Hehe.. moja pustkami przy łączeniu zieje..
4 pory roku w krainie Muminków
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Mój gang...
Ile fotek..przyznam że nie wszystko oglądałam tylko 3/4 jaka woliera ładna, i fajnie urządzona
Re: Twarzowa Brygada MR
Slicznoootka
. Ryjus w poniedzialek idzie na przeglad do pana Weta a pozniej umawiamy na kastracje. Wiec jeszcze troche i bedzie u CIebie
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
1. chłopczyku, tak na przyszłośc, gdy pokazujesz zdjęcia, odwracaj je tak, żeby można było je oglądać
2. nie dawaj Mordce mokrych papek zbyt czesto - szczury muszą scierać zęby
3. klatka fajna, przyznam, ale będziesz w niej trzymał tylko dwa ogonki? przeciez tam jest tyle miejsca.. może pokusisz się chociaż na jeszcze jedną dziewczynkę z jakiegoś ogłoszenia?
2. nie dawaj Mordce mokrych papek zbyt czesto - szczury muszą scierać zęby
3. klatka fajna, przyznam, ale będziesz w niej trzymał tylko dwa ogonki? przeciez tam jest tyle miejsca.. może pokusisz się chociaż na jeszcze jedną dziewczynkę z jakiegoś ogłoszenia?
Sorki ale odkąd wróciłem się uczę na jutrozalbi pisze:1. chłopczyku, tak na przyszłośc, gdy pokazujesz zdjęcia, odwracaj je tak, żeby można było je oglądać
chłopczyku... to tak dziwnie brzmi juz wole Filip albo po nicku
KUSI ZALBI KUSIIII ale jest taka blokada o nazwie "Rodzice"zalbi pisze: 3. klatka fajna, przyznam, ale będziesz w niej trzymał tylko dwa ogonki? przeciez tam jest tyle miejsca.. może pokusisz się chociaż na jeszcze jedną dziewczynkę z jakiegoś ogłoszenia?
Edit
ZALBI MNIE POCHWALIŁA <jupi>
-
Nakasha
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Fajna Mordcia
do klatki mógłbyś wstawić więcej półeczek i np. rury łazienkowe
. Może, gdy Twoi rodzice przekonają się, jak cudownie zachowują się razem 2 szczurki, zgodzą się na więcej
?
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Filip, ta woliera aż sie prosi o tarasy z ferplasta
półki, półki i jeszcze raz półki, bo ich za mało 
Mordziasta cudowna, uwielbiam krzywe huskulce
Mordziasta cudowna, uwielbiam krzywe huskulce
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Nina kupuje jak bede w PyszczakuNina pisze:Filip, ta woliera aż sie prosi o tarasy z ferplastapółki, półki i jeszcze raz półki, bo ich za mało
A ile tych polek tak na oko ?
Oczywiście uwzględniając konary, hamaki, norki, tunele wiszące o takie tam ...
Oczywiście uwzględniając konary, hamaki, norki, tunele wiszące o takie tam ...
Myśle, że ze 3-4 spokojnie mogłyby być.
Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
okej dzięki
Wczoraj obcinałem mordce pazurki i kiedy doszliśmy do najmniejszego pazurka to trzymałem go w obcinaczu dla zwierząt żeby wymierzyć i żeby za daleko nie obciąć... Mordzia się ruszyła i pazurek naderwany... Trochę krwi poleciało ale zatamowaliśmy papierem toaletowym i nie było już krwi potem tylko psiuknąłem octeniseptem i wsadziłem do koszyczka żeby się obmyła itd. Do końca dnia dałem jej spokój, dzisiaj patrzę gwiazdka pazurka zgubiła
ale nie wydaje się być jakoś specjalnie poszkodowana
chodzi biega tak jak dawniej jedyne co dla mnie uwaga na przyszłość: Nigdy więcej nie będę obcinał pazurków... wsadziłem jej do klatki jakiś spory konar, wsadzę jeszcze kawałek brzozy i kamień jakiś i bezie sobie sama ścierała i jeszcze od czasu do czasu piłowanie pilniczkiem do paznokci.
Ryj ma w poniedziałek Konsultacje- jak donosi Telimenka. Okaże się czy może być kastrowany jeśli tak to się umówią już na konkretną datę kastracji a my szukamy transportu, Poznań -> Wawa , bo na trasie Wawa-> Garwolin już jest tylko jeszcze szczegóły trzeba dogadać z Limbą
bo to ona właśnie, albo jej koleżanka mieszkająca w Garwolinie dostarczą mi go
.Trzeba będzie starą klatkę wywlec ze strychu...
Teli napisała do tematu o transportach : http://szczury.org/viewtopic.php?f=4&t= ... a&start=15
Foty

Wczoraj obcinałem mordce pazurki i kiedy doszliśmy do najmniejszego pazurka to trzymałem go w obcinaczu dla zwierząt żeby wymierzyć i żeby za daleko nie obciąć... Mordzia się ruszyła i pazurek naderwany... Trochę krwi poleciało ale zatamowaliśmy papierem toaletowym i nie było już krwi potem tylko psiuknąłem octeniseptem i wsadziłem do koszyczka żeby się obmyła itd. Do końca dnia dałem jej spokój, dzisiaj patrzę gwiazdka pazurka zgubiła
Ryj ma w poniedziałek Konsultacje- jak donosi Telimenka. Okaże się czy może być kastrowany jeśli tak to się umówią już na konkretną datę kastracji a my szukamy transportu, Poznań -> Wawa , bo na trasie Wawa-> Garwolin już jest tylko jeszcze szczegóły trzeba dogadać z Limbą
Teli napisała do tematu o transportach : http://szczury.org/viewtopic.php?f=4&t= ... a&start=15
Foty

Śliczność.
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... 59b80bfcc3 jaki słodki pyszczek. ; D
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... 59b80bfcc3 jaki słodki pyszczek. ; D
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... 59b80bfcc3 strup, zgadzam się z 100% =)
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Mordzia jest piękniocha
.
Czuję prawie rodzicielską dumę
.
Czuję prawie rodzicielską dumę
Sliczna jest
A jeszcze piekniej bedzie sie kaponowac z Ryjciem
.
Ryjus pewnie do kastracji sie nadaje, wiec wybrac trzeba bedze tylko termin kastracji ruszyc dupke i pojechac
Ryjus pewnie do kastracji sie nadaje, wiec wybrac trzeba bedze tylko termin kastracji ruszyc dupke i pojechac
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3