Moje Chrupki :D :D :D
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
-
martucha1991
Re: Moje Chrupki :D :D :D
aah te czarnuchy
ukradłabym gdyby to były dziewuchy 
ze mną: Nano i Piko 
za TM: Kropka, Rudzielec, Burbon, Gwiazdka, Czarek, Whisky, Ząbek, Zadzior, Zawias, Spidi, Imbir, Goździk, Karolinek, Gruby, Rocky, Cynamon, Rambo
za TM: Kropka, Rudzielec, Burbon, Gwiazdka, Czarek, Whisky, Ząbek, Zadzior, Zawias, Spidi, Imbir, Goździk, Karolinek, Gruby, Rocky, Cynamon, Rambo
-
Nakasha
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Gratuluję doszczurzenia się
Piękni panowie, tylko ja proszę o więcej fotek
.
Osobiście nie chciałabym zrezygnować z babek :]. Jakoś zazwyczaj trafiam na te spokojne i całkiem miziaste
.
Osobiście nie chciałabym zrezygnować z babek :]. Jakoś zazwyczaj trafiam na te spokojne i całkiem miziaste
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Ja po 2 totalnym wariatkach i 2 totalnych indywidualistkach mam dosc:P moze kiedys.
Loo to teraz z polowa forum jestem rodzina.. no i z Moderatorka tez.. uhuhu czadowo!
Zdjecia beda ale nie wiem czy dzis:P. Postaram sie
Loo to teraz z polowa forum jestem rodzina.. no i z Moderatorka tez.. uhuhu czadowo!
Zdjecia beda ale nie wiem czy dzis:P. Postaram sie
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
i to w zasadzie już od maja 2007Telimenka pisze: Loo to teraz z polowa forum jestem rodzina.. no i z Moderatorka tez.. uhuhu czadowo!![]()
...nie wiem, czy bardziej wkurza mnie bezprzykładne lenistwo moich samcoli- czy bardziej mnie ono zachwyca... na razie, DD są pełni energii, ale nawet jak im przejdzie- mam jeszcze Jerzolka
-
Nakasha
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Telimenka, całe forum to - teoretycznie przynajmniej
- jedna wielka rodzina
Ale spokrewnione wspólne szczury łączą najmocniej 
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij

No pewnie ze rodzina
.Hehe zdjecia to na prawde ciezko.. chlopcy to sa kapturowo, rekawowe stworzenia i tylko patrza jak sie tam dostac, wiec zanim sie troche odwaza bedziecie musieli poczekac.
Ehh i co lepsze duzo wysilku kosztuja foty zeby nie pomylic maluszkow..bo na razie niestety rozrozniam tylko po brzuszku..
Ehh i co lepsze duzo wysilku kosztuja foty zeby nie pomylic maluszkow..bo na razie niestety rozrozniam tylko po brzuszku..
Prześliczni chłopcy
. Jeszcze raz gratuluję 
Wiem, że żaden z maluszków nie odziedziczył barwy po tatusiu ale Ekler na zdjęciu wyszedł jakby miał niebieskawy odcień
Wiem, że żaden z maluszków nie odziedziczył barwy po tatusiu ale Ekler na zdjęciu wyszedł jakby miał niebieskawy odcień
Chlopcy rozwijaja sie dobrze
. Obaj przekroczyli juz wage 200g dokladnie teraz nie pamietam ile ale ok 220.. moje Tłuściochy kochane
. Maja motorki w pupach a Ekler to maly zlosliwiec i dokucza Emberowi, lapie go za ogon gdy ten schodzi z poleczki.. co Emberkowi sie wybitnie nie podoba
.
Eliot tylko patrzy jak tu zbunkrowac zarcie przed wszedobylskimi Dzieciorami i jakos mu to wychodzi bo Panowie EE jedza tylko z miseczki.. na razie.
Dziewczyny sobie leniuchuja calymi dniami, fotek nie mam bo sa leniwie i ciagle gdzies spia
Foteczki Panow EE.. nie za duzo Embera bo sie boi aparatu wstreciuch.. albo wymysla zwyczajnie
Ekler

UWAGA! zdjecie erotyczne
...sexowna pupa Eklerka
I skromnie Ember

Eliot tylko patrzy jak tu zbunkrowac zarcie przed wszedobylskimi Dzieciorami i jakos mu to wychodzi bo Panowie EE jedza tylko z miseczki.. na razie.
Dziewczyny sobie leniuchuja calymi dniami, fotek nie mam bo sa leniwie i ciagle gdzies spia
Foteczki Panow EE.. nie za duzo Embera bo sie boi aparatu wstreciuch.. albo wymysla zwyczajnie
Ekler

UWAGA! zdjecie erotyczne
...sexowna pupa Eklerka I skromnie Ember

Naprawdę sexowna ;d
No jakie brzydale czarnuchy 
Merch o swoich synusiach sie tak nieladnie wyrazasz ?! 
Przekaze im.. ciekawe co powiedza, bedzie im przykro popadna w depresje i co ja z takimi szczurzymi, nieszczesliwymi istotkami zrobie? Jeszcze jesien sie zbliza to juz w ogole depresyjna pora roku

Przekaze im.. ciekawe co powiedza, bedzie im przykro popadna w depresje i co ja z takimi szczurzymi, nieszczesliwymi istotkami zrobie? Jeszcze jesien sie zbliza to juz w ogole depresyjna pora roku
E nic im nie bedzie najwyzej w glowkach im sie do reszty nie poprzewraca
.
uch! tu też diabelsko- harlejowskie łapiny!
... nie tylko takim, ale i przy takich depresja raczej nie grozi
... nie tylko takim, ale i przy takich depresja raczej nie grozi
Teli, a gdzie cenzura? Przecież tu niepełnoletni użytkownicy też są! =D