Moje kochane badziestwo - kocia szajka: Brad i Kocurra :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Moje kochane badziestwo :D - 25 wspaniałych :)
A jakby wariowali to Menadzerka jajek szczurzych mogla by im znow kastracja zagrozic! wstretna!
Dobrze ze Ci sie chlopy nie pozazeraly.. a po kapieli jak pieknie wygladaja. Plyn do higieny intymnej.. ciekawe jaki facet bylby zadowolony..
Dobrze ze Ci sie chlopy nie pozazeraly.. a po kapieli jak pieknie wygladaja. Plyn do higieny intymnej.. ciekawe jaki facet bylby zadowolony..
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
One były grzeczne, bo powiedzialam, ze w przeciwnym wypadku wykąpie je jeszcze razTelimenka pisze:A jakby wariowali to Menadzerka jajek szczurzych mogla by im znow kastracja zagrozic! wstretna!

Na Szefa to nie zadzialalo, bo jego los i tak jest juz przesądzony i on widac o tym wie doskonale :

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Świetne zdjęcia i opisy!
Uśmiałem się jak nigdy!!
Gratuluje " Gromadki"
:D:D
Uśmiałem się jak nigdy!!
Gratuluje " Gromadki"

Przy pierwszej fotce spadlam z krzesla...
<ROTFL>
A ostatnie.. ja bym powiedziala ze to "w poszukiwaniu nowego smrodku" ')

A ostatnie.. ja bym powiedziala ze to "w poszukiwaniu nowego smrodku" ')
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
"Bo to zła kobieta była!"
I jak po kąpieli ? nadal są obrażeni ?
I jak po kąpieli ? nadal są obrażeni ?
A właśnie, że się da. I to jednoosobowo =DNina pisze:Nigdy bym nie wykąpała moich szczurów pod odkręconym kranem, nie da sie tak
Zdjęcia wypaśne.. i świetne opisy.. hahaha <rotfl>
W naszym przypadku sie nie dazalbi pisze:A właśnie, że się da. I to jednoosobowo =DNina pisze:Nigdy bym nie wykąpała moich szczurów pod odkręconym kranem, nie da sie tak

Jakbym miała 4 czy 5 to może i by sie udało, ale nie widze kąpania 20 pod kranem, krew by mi chyba strużkami ciekła po rękach

Mi sie i tak najbardziej podoba: "Ech... Co za niefart..."

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Paweł to wymyslił własnie w trakcie kąpania Farta, bo to Farcik jest na zdjęciuNina pisze: Mi sie i tak najbardziej podoba: "Ech... Co za niefart..."

Właśnie dlatego mi sie podoba najbardziejpin3ska pisze:Paweł to wymyslił własnie w trakcie kąpania Farta, bo to Farcik jest na zdjęciuNina pisze: Mi sie i tak najbardziej podoba: "Ech... Co za niefart..."Ubaw mielismy niezły

O właśnie, dawno nie było wagi 'stadka'. Jak tam chłopy, Gruby nadal goni Fuksa?

Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Znalazłam kilka fotek z ostatnich dwoch miesiecy:
Poprzedni wystrój - szczurki zamkniete na gorze, a na dole odbobczanie

Dominacja w nietypowej pozycji

"Keine grenzen"
- mycie klaciorek:

No daj kefirku...

Przyjaciele - Uszaty i siwy:

Quiz:
Ile szczurów zmiesci sie w najwyzszym koszyczku? (pytanie podchwytliwe)
Odpowiedź:
a) gdy nie ma odkurzania - 4 szczury
b) gdy odkurzacz działa - 20 szczurow O_o
, dwudziesty pierwszy, czyli Placek odkurzacz olał... 

Paskudnik ciągle mi wlaził w kadr, wiec chyba chciał, zeby to opublikowac
:

Poprzedni wystrój - szczurki zamkniete na gorze, a na dole odbobczanie

Dominacja w nietypowej pozycji

"Keine grenzen"

No daj kefirku...
Przyjaciele - Uszaty i siwy:

Quiz:
Ile szczurów zmiesci sie w najwyzszym koszyczku? (pytanie podchwytliwe)
Odpowiedź:
a) gdy nie ma odkurzania - 4 szczury
b) gdy odkurzacz działa - 20 szczurow O_o

Paskudnik ciągle mi wlaził w kadr, wiec chyba chciał, zeby to opublikowac

- Anka.
- Kontakt:
Kurczaki, ale ten ostatni się wdzięczy.
A to z tym odkurzaczem świetne
A to z tym odkurzaczem świetne

jej! Placek ma na bródce biały szewek - jak mój Jędrulka!
cudny!... tylko czemu się poryczałam?

Nie no nie mogę, obłędne są. ; D
Slicznosci
... moje tez raczej olewaja odkurzacz.. a jak sobie szczuras ziewnal!

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3

Placuś dzis od nas odszedł... [*] [*] [*]
Znalazłam go juz po północy, kiedy ostatni raz przed snem chciałam rzucic okiem czy u szczurow wszystko ok... I nie było ok... Placek lezał na dole towera niemal w kąciku i był nienaturalnie wyciągnięty, a na glowce mial sciolke... Od razu wiedziałam co sie stało, ale do teraz nie wiem czemu... Zachowywał sie normalnie, duzo jadł, duzo spał. Zawsze był indywidualistą, nigdy nie robił tego co inne szczury - gdy one jadły, to on spał, a gdy one spały, to on zwiedzał. Jeszcze wczoraj w nocy prawie uciekł mi z klatki - zawsze to robił wykorzystując chwile mojej nieuwagi. Moze wczoraj tylko wydawal mi sie troche bardziej senny, ale nie zaniepokoiło mnie to, bo on od samego poczatku spał duzo wiecej niz inne szczury, a pod koniec dnia wykazywał juz normalną zywotnosc. Pomyslalam, ze wtedy moze po prostu zmeczył sie bieganiem. Nie wiem, czy tak było, czy to moze był juz jakis objaw nadchodzącego nieszczescia. Zawsze był bardzo nieprzewidywalny i nie wiadomo było jak sie zachowa i co mu strzeli do małego łebka. Taki nasz mały oszołomek... Ciągle za czyms gonił, czegos szukał i mimo, ze był oswojony nigdy nie lubił brania na rece. Po prostu robił co chciał, a my mu na to pozwalalismy.
Był z nami od 12 maja... Kupiłam go w sklepie. Od poczatku był chudziutki i taki został. Najmniejszy szczurek w stadzie. To był 4 szczur ktory do nas przyszedł. Mysle, ze urodził sie około 15 kwietnia. Odszedł 12 października 2008r. Miał wiec tylko 6 miesiecy...
Własnie odprowadzilismy go w jego ostatnią drogę....
Prosze o zmiane tematu na :
Moje kochane badziestwo - nasz Placuś odszedł [*][/b]
Jego temat: http://szczury.org/viewtopic.php?f=23&t=20651

Dwie fotki na koncu to jego ostatnie zdjęcia zrobione 21 wrzesnia.... Jak widac po kapieli....
[*] [*] [*]

Znalazłam go juz po północy, kiedy ostatni raz przed snem chciałam rzucic okiem czy u szczurow wszystko ok... I nie było ok... Placek lezał na dole towera niemal w kąciku i był nienaturalnie wyciągnięty, a na glowce mial sciolke... Od razu wiedziałam co sie stało, ale do teraz nie wiem czemu... Zachowywał sie normalnie, duzo jadł, duzo spał. Zawsze był indywidualistą, nigdy nie robił tego co inne szczury - gdy one jadły, to on spał, a gdy one spały, to on zwiedzał. Jeszcze wczoraj w nocy prawie uciekł mi z klatki - zawsze to robił wykorzystując chwile mojej nieuwagi. Moze wczoraj tylko wydawal mi sie troche bardziej senny, ale nie zaniepokoiło mnie to, bo on od samego poczatku spał duzo wiecej niz inne szczury, a pod koniec dnia wykazywał juz normalną zywotnosc. Pomyslalam, ze wtedy moze po prostu zmeczył sie bieganiem. Nie wiem, czy tak było, czy to moze był juz jakis objaw nadchodzącego nieszczescia. Zawsze był bardzo nieprzewidywalny i nie wiadomo było jak sie zachowa i co mu strzeli do małego łebka. Taki nasz mały oszołomek... Ciągle za czyms gonił, czegos szukał i mimo, ze był oswojony nigdy nie lubił brania na rece. Po prostu robił co chciał, a my mu na to pozwalalismy.
Był z nami od 12 maja... Kupiłam go w sklepie. Od poczatku był chudziutki i taki został. Najmniejszy szczurek w stadzie. To był 4 szczur ktory do nas przyszedł. Mysle, ze urodził sie około 15 kwietnia. Odszedł 12 października 2008r. Miał wiec tylko 6 miesiecy...

Własnie odprowadzilismy go w jego ostatnią drogę....

Prosze o zmiane tematu na :
Moje kochane badziestwo - nasz Placuś odszedł [*][/b]
Jego temat: http://szczury.org/viewtopic.php?f=23&t=20651

Dwie fotki na koncu to jego ostatnie zdjęcia zrobione 21 wrzesnia.... Jak widac po kapieli....
[*] [*] [*]