Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Tupot Małych Stóp
Nina: pełen...podziw...
moja powiedziałam moim rodzicom ze "taka dziewczyna" ma 25 szczurów to aż sie zgorszyli...
ehh załuje ze nie mam takiej mamy jak ty...
a tak w ogóle dzisiaj moja matka sprzatała i niedawno mi z takim tekstem ze jak dalej beda tak smiecic i gdy ja bede wysypywac pokarm to sie ich pozbedzie :/ oczywiscie sobie moze gadac no ale...
moja powiedziałam moim rodzicom ze "taka dziewczyna" ma 25 szczurów to aż sie zgorszyli...
ehh załuje ze nie mam takiej mamy jak ty...
a tak w ogóle dzisiaj moja matka sprzatała i niedawno mi z takim tekstem ze jak dalej beda tak smiecic i gdy ja bede wysypywac pokarm to sie ich pozbedzie :/ oczywiscie sobie moze gadac no ale...
- maua_czarna
dżizas, od nich sie nie da opedzic
wspinaja sie pedraczki wszedzie
super widok taka zgraja biegajaca we wszystkich kierunkach

super widok taka zgraja biegajaca we wszystkich kierunkach

Baby mają już nowe imiona
Nessy - Sara:
Missy - Klara:

Jutro jak mi starczy czasu postaram sie wrzucić zlepek kilku filmików

Nessy - Sara:

Missy - Klara:

Jutro jak mi starczy czasu postaram sie wrzucić zlepek kilku filmików

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
I jak Paskuda akceptuje dawne koleżanki? Będą mieszkały razem?
Mieszkają razem od pierwszej chwiliMagamaga pisze:I jak Paskuda akceptuje dawne koleżanki? Będą mieszkały razem?

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
tej, tego...
nie wysłałam ci klatki. późno przyjechaliśmy z myszką po operacji, a ja zapomniałam że mój p. ma dziś trening, od razu na niego poleciał. nie chciałam myszki zostawiać samej.
jutro zawieziemy klatkę na pocztę, powinna dojść w piątek - sobotę.
sorry.
nie wysłałam ci klatki. późno przyjechaliśmy z myszką po operacji, a ja zapomniałam że mój p. ma dziś trening, od razu na niego poleciał. nie chciałam myszki zostawiać samej.
jutro zawieziemy klatkę na pocztę, powinna dojść w piątek - sobotę.
sorry.
ten się nie myli, kto nic nie robi
Jeju, ale fajowo. Ogonki razem =)
szpaczek - to sprzątaj sama a nie wysługuj się mamą
zalbi: mamy tak mają nieraz, że sprzątają bez przerwy, zanim człowiek sam o tym choćby pomyśli. u mnie nieraz zalega sporo żwirku i ziarenek na podłodze. bo mi się nie chce zamiatać i nie mam w sobie genu porządku i nawet tego nie dostrzegam
gdyby moja mama tu mieszkała, co godzinę latałaby ze zmiotką i narzekała jak mama szpaczka 
szpaczek: dostaw może do klatki paski pcv, z podwyższonej kuwety trudniej coś wysypać.

szpaczek: dostaw może do klatki paski pcv, z podwyższonej kuwety trudniej coś wysypać.
ten się nie myli, kto nic nie robi
zastanów sie najpierw co piszesz i dopiero potem pisz,bo nie wiesz o co mi dokładnie chodziłozalbi pisze:Jeju, ale fajowo. Ogonki razem =)
yss: to sa okruszki ,tylko ze moja mama jest pedantka
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
szpaczek, można zabezpieczyć dół kuwety, żeby nie wysypywały się z niego drobinki, np. dodatkowo przywiercić lub wkleić plastikową osłonkę
.
Nina, jakie śliczności
całkiem okrąglutkie i jakie grzeczne
.

Nina, jakie śliczności

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Po wybiegach dałam szczurom jeść, nalałam wody, pozamykałam w klatkach, dałam po chrupku, pokój zamknęłam na klucz, jak zawsze. Ot, taka codzienność.
15 minut później mum weszła do pokoju po psie żarcie, które zostało w moim plecaku. Usiadła na chwile i gapiła się na zaguzione dziadki (strasznie przeżywa wtorkowe operacje). Po chwili w starówce drzwiczki zostały otworzone przez Kyoko: "na pewno przypadek", mum je zamknęła i obserwowała nadal. Drzwiczki otworzyły "się" znowu. Zanim doszła do drzwi, żeby mnie zawołać, otworzyły się po raz trzeci. Zaraz po moim wejściu po raz czwarty
Już zabezpieczone karabińczykami a szczur bardzo zdegustowany
http://pl.youtube.com/watch?v=lB5sZfZDKBA
15 minut później mum weszła do pokoju po psie żarcie, które zostało w moim plecaku. Usiadła na chwile i gapiła się na zaguzione dziadki (strasznie przeżywa wtorkowe operacje). Po chwili w starówce drzwiczki zostały otworzone przez Kyoko: "na pewno przypadek", mum je zamknęła i obserwowała nadal. Drzwiczki otworzyły "się" znowu. Zanim doszła do drzwi, żeby mnie zawołać, otworzyły się po raz trzeci. Zaraz po moim wejściu po raz czwarty

Już zabezpieczone karabińczykami a szczur bardzo zdegustowany

http://pl.youtube.com/watch?v=lB5sZfZDKBA
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Joy też tak robił ale nigdy nie udało mi się tego zobaczyć =D
Ale to paskudztwo jest duże =(
Ale to paskudztwo jest duże =(
Solisiowe jest sporo większezalbi pisze:Ale to paskudztwo jest duże =(

A Kyoko potrafiła otwierać drzwiczki jeszcze zanim do mnie przyjechała. Teraz musiała sobie to tylko przypomnieć, bo w towerze nie miała możliwości otworzenia ich

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
nina, cz stało się coś, co spowodowało, że nie ta operacja nie mogła być wcześniej? bo strasznie wielkie to jest.
moje głupole tylko transporter potrafią otwierać
.
moje głupole tylko transporter potrafią otwierać

I TAK UMRZESZ.
Tylko i wyłącznie moja psychika... Po Mafii nie byłam w stanie podjąć decyzji o operacji. Do teraz jest mi z tym ciężko. Gdyby nie to, że chciałam dobrze, Mafia nadal mogłaby z nami być, choć z 'towarzyszem'. A umarła z maleńkim guzkiem, młoda, zdrowa, pełna energii.Landrynka pisze:nina, cz stało się coś, co spowodowało, że nie ta operacja nie mogła być wcześniej? bo strasznie wielkie to jest.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp