Moje słodkości :*
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Moje słodkości :D ---> Sutra prosi o kciuki!!!
Przepiękna!!! Widac, ze ma mieciutkie i aksamitne futerko 

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Jaka piękna! *__*
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

ja nie wierzę, że ten mały pędrak jest prawdziwy
takie szczury nie istnieją 

ten się nie myli, kto nic nie robi
O! Śliczna!
Wygląda jakbym ją miała przed sobą..
Jaki masz aparat
?

Jaki masz aparat

na prawdę wygląda jak maskotka =)
mała, śliczna, puchata maskotka
mała, śliczna, puchata maskotka
Dziekujemy za pochwaly
Ja czasem tez nie wierze ze ona jest prawdziwa... a jednak 

Nikon D200, ale niestety nie moj, mojego chlopaka ;] czasem lubie sie pobawic, porobic i poobrabiac zdjecia (caly czas sie ucze). A szczegolnie jak sie ma taka modelkeBabli pisze:Jaki masz aparat?

ze mną: Tequila i Lima :* :*
za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
Wlasnie jestesmy po wizycie u dr Wojtys. Ogolnie nie wyglada to najlepiej bo nie reaguje na sterydy wcale, a powinna (o ile to jest zapalenie mozgu). Druga opcja jest jeszcze niestety guz mozgu...
Wojtys mowila ze miala kilka takich przyoadkow guza mozgu ktorego objawy byly takie same jak przy zapaleniu. Tak wiec teraz dostala jeszcze jedna dawke sterydu z nadzieja ze to jednak zapalenie mozgu i zareaguje.
Jest jeszcze taka mozliwosc ze zostanie jej taka przekrzywiona glowka i bedzie tak sobie jeszcze dlugo zyla ;] mam nadzieje na ta ostatnia opcje w tym momencie
Tak wiec nie puszczajcie kciukow, caly czas walczymy
A Coco chyba bedziemy laczyc niedlugo bo w zwiazku z tym ze mimo ze jest w innej klatce to i tak wirus moglby do niej dotrzec. Wzmacniam cale stadko Scanomune i vibowicikiem w poidelku zeby byly silne i zdrowe

Jest jeszcze taka mozliwosc ze zostanie jej taka przekrzywiona glowka i bedzie tak sobie jeszcze dlugo zyla ;] mam nadzieje na ta ostatnia opcje w tym momencie

Tak wiec nie puszczajcie kciukow, caly czas walczymy

A Coco chyba bedziemy laczyc niedlugo bo w zwiazku z tym ze mimo ze jest w innej klatce to i tak wirus moglby do niej dotrzec. Wzmacniam cale stadko Scanomune i vibowicikiem w poidelku zeby byly silne i zdrowe

Kilka nowych fociszy Coco prezentuje
rosnie jak na drozdzach, a zrobic jej nieporuszone zdjecie to sztuka ;]

Zaczelam niesmialo laczenie, ale troszke sie przestraszylam bo Furia wrecz napada na Coco jak ja tylko poczuje, pierwszy raz sie z czyms takim spotkalam... Troszke sie o nia boje w zwiazku z tym. Furia ostatnio sporo urosla i juz nie jest taka malutka... :/

Zaczelam niesmialo laczenie, ale troszke sie przestraszylam bo Furia wrecz napada na Coco jak ja tylko poczuje, pierwszy raz sie z czyms takim spotkalam... Troszke sie o nia boje w zwiazku z tym. Furia ostatnio sporo urosla i juz nie jest taka malutka... :/
Ojej jak ona urosła! Ale piękna jak zwykle=)

Otworzyłam temat i zjechałam na Twój ostatni post, ale widoczne były tylko zdjęcia. Patrzę, Smok Nakashy. Co jest? Przecież ja inny temat otworzyłm... heh.
Eman też tak robił jak tylko poczuł Satu. Ale tylko przez pręty klatki.
Eman też tak robił jak tylko poczuł Satu. Ale tylko przez pręty klatki.
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Haha
zdjęcia niebieściaka mają inne ustawienia kolorów i bieli i Coco wygląda jak mink, a nie blutek 
A śliczności z niej nieziemskie
Ausaya, ale dopóki nie ma krwi nie ma czym się martwić =). Widocznie Furia dorasta do imienia i charakterna, dominująca z niej babka
.

A śliczności z niej nieziemskie

Ausaya, ale dopóki nie ma krwi nie ma czym się martwić =). Widocznie Furia dorasta do imienia i charakterna, dominująca z niej babka

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij

no wiem, tylko ze ja nie lubie wlasnie takich zdjec. Z takimi ustawieniami sa takie.... cieplutkieNakasha pisze:zdjęcia niebieściaka mają inne ustawienia kolorów i bieli i Coco wygląda jak mink, a nie blutek![]()

Dzisiaj pozapoznaje je troche jeszcze, ale probowalam wszedzie, w wannie, w transporterku, u mnie na kolanach, na lozku.... wszedzie tak samo :/
Jak pootwieralam zjecia tez tak pomyslalam ;] a szczegolnie podobna do Smoka jest na zdjeciach z pluszakamizalbi pisze:Patrzę, Smok Nakashy. Co jest? Przecież ja inny temat otworzyłm... heh.

To samo powiedzialam wczoraj do Rafala... az zaluje ze ja tak nazwalamNakasha pisze:Widocznie Furia dorasta do imienia