[Klatka] - Wasze klatki

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
pin3ska

Re: [Klatka] - Wasze klatki

Post autor: pin3ska »

Ausaya pisze:Carrefour Real i inne takie, grosze kosztuja. U mnie sie nie sprawdzily bo zrobily sobie z nich toalete a pozniej w nich spaly :P brudasy jedne
Dokładnie u mnie było to samo. Koszyczki z reala. Jak zagladnelam kiedys pod pozornie czyste szmatki (bo zapaszek byl nie teges) to mało zawału nie dostałam. Koszyczki poszły won od razu. Teraz mam zawieszone doniczki do ktorych nasypałam dodatkowo chipsi i teraz mogą sobie tam lać i bobczyć do woli, bo nieststy wiem, ze nic nie jest w stanie ich tego oduczyc...
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Awatar użytkownika
ofilka
Kontakt:

Post autor: ofilka »

to mnie zawsze zaskakuje w ciurkach! moje sikają w domku normalnie, mają tam też spiżarnie i śpią tam. masakra... pewnego razu kłóciły się o to do kogo należy namiot (ktora bardziej do niego nasika). szczury i namiot tak śmierdziały, że na znak protestu po wypraniu zabrałam im go na dwa tygodnie. to był ostatni raz kiedy tam nasikaly :]
Awatar użytkownika
pin3ska

Moja po przemeblowaniu:

Obrazek Obrazek

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Pomysł z tymi doniczkami jest kapitalny!! ;D Do tej pory długie doniczki wykorzystywałam tylko jako domki. Chyba sie jutro przejde do ogrodniczego :D
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
pin3ska

Na doniczki wpadłam, poniewaz wczesniej wisialy koszyczki do ktorych namietnie sikały i bobczyły. Chodziły potem z mokrymi brzuchami, bo zaraz sie w tych sikach kładły... Probowalam do nich nasypac chipsi, ale z racji azurowych scianek i wiercipięctwa ogonów wszystko lądowało na podłodze. Wtmysliłam wiec te doniczki i mowie wam, full wypas. 2 tygodnie minelo, a nic w pokoju nie smierdzi :) I sciółki z doniczek tak nie wysypuja strasznie, bo są głębokie:)

A jako domek mam górę z transportera :) W doniczce to Gruby by sie nawet nie obrocił :P

Awatar użytkownika
ofilka
Kontakt:

Post autor: ofilka »

u mnie doniczki nie zdały egzaminu. szczury je uporczywie ignorowały, a że zajmowały sporo miejsca, to w koncu je zdemontowałam
Babli

Post autor: Babli »

ja też mam doniczek dużo :D Prostokątną jedną rozwaliłam.. ;D Ale mam te okrągłe, wiszące i jedną kwadratową :D

Fajna klatka pin3ska ;D
Awatar użytkownika
Berdog

Post autor: Berdog »

Pozwólcie ze teraz ja się pochwale lokum naszych diabełków. Nie jest to może standardowa klatka ale ogoniastym to nie przeszkadza. Oto ona http://img145.imageshack.us/my.php?image=szafari1.jpg ::)
ogonowa
Numer GG: 7589945

Post autor: ogonowa »

Berdog

Pozazdrościć :P
Awatar użytkownika
Ausaya

Post autor: Ausaya »

pin3ska super pomysl z tymi podluznymi doniczkami. Zdaja egzamin lepiej niz koszyczki? :)
ze mną: Tequila i Lima :* :*

za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
Awatar użytkownika
pin3ska

Ausaya pisze:pin3ska super pomysl z tymi podluznymi doniczkami. Zdaja egzamin lepiej niz koszyczki? :)
Lepiej :)

wprawdzie nadal tam sikają i bobczą tak jak do koszyczków, ale teraz podsypałam im pod te produkujące smrodek dupki troche chipsi i 2 tygodnie sie trzyma jak nic ;D

Nie wspomne nawet o tym, ze są mocniejsze, wiec wiecej szczura moze sie tam naraz polozyc i nic sie nie moze stac :) Szczury zdecydowanie bardziej lubią te doniczki niz wczesniej koszyczki. Niektore to nawet na wybieg niechetnie z nich wychodzą (co mnie akurat troche denerwuje, bo wolalabym jednak, zeby sobie pobiegały ;P )

Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

A gdzie dorwałaś takie fajne karabińczyki do zamontowania doniczek? Musze takich troche kupić do montowania niektórych rzeczy.
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
julia i stefan

Post autor: julia i stefan »

Nina takie karabińczyki są dostępne w sklepach z metalowymi akcesoriami :)
Nie ma Ciebie nie ma mnie...
alainaprv

Post autor: alainaprv »

A kołowrotek? Biegają w nim?
Awatar użytkownika
Berdog

Post autor: Berdog »

U mnie biegają, a dokładnie teraz biega już tylko jedna (Julia) bo Wiola jest już za duża :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Klatki”