierdzić, że wszystko jest ok, bo go się wypuszcza te 5 h dziennie...

A domek jest super

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Nie uwazam ze trzymanie duzego psa w mieszkaniu to zbrodnia...jak sie chce to sie psa wybiega.
Sa ludzie ktorzy maja wilkie domy i ogrody a psy bardziej cierpia niz te w blokach..moim zd rozmiar mieszkania ma G do rzeczy.
A bialobrzuszny szczur.. cholera go wie, ale ma sliczny bialobrzuch

Sa ludzie ktorzy maja wilkie domy i ogrody a psy bardziej cierpia niz te w blokach..moim zd rozmiar mieszkania ma G do rzeczy.
A bialobrzuszny szczur.. cholera go wie, ale ma sliczny bialobrzuch

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Przyszła paczka. Strasznie ciężka. I w takim wielkim pudle.
I wreszcie mamy ściółkę Chipsi Mais. Bardzo mi się ta ściółka podoba. Będę chyba siedzieć przed otwartym opakowaniem i przesypywać ściółkę z ręki do ręki =D
To jutro będzie sprzątanie w klatce.
Przyszły też warzywne dropsy - bardzo smakują moim ogoniastym.
I jedzonko Heral Pets - dla szczurów. Najbardziej podoba mi się napis na etykiecie, ten o forum =)
Jutro zobaczymy, czy jedzonko podpasuje moim paskudom =)
I wreszcie mamy ściółkę Chipsi Mais. Bardzo mi się ta ściółka podoba. Będę chyba siedzieć przed otwartym opakowaniem i przesypywać ściółkę z ręki do ręki =D
To jutro będzie sprzątanie w klatce.
Przyszły też warzywne dropsy - bardzo smakują moim ogoniastym.
I jedzonko Heral Pets - dla szczurów. Najbardziej podoba mi się napis na etykiecie, ten o forum =)
Jutro zobaczymy, czy jedzonko podpasuje moim paskudom =)
Re: Moja trzódka... i już wkrótce kapturzasty kawaler
Uwaga!
W przyszłą sobotę (tak tak, to już za tydzień) jadę po kawalera kapturka. Jechałabym już jutro, ale się rozchorowałam przedwczoraj, i tak nie bardzo jakoś się czuję na siłach, żeby godzinę tłuc się autobusem do Katowic.
Nie mam pojęcia jak szczurzasty wygląda. Wiem tylko, że jest to kaptur. Obojętne jaki, i tak będę mocno kochać =)
Pierwszy kaptur w moim życiu!
Nawet mam już imię =)
Oby wszystko się udało =)
W przyszłą sobotę (tak tak, to już za tydzień) jadę po kawalera kapturka. Jechałabym już jutro, ale się rozchorowałam przedwczoraj, i tak nie bardzo jakoś się czuję na siłach, żeby godzinę tłuc się autobusem do Katowic.
Nie mam pojęcia jak szczurzasty wygląda. Wiem tylko, że jest to kaptur. Obojętne jaki, i tak będę mocno kochać =)
Pierwszy kaptur w moim życiu!
Nawet mam już imię =)
Oby wszystko się udało =)
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Super
a skąd go bierzesz
?

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij

Nakasha, już Was informuję.
Burton (tak, właśnie tak, jak ta firma snowboardowa) przyjedzie z Dąbrowy Górniczej od tygrysa. Okazało się, że szczurki są u nich od grudnia, więc nie mają pół roku a więcej =)
Imię Burton miał otrzymać Burbon - albinosek, o którym pisałam wcześniej. Tak, żeby brzmiało podobnie =)
Ale transport, niestety, jest dużą przeszkodą.
Tak więc imię zostaje, zmienia się tylko kawaler, który będzie je nosił =)
Dzisiejsze ważenie chłopaków:
Eman: 490 g
Teo: 485 g
Mam prawie kilo szczurzyny w domu =)
Już niedługo będzie więcej.
Burton (tak, właśnie tak, jak ta firma snowboardowa) przyjedzie z Dąbrowy Górniczej od tygrysa. Okazało się, że szczurki są u nich od grudnia, więc nie mają pół roku a więcej =)
Imię Burton miał otrzymać Burbon - albinosek, o którym pisałam wcześniej. Tak, żeby brzmiało podobnie =)
Ale transport, niestety, jest dużą przeszkodą.
Tak więc imię zostaje, zmienia się tylko kawaler, który będzie je nosił =)
Dzisiejsze ważenie chłopaków:
Eman: 490 g
Teo: 485 g
Mam prawie kilo szczurzyny w domu =)
Już niedługo będzie więcej.
Looo ale superowo
Juz sie doczekac nie moge.. Ciekawa jestem jak wyglada. Kaptury sa bosskie..chociaz tez nigdy nie mialm. A to bedziesz miala pana tego samego dnia co ja moje gluty

Juz sie doczekac nie moge.. Ciekawa jestem jak wyglada. Kaptury sa bosskie..chociaz tez nigdy nie mialm. A to bedziesz miala pana tego samego dnia co ja moje gluty

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3

- sylwiaiiwo8
no nie szczurki śliczne a jeden ma nawet chyba takie samo znaczenie na łepku jak mój Cezar
Cudo
Cudo
<:3)~Tośka <:3)~Ita <:3)~Cezar
za tęczowym mostkiem <:3)~Brutus
http://s10.bitefight.onet.pl/c.php?uid=149994
za tęczowym mostkiem <:3)~Brutus
http://s10.bitefight.onet.pl/c.php?uid=149994
http://img119.imageshack.us/my.php?imag ... 218lc2.jpg - cudne!
Mam zaległości w czytaniu, zanim się dokładnie zorientuję co i jak, powiem tylko, że bardzo się cieszę, że ziemskie miejsce Joya nie będzie ziało pustką

Mam zaległości w czytaniu, zanim się dokładnie zorientuję co i jak, powiem tylko, że bardzo się cieszę, że ziemskie miejsce Joya nie będzie ziało pustką

-
cudne fotki, wycałuj piękne szczurzyska
a co do kapturów, mają ten swój urok, coś o tym wiem
właścicielka Burbona nie odzywa się do mnie od kilku dni.. ach to czekanie..

właścicielka Burbona nie odzywa się do mnie od kilku dni.. ach to czekanie..
ze mną: Nano i Piko 
za TM: Kropka, Rudzielec, Burbon, Gwiazdka, Czarek, Whisky, Ząbek, Zadzior, Zawias, Spidi, Imbir, Goździk, Karolinek, Gruby, Rocky, Cynamon, Rambo

za TM: Kropka, Rudzielec, Burbon, Gwiazdka, Czarek, Whisky, Ząbek, Zadzior, Zawias, Spidi, Imbir, Goździk, Karolinek, Gruby, Rocky, Cynamon, Rambo
Wzięłam wczoraj chłopaków na górę do rodziców. Na sofę. Znaleźli koc... co się działo!
A potem dobrali się do ciasta. Emana musiałam umyć, bo miał łapki i brzuch z czekolady.
Dzisiaj buszowali po moim łóżku, a ja próbowałam się uczyć.. Eman o mało nie pożarł mi książki do matury na ASP, a wypożyczyłam z biblioteki.. Wariat.
Zdjęcia jutro =)
_______________________________________________________________________________________________
Przyszłam na górę razem z Emanem i Teuśkiem. Chłopcy biegali, a ja buszowałam po internecie.
Wpisałam w sławetną wyszukiwarkę google hasło: "hooded rat", i oto wyskoczyło mi akuratne, ładne zdjęcie kapturka.
Był to początek mojej rozmowy z mamą:
Zobacz: http://www.dkimages.com/discover/previews/928/10115.JPG Podoba Ci się?
No.. ładny.
To dobrze. Od soboty będzie z nami taki podobny mieszkał.
Bierzesz kolejnego?
Tak.
Mama popatrzyła jeszcze raz na zdjęcie, pokiwała głową i uśmiechnęła się =)
A potem dobrali się do ciasta. Emana musiałam umyć, bo miał łapki i brzuch z czekolady.
Dzisiaj buszowali po moim łóżku, a ja próbowałam się uczyć.. Eman o mało nie pożarł mi książki do matury na ASP, a wypożyczyłam z biblioteki.. Wariat.
Zdjęcia jutro =)
_______________________________________________________________________________________________
Przyszłam na górę razem z Emanem i Teuśkiem. Chłopcy biegali, a ja buszowałam po internecie.
Wpisałam w sławetną wyszukiwarkę google hasło: "hooded rat", i oto wyskoczyło mi akuratne, ładne zdjęcie kapturka.
Był to początek mojej rozmowy z mamą:
Zobacz: http://www.dkimages.com/discover/previews/928/10115.JPG Podoba Ci się?
No.. ładny.
To dobrze. Od soboty będzie z nami taki podobny mieszkał.
Bierzesz kolejnego?
Tak.
Mama popatrzyła jeszcze raz na zdjęcie, pokiwała głową i uśmiechnęła się =)