Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Moge sie juz pochwalic ze zamieszka u nas nowa dziewuszka taka jaka sobie wymarzylam i wysnilam
przedstawiam wam Coco
moje niebiesko rexikowo dumbolkowe cudo
w niedziele Coco jedzie na wycieczke z Krakowa do Lublina z Runa (za co bardzo bardzo bardzo dziekuje), a z Lublina juz sama ja odbiore tego samego dnia bo chyba nie wytrzymalabym czekania na transport do mnie ;]
czy moge prosic modow o zmiane tematu na Moje słodkości ---> czekamy na Coco
ze mną: Tequila i Lima :* :*
za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
ra cudowna reksiowa dumbolka od kilku godzin siedzi mi w swetrze,a raczej pelza mi pod nim..wiesz co?zakochalam sie w niej od razu, ciezko mi zrozumiec dlaczego musiala zostac oddana, sama malo co sie nie poplakalam kiedy ja odbieralam:( to male cudenko sciska za serduszko po prostu będziesz miala z czego sie cieszyc wkrotce na pewno jest niesamowita.
moglabym wiedziec jaka jest przyczyna jej oddawania?bo nie wyczytalam w ogole nigdzie ogloszenia o niej.
ze mną:HenanYaraThujaRufioNamViggo
pamiętam zawsze: gwiazdki wokół tęczy <:3)~
ogloszenie bylo na innym forum, wlasciwie to nie byla podana przyczyna jej oddania... a ja nawet nie pytalam, napisalam maila do Ani, bo sie zaczelam zastanawiac ;]
za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
Limba, zobaczymy na jak dlugo ja koncze na 7, wiecej do klatki nie wejdzie na szczescie ;]
bede pisac na pewno jak przebiega laczenie Coco z reszta bab... moze byc ciezko bo jak dolaczlam Matylde i Furie to juz bylo niefajnie, mam nadzieje ze chociaz te mlode przyjma ja jak nalezy
za godzinke juz po nia jade, wreszcie!!