Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Beta robi coś takiego... albo wkłada nos pod szczura, albo kładzie cały pysk na szczura, machając przy tym ogonem.
odmienna, na tym zdjęciu Beta położyła pysk na Emanie, a on automatycznie zsunął się za oparcie sofy, a tam już jest tylko pusta przestrzeń, i o mało nie spadł, bo tak go popchnęła w bok.
Dzisiaj otworzyłam im klatkę, ale nie wyszli. Eman siedział przy prętach i patrzył na mnie swoimi czarnymi ślepkami, a Teo raz po raz stawał na tylnych łapkach i niuchał przy drzwiczkach. I tak przez godzinę.
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura. bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
Ale masz fantastyczne szczuraski a piecho mnie rozwala za kazdym razem jak patrze na nowe zdjecia.
Ostatnio sie z chlopakiem zastanawialismy nad wzieciem jakiegos wiekszego czworonoga do domu, marzy nam sie bullik taki bialy z czarnym uszkiem jednym ale watpie zeby pies takiej rasy bylby tak spokojny w stosunku do szczurkow... a szkoda :/
wymiziaj kawalerow ode mnie i czekamy na nowego przyjaciela dla Emana i Teosia
ze mną: Tequila i Lima :* :*
za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
Ausaya pisze:marzy nam sie bullik taki bialy z czarnym uszkiem jednym ale watpie zeby pies takiej rasy bylby tak spokojny w stosunku do szczurkow... a szkoda :/
Poczytaj o Justce (Rettie's Love) i jej suce
Śliczne te Twoje chłopy zalbi
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
Zabrałam się dzisiaj za sprzątanie.
Wyciągnęłam wszystkie rzeczy z półek, zaczęłam segregować, wyrzucać niepotrzebne rzeczy.
Nagle zrobiło mi się słabo i złapała mnie gorączka. I mam teraz bałagan w pokoju, bo nie mam siły skończyć sprzątania.
Aktualnie siedzę w niebieskiej flanelowej koszuli o rozmiarze xxl (ukradłam tacie =P), bo mi ciepło.
Reszta zdjęć z buszowania pod kocem:
Eman złodziej:
I dzisiejsze zdjęcia z biegania i bałaganu:
odnośnie bałaganu już się wytłumaczyłam =P
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura. bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www