Feniks dwoch selficzek to ja tez nie odrozniam , takze wybacz nie wiem ktora Twoja i będa musialy pójść na chybił trafił. Berkshirki sie roznia , takze mozesz sobie wybrac . Jedna ma ciut wiecej białego od drugiej. A i proszę deklaracje domków odnośnie imion. Znaczy ktory ma sie jak nazywac?
W Twoim przypadku Jak se ma nazywac selficzka , a jak berkshirka.
Dzis znowu wkleje kupe szczura i pojedyncze brzuszki
Maluszki rosną , niedługo cześć z nich trafi do swoich nowych domków, Dwie dziewczynki wciąż szukają dobrego domku. Niedługo wyjeżdżam , także temacik nie będzie odświeżany także trudno będzie mi przyjmować rezerwacje na dwie ostatnie wolne dziewczynki. Dla wszystkich którzy się jeszcze zastanawiają , przypominam ,ze taka okazja już się nie powtórzy to ostatni ćwiercdzikuskowy miot po lini pań . Przypomnę tylko, ze te szczurki są faktycznie szybsze, nie są agresywne mają nawet mocniej wyrażone zachowania stadne niż szczurki hodowlane. Przywiązują się bardzo mocno do właściciela, bywają nieufne względem obcych .
No i nowe foteczki , Telimenka na pewno rozpozna swego chłopa
Eeh przedobrzyłam z pracami remontowymi i zapłaciłam za to zdrowiem. Z tego też powodu nie pisałam w tym tak drogim mi temaciku. No ale prawie codziennie zaglądałam przez ramię R. żeby chociaż popatrzeć na śliczne Celi i Qubusia maluszki. Wszystkie są słodziakami ale moją faworytką jest panienka trzy kropki. R też chętnie zagląda tutaj ale on nie potrafi wybrać, dla niego wszystkie są przesłodkie Aż żal serce ściska, że teraz nie mam żadnej wolnej klateczki, bo nawet bym się nie zastanawiała i pewnie zabrałabym obie małe, żeby nie było im smutno .
Merch wycmokaj od nas maluszki i mamę, wyczochraj też resztę stadka